Oplev Aarhus og omegn

Montra Hotel Sabro Kro

Velkommen til Montra Hotel Sabro Kro

Vores hotel, Montra Hotel Sabro Kro, er et 4-stjernet hotel nær Aarhus, der byder på spændende arrangementer, overnatning og nytænkning af den danske madtradition – alt sammen i charmerende omgivelser. Montra Hotel Sabro Kro er et af de fire hoteller og kroer, der er en del af Montra Hotels og som en del af Montra hotel-familien, er du sikret gode overnatningsmuligheder og fantastisk mad, når du overnatter i Aarhus.

Med blot 15 kilometer til Aarhus centrum og en placering i udkanten af Sabro by er Sabro Kro det perfekte hotel nær Aarhus, hvis det er hyggelige, rolige omgivelser, natur og, ikke mindst, gode madoplevelser, der er vigtigt for dig. Du kan både overnatte hos os, hvis du er på tur i forretningsøjemed eller fornøjelse, da vi er placeret tæt på E45 og byer som Aarhus, Skanderborg, Silkeborg og Randers. Derudover kan du både opleve og afholde events, konferencer, teambuilding og meget andet.

Når du overnatter hos os, er du omringet af fantastiske, landlige omgivelser i Aarhus-omegnen, og samtidig har du glæden af at være tæt på shoppingmulighederne i Aarhus midtby. Derudover er der, ej at forglemme, kort til Østjyllands fantastiske seværdigheder som ARoS, Tivoli Friheden, Den Gamle By og Randers Regnskov.

Leder du efter et hotel ved Aarhus, står vi altid klar til at give dig et fantastisk ophold, en festlig koncertoplevelse eller blot en god nat søvn efter en lang rejsedag!

Certificeret indsats for klima & miljø

På Montra Hotel Sabro Kro går vi langt for at drive vores hotel på en den bedst mulige både for vores gæster og vores omverden. Derfor har vi fokus på at mindske energiforbruget, mindske madspild, bruge miljøvenlige produkter og meget mere – alt sammen noget der kommer vores klima og miljø til gode. Det har givet os den prestigefyldte Green Key-certificering, som er en af branchens fornemmeste certificeringer inden for miljø og klima.

Læs mere om Green Key.

Montra Hotels logo

Best Western Signature Collection

Montra Hotel Sabro Kro er en del af Best Western Signature Collection, som er en eksklusiv samling af unikke og charmerende hoteller med høj kvalitet og personlig service.

Montra Hotels logo

Small Danish Hotels

Montra Hotel Sabro Kro er en del af Small Danish Hotels, som er en samling af charmerende og unikke hoteller i Danmark.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.