Gør konfirmationen til noget specielt

Montra Hotel Sabro Kro

Konfirmation på Sabro Kro

Hold din konfirmation på Sabro Kro og inviter til et brag af en fest i vores flotte lokaler. Vi kan hjælpe dig med at holde den perfekte konfirmationsfest i vores skønne selskabslokaler i Sabro. Med plads til op til 300 deltagere kan vi holde både små og store konfirmationer, og vi laver mad af høj kvalitet til festen i vores eget køkken.

Vi bestræber os altid på at give dig den bedste oplevelse, og vi hjælper gerne med alt fra festens musik til hotelværelser til gæster, der har brug for det.

Vores hotel ligger i naturskønne omgivelser tæt på Aarhus, og det er let at komme til og fra en konfirmation hos os. Kontakt os for at høre mere om at holde konfirmation på Sabro Kro på telefon 86 94 89 22 eller sabrokro@sabrokro.dk.

Lækker mad til konfirmationen

Vi spiser jer ikke af med hvad som helst, men sætter en ære og faglig stolthed i, at vores lokaler er pæne og hyggelige, at I betjenes af et venligt og opmærksomt personale, at I nyder den gode stemning og atmosfære – og ikke mindst, at jeres ganer og smagsløg pirres og forkæles. Det eneste i skal gøre er at sætte jer til bords og nyde konfirmationsfesten.

Konfirmationsmenuerne serveres i vores lækre lokaler i Aarhus, og byder på lækkerier, der udtrykker den renhed, friskhed, enkelhed og etik, som vi gerne vil stå for. Førsteklasses råvarer afspejler sig i måltiderne, og kokkene forener stolte kulinariske traditioner med impulser udefra – i tilfælde af specifikke ønsker i forbindelse med konfirmation kontakt os og hør mulighederne.

Alle priser og konfirmations arrangementer er beregnet fra selskaber på 20 personer og derover. Børn under 12 år spiser til ½ pris. Priserne indeholder vores blomsterpynt, duge og servietter af stof og stearinlys i champagnefarver. Der kan afspilles medbragt baggrundsmusik i alle lokaler. Der kan dækkes op til den store konfirmationsfest ved runde borde med op til 10 personer ved hver, E-bord, hestesko eller firkantede borde.

Mulighed for overnatning - Spar 20% på dagens pris

Til værtsparret tilbyder vi et værelse uden beregning, og alle gæster har mulighed for at få 20% på dagens pris med overnatning i vores store værelser inklusiv vores flotte morgenbuffet. Derved kan festen forlænges til dagen efter, eller gæsterne kan ankomme i ro og mag dagen inden konfirmationen. Vi sørger for, at jeres konfirmation bliver afholdt i smukke omgivelser nær Aarhus, uden at I skal røre en finger.

Spørg til din drømmekonfirmation

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi vil kontakte dig for at høre nærmere om jeres ønsker og behov for den kommende fest. Det er ganske uforpligtende at få et tilbud.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.