Gør konfirmationen til noget specielt

Montra Hotel Sabro Kro

Konfirmation på Hotel Sabro Kro

Hold din konfirmation på Hotel Sabro Kro, og invitér til et brag af en fest. Hos os kan du både holde de små og de store konfirmationer i vores smukke selskabslokaler med plads til op til 300 deltagere.

Vi bestræber os altid på at give dig den bedste oplevelse og imødekomme alle dine ønsker og behov, så du får den perfekte konfirmationsfest. Vi laver mad af høj kvalitet til festen i vores eget køkken, og vi hjælper gerne med festmusik samt overnatning i skønne hotelværelser til de gæster, der kunne have brug for det.

Vores hotel ligger i naturskønne omgivelser tæt på Aarhus, og det er let at komme til og fra en konfirmation hos os.

Kontakt os for at høre mere om at holde konfirmation på Hotel Sabro Kro på telefon 86 94 89 22 eller via mail sabrokro@sabrokro.dk.

Lækker mad til konfirmationen

Vi spiser jer ikke af med hvad som helst, men sætter en ære og faglig stolthed i, at vores lokaler er pæne og hyggelige, at I betjenes af et venligt og opmærksomt personale, at I nyder den gode stemning og atmosfære – og ikke mindst, at jeres ganer og smagsløg pirres og forkæles. Det eneste, I skal gøre, er at sætte jer til bords og nyde konfirmationsfesten.

Konfirmationsmenuerne serveres i vores lækre lokaler i Aarhus og byder på lækkerier, der udtrykker den renhed, friskhed, enkelhed og etik, som vi gerne vil stå for. Førsteklasses råvarer afspejler sig i måltiderne, og kokkene forener stolte kulinariske traditioner med impulser udefra. I tilfælde af specifikke ønsker i forbindelse med konfirmation, så kontakt os og hør om mulighederne.

Alle priser og konfirmationsarrangementer er beregnet fra selskaber på 20 personer og derover. Børn under 12 år spiser til ½ pris. Priserne indeholder vores blomsterpynt, duge og servietter af stof og stearinlys i champagnefarver. Der kan afspilles medbragt baggrundsmusik i alle lokaler. Der kan dækkes op til den store konfirmationsfest ved runde borde med op til 10 personer ved hver, E-bord, hestesko eller firkantede borde.

Mulighed for overnatning - Spar 20% på dagens pris

Alle gæster til konfirmationsfesten har mulighed for at få 20% på dagens pris på overnatning i vores store værelser inklusive vores store morgenbuffet. Derved kan festen forlænges til dagen efter, eller gæsterne kan ankomme i ro og mag dagen inden konfirmationen. Vi sørger for, at jeres konfirmation bliver afholdt i smukke omgivelser nær Aarhus, uden at I skal røre en finger.

Spørg til din drømmekonfirmation

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi vil kontakte dig for at høre nærmere om jeres ønsker og behov for den kommende fest. Det er ganske uforpligtende at få et tilbud.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

    Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

    trustadvisor-winner

    Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

    Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.