Nyd et kroophold

På Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro

Nyd et kroophold på Montra Hotel Sabro Kro

Nyd et luksus kroophold med middag, morgenbuffet og overnatning i hyggelige omgivelser i Østjylland nær Aarhus. På Montra Hotel Sabro Kro har vi et væld af gode krotilbud og gourmetophold, så din kroferie bliver præcis, som du ønsker. Ønsker du et kroophold med dans, kan du for eksempel kombinere dit weekendophold på kro med en af vores mange spændende koncertoplevelser eller gå på oplevelse blandt de mange kulturelle seværdigheder som Aarhus og Østjylland byder på.

Nedenfor finder du et godt tilbud på billigt kroophold med mad i topklasse. Du kan booke en enkelt overnatning eller en hel kroweekend med gourmetretter inkluderet fra Montra Hotel Sabro Kro’s restaurant, samt få fordelene ved en overnatning nær Aarhus. Montra Hotel Sabro Kro er som navnet indikerer både kro og hotel – vi har alt du har behov for, for at få en afslappet weekend.

Kroferie: tilbud på gourmetophold fredag til søndag

I checker ind fra kl. 15.00 på ankomstdagen og slapper af på jeres hotelværelse. Ankommer I fredag, serverer vores restaurant en 2-retters gourmetmenu for jer – så er jeres kroferie i Østjylland ved Aarhus startet godt ud.

Lørdag aften byder vores kroophold for 2 på en 3-retters menu, der er afstemt efter årstidens udvalg af råvarer. Der er mulighed for tilkøb af en ekstra ret for kr. 50,-. Vi garanterer, at I tager fra vores gourmet kroophold mætte og tilfredse.

Lørdag og søndag morgen under dit kro- og hotelophold er der stor morgenbuffet med vores hjemmelavede produkter, som du kan nyde på under det autentiske hotel- og kroophold nær Aarhus.

Se også vores golfophold tilbud, hvis du er interesseret i at holde en golfferie.

Hotel og kroophold: 1 overnatning

1 overnatning fra fredag til lørdag eller lørdag til søndag.

  • 1 x 3-retters menu
  • 1 x overnatning
  • 1 x morgenbuffet

Priser
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 865,-
Pris pr. person i executive værelse kr. 965,-
Pris pr. person i junior suite kr. 1.065,-
Enkeltværelsestillæg pr. nat kr. 200,-

Hotel og kroophold: 2 overnatninger

Fra fredag til søndag. 

  • 1 x 2-retters menu
  • 1 x 3-retters menu
  • 2 x overnatning
  • 2 x morgenbuffet

Priser
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 1.315,-
Pris pr. person i executive værelse kr. 1.415,-
Pris pr. person i juniorsuite kr. 1.715,-
Enkeltværelsestillæg pr. nat kr. 200,-

trustadvisor-winner

Vi er gæsternes foretrukne hotel

Montra Hotel Sabro Kro er igen i 2020 kåret til Travellers' Choice Winner af TripAdvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10 pct. bedste hoteller i sin kategori.