Romantisk ophold

På Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro

Romantisk ophold eller kæresteweekend

Book romantisk ophold for 2 med spa på værelset hos Sabro Kro

Forestil jer et romantisk weekendophold i Jylland, hvor I tjekker ind på juniorsuiten med tændte stearinlys, mousserende vin og chokolade. I badeværelset er et stort spa med afslappende badesalt. Når I er sultne, byder den romantiske getaway på en 3-retters menu i restauranten. Kunne det ikke være dejligt i en forlænget weekendtur med kæresten?

Invitér din kæreste på et romantisk weekendophold for 2 i Jylland på Montra Hotel Sabro Kro – kort afstand til Aarhus, og få sat fokus på kærligheden i flotte omgivelser. Vi anser vores omgivelser for at være et romantisk hotel og hele stemningen på hotellet emmer af ro og afslapning – perfekt som et romantisk kæresteophold for 2, om det så er 1 eller 2 overnatninger. Når du booker en kæresteweekend hos os, sørger vi for, du får et perfekt romantisk ophold med spa på værelset. Så når middagen er indtaget, kan I tage en afslappende aften på værelset og bare nyde jeres romantiske ophold i Jylland.

Under en romantisk weekend hos os er der rig mulighed for at bruge tiden på hotellet. Det er også muligt at bruge en romantisk forlænget weekend på at udforske området og nyde den århusianske natur. Et romantisk kroophold for 2 kan f.eks. starte ud med en lang gåtur i den fantastiske natur ved hotellet.

Der er valgfri ankomstdag hele ugen, og I kan evt. forlænge til en romantisk miniferie billigt med en ekstra nat for kun kr. 400,- pr. person, hvis I ønsker en kæresteweekend, romantisk weekend for 2 eller en romantisk ferie. Ønsker I også middag på de ekstra aftenener under en romantisk ferie for 2, kan det tilkøbes i vores restaurant. I kan eventuelt kombinere jeres romantiske ophold med et af vores mange tilbud på intimkoncerter eller comedy. Giv det som en romantisk gave til ham eller hende. Book billig romantisk weekend med kæresten – en perfekte oplevelse for 2 – på hotel Sabro Kro.

Et romantisk ophold inkluderer:

  • 1 x romantisk overnatning for 2 i juniorsuite med spa og badesalt
  • Stearinlys, mousserende vin og chokolade
  • 3-retters menu i restauranten
  • 1 x morgenbuffet efter romantisk overnatning
Pris pr. person i juniorsuite

Kr. 1.275,-

Ekstra nat kr. 400,-

trustadvisor-winner

Vi er gæsternes foretrukne hotel

Montra Hotel Sabro Kro er igen i 2020 kåret til Travellers' Choice Winner af TripAdvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10 pct. bedste hoteller i sin kategori.