Møder, kurser og konferencer nær Aarhus

Montra Hotel Sabro Kro

Møder med fuld forplejning & ægte krostemning

Har du brug for et mødelokale nær Aarhus eller i Østjylland?

Så book et møde-, kursus- eller konferencelokale hos os til en god pris. Vi er et konferencehotel i Sabro med 15 mødelokaler og konferencelokaler med plads til 400 personer. Med placering tæt på E45 er det nemt og bekvemt at komme hertil.

Vores mødepakker

Gør mødet til en succes med den bedste forplejning! Alle mødepakker inkluderer kaffe, te, isvand og frugt. Desuden kan I tilkøbe alt fra morgenbrød til en BusinessPlus+ aftenmenu. Se vores forskellige mødepakker:

Overnat og spis morgenmad fra kl. 6.15

Vi åbner vores morgenbuffet alle hverdage fra kl. 6.15, så du kan få et godt morgenmåltid, inden du skal videre på farten.

BusinessPlus+ til dig, der ønsker lidt mere af det gode

Vi ved, at nogle møder kræver lidt mere af det gode. Derfor kan du tilvælge vores BusinessPlus+ fordele til dit møde. BusinessPlus+ indebærer alt fra en god start på dagen med smoothies og energishots til en gastronomisk 3-retters BusinessPlus+ menu. Læs mere om, hvad du kan få med BusinessPlus+ her.

Vil du vide mere om vores møder, kurser og konferencer?

Vi har samlet mere information om de konkrete mødetyper og -lokaler, så du kan læse mere, inden du beslutter dig for at bestille. Læs mere om vores møder, kurser, konferencer og konferencehotel.

Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne på tlf. +45 8694 8922 eller via mail sabrokro@sabrokro.dk.

Montra Hotel Sabro Kro

FACILITETER TIL ENHVER LEJLIGHED

Værelser: 88

Mødelokaler: 15 lokaler, alle med optimal lydisolering, herunder 7 plenumlokaler.

Kapacitet: 4 – 400 personer

AV udstyr: Loftsmonterede projektorer, moderne lydanlæg, gratis wifi, kablet bredbåndsforbindelse, opladning af mobiltelefoner, IT-udstyr, elektronisk OH-projektor, motorlærred, digital overhead, whiteboardtavle, flipover, kursuskuffert, ekstra brede borde og 12-timersstole.
Herudover tilbyder vi talerpult med lys og mikrofon samt podie i tilpassede højder uden ekstra omkostninger.

Tilkøb: Video-mixer samt professionel lyd og lyspakke.

Vi hjælper også gerne med navneskilte til deltagerne.

sabro kro konferencelokale 7
sabro kro konferencelokale 6
sabro kro konferencelokale 5
sabro kro konferencelokale 4
sabro kro konferencelokale 3
sabro kro konferencelokale 2
sabro kro konferencelokale 1
 • Gratis parkering Gratis parkering
 • Handicap venligt Handicap venligt
 • Bar og lounge Bar og lounge
 • Greenkey Greenkey
 • Vaerelser Værelser
 • Bad spa Bad m. spa
 • Gratis Wi Fi Gratis WiFi
 • Kaeledyr tilladt 2 Kæledyr tilladt
 • Fitness Fitness
 • Restaurant Restaurant
 • Ladestation Ladestation
 • Roegfrit Røgfrit
 • Roomservice 2 Roomservice
 • Check-in-sabro Check ind kl. 15:00
 • Check ud kl. 11:00 Check ud kl. 11:00
Montra Hotel Sabro Kro

Mødepakker på hotellet

Møde-, kursus- og konferencepriser
Priser er baseret på minimum 4 deltagere i hele mødets tidsrum.

Indhold Dags-
møde
Aften-
møde
Heldags-
møde
Kursus-
døgn
Halvanden-
dagsmøde
Gratis Parkering x x x x x
Lokale / AV x x x x x
Kaffe/te, frugt og isvand ad libitum x x x x x
Morgenbrød x x x x
Frokost inkl. 1 sodavand x x x x
Eftermiddagssødt x x x x
2-retters middag x x x x
Overnatning inkl. morgenbuffet x x
Frokost inkl. 1 sodavand på andendagen x
Pris pr. person fra 745,- 525,- 1.055,- 1.850,-  2.510,-

 

Kontakt os ved særlige ønsker på tlf. +45 8694 8922 eller via mail sabrokro@sabrokro.dk.

Vær klar til dagens udfordringer
Som facilitator/mødeleder tilbydes du uden beregning et værelse dagen før kurset ved ledige værelser. Læs mere her.

Hvis deltagerne kommer dagen før kurset, har I mulighed for at få 20% af dagens pris inklusive morgenbuffet.

Hold møde i weekenden
Udnytter I alle ugens dage, kan I spare 10%, når I mødes henover fredag, lørdag eller søndag.

Ekstra aktiviteter
I samarbejde med Fieldmore kan vi sammensætte teambuilding aktiviteter med fokus på succesoplevelser, hvor der er plads til alle ambitionsniveauer – uanset om I ønsker at have det sjovt et par timer eller skal have planlagt et stort og motiverende kick-off. Læs mere her.

Montra Hotel Sabro Kro

Vores værelser

Få en gratis overnatning efter din fest

Når du holder et selskab for flere end 20 gæster hos os, får du altid en gratis overnatning. Dine gæster får 20% på dagsprisen for en overnatning, så de ikke er nødsagede til at køre hjem. Morgenen efter kan I roligt samles om vores lækre morgenbuffet, der altid er inkluderet i overnatningen.

