Oplev Aarhus og omegn

Montra Hotel Sabro Kro

Overnatning på hotel nær Aarhus

Sabro Kro er et 4-stjernet hotel nær Aarhus, der tilbyder spændende arrangementer, overnatning og servering i luksuriøse omgivelser. Sabro Kro er et af de fire hoteller og kroer, der er en del af Montra Hotels. Som medlem af denne eksklusive klub kan vi sikre, at standarderne under din overnatning i Aarhus er i top, og vi er i flot selskab af tre andre luksushoteller.

Med 15 kilometer til Aarhus centrum og en placering i udkanten af Sabro by er Sabro Kro det perfekte hotel omkring Aarhus, hvis det er luksus, rolige omgivelser og natur der er vigtigst.

Når du booker din overnatning, sørger vi for, at fagpersonalet gør alt for at opvarte dig og sørge for dine behov. Vi kan derudover tilbyde events, afslappende overnatninger, lokaler til konferencer, teambuilding og meget andet. Ved overnatning hos os får du også fri adgang til vores moderne og veludstyrede motionsrum. Her er der både plads til styrke- og konditionstræning. Vi er med andre ord et hotel med en utrolig alsidighed og professionalisme, der har noget til alles behov.

Som en bonus får du med en overnatning på luksuriøse Sabro Kro den fulde oplevelse af de landlige omgivelser i Aarhus-omegnen og samtidig glæden ved at være tæt på shoppingmulighederne i Aarhus midtby. Derudover er der, ej at forglemme, meget kort til Østjyllands fantastiske seværdigheder som ARoS, Tivoli Friheden, Den Gamle By og Randers Regnskov.

Sabro Kro er både god som overnatningsmulighed, hvis du er på tur i forretningsøjemed eller fornøjelse, da hotellet er placeret tæt på E45 og byer som Aarhus, Skanderborg, Silkeborg og Randers.

På Hotel Sabro Kro har du derudover mulighed for at overnatte tæt på Aarhus Lufthavn, så vi kan være din overnatning ved Aarhus inden en rejse. Du behøver dog ikke rejse ud af landet for at finde ro og velvære – det får du lige her hos os. Hvis du er mere til et hotel med gang i den, har vi også flere arrangementer, hvor du på hotellet kan danse, synge og hygge dig med dem, du holder af. Klik dig rundt på vores side, og find alt vi som kan tilbyde dig.

Så leder du efter hotel ved Aarhus, er vi et godt bud, og vores personale vil med garanti sørge for, at du får den absolut bedste oplevelse her på Montra Hotel Sabro Kro.

Certificeret indsats for bæredygtighed

Hos Sabro Kro går vi langt for, at drive vores hotel på en så bæredygtig måde som muligt. Vi har fokus på at mindske energiforbruget, mindske madspild, bruge miljøvenlige produkter og meget mere, som alt sammen kommer vores klima og miljø til gode.  Det har givet os den prestigefyldte Green Key-certificering, som er en af branchens fornemmeste certificeringer inden for miljø og klima.

Læs mere om Green Key her og klik på knappen for at se vores certifikat.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.