Mødelokalet TænkeTanken

Montra Hotel Sabro kro

Book vores kreative møderum TænkeTanken til store og små forsamlinger

Prøv vores kreative mødelokale TænkeTanken på Montra Hotel Sabro Kro nær Aarhus, hvor vi opfordrer til at skrive op ad vægge samt op og ned ad stolper. Der er hele 50 kvadratmeter whiteboard at udfolde sig kreativt på. Hertil kommer en 90 tommer skærm, sofaer til afslapning og direkte adgang til en lille gårdhave. Og frokosten eller middagen kan I jo nyde i vores vinkælder.

TænkeTanken er et kreativt møderum indrettet ideelt til idéudvikling og brainstorming med masser af plads til nye ideer. I sidder ved mindre gruppeborde, så det er nemt at opnå en dynamik mellem grupperne ved at lade dem vise deres input på hver deres væg. I kan benytte Lounge-området i lokalet til uformel gruppediskussion og til pauserne. Kontakt os i dag og hør mere om anderledes mødeafholdelse.

Montra Meeting er navnet på vores møde- og konferencekoncept, hvor unik service er tænkt ind i alle faser af dit arrangement. Før, under og efter.

Eksempelvis hjælp til transport, udprintning af kursusmaterialer, sparring og planlægning af kursusdagen, pauseaktiviteter, specielle retter til udvalgte deltagere, ture i naturen og morgenløberute i forbindelse med overnatning – og sådan kunne vi blive ved.

Se også mulighederne for udstillinger og messer i vores skønne omgivelser nær Aarhus.

Send forespørgsel

rene profilbillede

René Birk Salomonsson
Hotelchef
Telefon: 9272 7974

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.