Oplev Aarhus og omegn

Montra Hotel Sabro Kro

Overnatning på hotel nær Aarhus

– Oplev Aarhus og omegn på Montra Hotel Sabro Kro

Sabro Kro er et 4-stjernet hotel nær Aarhus, der tilbyder spændende arrangementer, overnatning og servering i luksuriøse omgivelser. Sabro Kro er et af de fire hoteller og kroer, der er en del af Montra Hotels. Som medlem af denne eksklusive klub kan vi sikre, at standarderne under din overnatning i Aarhus er i top, og vi er i flot selskab af tre andre luksushoteller.

Med 15 kilometer til Aarhus centrum og en placering i udkanten af Sabro by er Sabro Kro det perfekte hotel i Aarhus, hvis det er luksus, rolige omgivelser og natur der er vigtigst.

Vores hotel i Aarhus er essensen af hygge, velvære samt afslapning – og med den luksuriøse indretning på hotellet i Østjylland kombineret med følelsen af at være på hotel i Aarhus og blive kræset for hele dagen, er Montra Hotel Sabro Kro ikke til at stå for.

Når du booker din overnatning i Aarhus sørger vi for, at fagpersonalet gør alt for at opvarte og sørge for dine behov. Vi kan derudover, på vores hotel nær Aarhus tilbyde events, afslappende overnatninger, lokaler til konferencer, teambuilding og meget andet. Ved overnatning på Sabro Kro får du også fri adgang til vores moderne og veludstyrede motionsrum. Her er der både plads til styrke- og konditionstræning. Vi er med andre ord et Aarhus-hotel med en utrolig alsidighed og professionalisme, det har noget til alles behov.

Som en bonus til vores alsidighed får du med en overnatning på det luksuriøse Sabro Kro, den fulde oplevelse af de landlige omgivelser i Aarhus omegn og samtidig glæden ved at være tæt på shopping mulighederne i Aarhus storby. Derudover er der, ikke at forglemme, meget kort til Østjyllands fantastiske seværdigheder; ARoS, Tivoli Friheden, Den Gamle By og Randers Regnskov.

Sabro Kro er både god som overnatningsmulighed, hvis du er på forretning eller ved fornøjelse, da hotellet er placeret  tæt på både Aarhus, Skanderborg, Silkeborg og Randers.

På Sabro Kro og hotel har du derudover mulighed for at overnatte på hotel tæt på Aarhus Lufthavn, så vi kan være din overnatning ved Aarhus inden en rejse. Du behøver dog ikke rejse ud af landet for at finde ro og velvære – det får du lige her på vores kro i Jylland. Hvis du er mere til et hotel med gang i den, har vi også flere arrangementer, hvor du på hotellet kan danse, synge og hygge dig med dem du holder af. Klik dig rundt på vores side og find alt vi som hotel i nærheden af Aarhus kan tilbyde dig.

Så leder du efter hotel i Aarhus, så er vi det bedste bud, og vores personale vil med garanti sørge for at du får den absolut bedste oplevelse her på Montra Hotel Sabro Kro.

Kære gæster...

Sabro Kro er et 4-stjernet hotel nær Aarhus, der tilbyder spændende arrangementer, overnatning og servering i luksuriøse omgivelser. Her på hoteller vil du opleve en hyggelig atmosfære, der emmer af moderne nostalgi. Vi skaber ekstraordinær oplevelse for vores gæster i trygge og hjemlige rammer, hvor vores venlige personale altid vil kræse om dig. For vi ved, at en hotelovernatning ikke blot er lig et værelse og en seng. For os handler det om hygge, samvær og mindeværdige oplevelser.

Hvad end du ønsker en afslappende overnatning, en gourmet oplevelse, en festlig aften med musik, eller om du planlægger din næste konference eller fest, vil vi strække os langt i vores bestræbelser på at imødekomme netop dine unikke ønsker og behov.

Så leder du efter hotel nær Aarhus, så er vi et godt bud, idet vores personale med garanti vil sørge for, at du får den absolut bedste oplevelse her på Montra Hotel Sabro Kro.

Handelsbetingelser
Her finder du vores handelsbetingelser. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Det mener gæsterne
Se vores gæsters kommentarer og anmeldelser og bliv inspireret til dit næste besøg.

trustadvisor-winner

Vi er gæsternes foretrukne hotel

Montra Hotel Sabro Kro er igen i 2020 kåret til Travellers' Choice Winner af TripAdvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10 pct. bedste hoteller i sin kategori.