Om vores værelser

Montra Hotel Sabro Kro tilbyder 69 flotte dobbeltværelser, 7 executive-værelser og 12 juniorsuiter med spa. Alle vores værelser er indrettet med sofa eller lænestol, skrivebord, telefon, tv, fransk altan, elkedel og badeværelse med badekar samt stor, separat bruseniche. Vores gratis wi-fi er til fri afbenyttelse på alle hotelværelser og fællesområder under hele dit ophold.

Vores enkeltværelser er indrettet med senge på 90 x 200 cm og executive-værelserne med en dobbeltseng på 180 x 200 cm. Juniorsuiterne er ekstra store og indrettet med luksuriøse dobbeltsenge på 180 x 200 cm, et mere luksuriøst møblement samt stor jacuzzi til 2 personer.

Du kan desuden bestille ekstra opredning (på sovesofa, med plads til enten 2 mindre børn eller 1 stort barn/1 voksen) og babyseng på alle værelsestyper bortset fra vores juniorsuiter. Kæledyr er også velkomne på udvalgte værelser mod et mindre tillæg.

Når du booker et hotelværelse på Montra Hotel Sabro Kro, er restaurantens lækre morgenbuffet altid med i prisen. Buffeten serveres kl. 07.00-09.30 på hverdage og kl. 08.00-10.30 i weekender, på helligdage og i skolernes sommerferie.

Standardværelse Vores fine standardværelse er indrettet til 2 personer med 2 enkeltsenge.
Værelset har hyggelig indretning med sofa, lænestol, skrivebord, elkedel, telefon, tv, gratis wi-fi, fransk altan og badeværelse med badekar samt stor, separat bruseniche.
2 personer 2 enkeltsenge Bruseniche og badekar
Standardværelse/ familieværelse Vores standardværelse til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Værelset er indrettet med 2 enkeltsenge og en sovesofa på 120 cm.
Værelset er desuden hyggeligt indrettet med sofa, lænestol, skrivebord, elkedel, telefon, tv, gratis wi-fi, fransk altan og badeværelse med badekar samt stor, separat bruseniche.
4 personer 2 enkeltsenge Bruseniche og badekar
Executive-værelse Vores dejlige executive-værelse er indrettet med dobbeltseng (180x200 cm) og mulighed for ekstra opredning på sovesofa (120 cm).
Værelset er desuden indrettet med sofa, lænestol, skrivebord, elkedel, telefon, tv, gratis wi-fi, fransk altan og badeværelse med badekar samt stor, separat bruseniche.
4 personer Dobbeltseng Bruseniche og badekar
Juniorsuite Vores lækre juniorsuiter er udstyret med en luksuriøs dobbeltseng (180x200 cm). Juniorsuiterne er desuden indrettet med eksklusivt møblement og har sofa, lænestol, skrivebord, elkedel, telefon, tv, gratis wi-fi, fransk altan og badeværelse med stor jacuzzi til 2 personer samt stor, separat bruseniche.
NB! Der er ikke mulighed for ekstra opredning på juniorsuiterne.
2 personer Luksuriøs dobbeltseng Bruseniche og stor jacuzzi

Send
forespørgsel

 • Gratis parkering Gratis parkering
 • Handicap venligt Handicap venligt
 • Bar og lounge Bar og lounge
 • Greenkey Greenkey
 • Vaerelser Værelser
 • Bad spa Bad m. spa
 • Gratis Wi Fi Gratis WiFi
 • Kaeledyr tilladt 2 Kæledyr tilladt
 • Fitness Fitness
 • Restaurant Restaurant
 • Ladestation Ladestation
 • Roegfrit Røgfrit
 • Roomservice 2 Roomservice
 • Check-in-sabro Check ind kl. 15:00
 • Check ud kl. 11:00 Check ud kl. 11:00
Montra Hotels

FÅ EN FIRMA- ELLER STATSAFTALE MED MONTRA HOTELS

Har din virksomhed jævnligt behov for overnatninger til medarbejdere, eller afholder I ofte møder, konferencer og udstillinger eksternt? Så kan det måske være en stor fordel at tage en snak med vores administrerende direktør, Thomas Weifenbach Jensen. Sammen vil I tage en snak om jeres ønsker og behov, hvorefter Thomas vil sikre jer en lukrativ firmaaftale, hvad end det drejer sig om overnatninger, mødelokaler, konferencer eller arrangementer. Derved kan I sikre jer en fordelagtig pris, samt sikre jeres medarbejdere fordele ved at være hyppig gæst på et Montra Hotels. I vil selvfølgelig altid være sikret vores professionelle service og lækre hotelfaciliteter. Er du interesset i at læse mere om vores hoteller og konferencefaciliteter?

God mødeplanlægning øger udbyttet

Det unikke danske mødekoncept Meetovation giver genlyd i den internationale mødebranche. Som møde- eller kursusplanlægger får du glæde og gavn af konceptet på Montra Sabro Kro ved Aarhus. Vores Meetovator stiller spørgsmål om indhold og forventninger til dig og kommer derpå med input og forslag, der har til mål at generere et bedre udbytte og sikre en rød tråd i hele dit kursus eller konference.

Ved at designe konferencen på grundlag af fem særlige principper opnås et langt bedre udbytte på og efter selve mødet, kurset eller konferencen – ganske enkelt fordi deltagerne får mere viden med hjem, end hvis mødet blot var tilrettelagt som et klassisk møde, ofte baseret på envejskommunikation fra podiet til deltagerne.

Principperne handler om at maksimere udbyttet i form af ny læring og viden, betydningen af de fysiske rammer, aktiv deltagelse, inspirerende omgivelser og bæredygtige løsninger.

Så tag en snak med vores Meetovator – og få mere med hjem.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.