Afhold møder og konferencer i sikre og trygge rammer

Vi vægter din sikkerhed og tryghed højt på Montra Hotels. Når du booker et møde eller konference hos os, kan du stole på, at vi har taget alle forholdsregler, så du kan være helt tryg. I får jeres eget lokale, som er rengjort, I kan få forplejning serveret i lokalet, der er håndsprit, og vi hjælper med god afstand imellem alle deltagerne.

I mødelokalet finder I alt det AV-udstyr, I har brug for, hvilket gør det muligt at afholde et hybrid møde hvis I ønsker det.

Alle vores hoteller har flere mødelokaler i forskellige størrelser, så vi kan sikre den gode afstand mellem mødedeltagerne.

Vi hjælper med planlægningen

Når vi kontakter dig angående dit kommende møde eller konference, hjælper vi med den gode planlægning.

Vi har stor erfaring med møder og konferencer af alle typer og størrelser, og derfor kan vi hjælpe dig med at få det bedst mulige arrangement.

Vi kan eksempelvis hjælpe med at inkorporere et walk and talk element i jeres møde eller konference, så I får frisk luft undervejs i mødet. Mødeformen er et oplagt indslag hos os, hvor du kan komme ud i naturen omkring hotellet.

Uanset hvilke ønsker du har til dit møde eller konference, kan vi hjælpe dig med at komme bedst muligt i mål, så du får et godt arrangement.

Stadig et ægte Montra møde

Selvom tiden er præget af COVID-19, får du stadig et ægte Montra møde. Det vil sige, du roligt kan lægge arbejdsopgaverne over i vores hænder og have tiltro til, at alting er i orden. Vores lange erfaring med møder og konferencer betyder, at vi kan styre møder og konferencer sikkert i havn for alle vores gæster. Vi har et højt serviceniveau og strækker os altid langt for at give dig den bedst mulige oplevelse med møde og konference hos os.

Vi sætter en ære i vores arbejde for bæredygtigheden, og derfor har alle vores 4 hoteller en Green Key-certificering. Har din virksomhed en grøn profil, kan du roligt holde møde og konference hos os, for vi gør en stor indsats for miljøet og klimaet, og derfor er dit valg af Montra Hotels allerede et bæredygtigt valg.

Vil du mærke, hvordan et ægte Montra møde føles, så kontakt de enkelte hoteller for at tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.