Overnatning i Sabro på luksuriøse værelser

Montra Hotels Sabro Kro

Hotelværelser til dine behov

Montra Hotel Sabro Kro, som ligger tæt på Aarhus, har 69 nye flotte dobbeltværelser, 7 executive værelser og 12 juniorsuiter med spa på værelset. Alle hotelværelser er ikke-ryger værelser og byder på en skøn overnatning i Sabro.

Alle værelser på vores lækre hotel er indrettede med sofa eller lænestol, skrivebord, og elkedel hvor der kan laves kaffe/te, telefon, tv med satellit- og filmkanaler, twin beds, fransk altan og badeværelse med badekar og stor separat bruseniche. Der er mulighed for at benytte vores gratis trådløse internetforbindelse fra alle hotelværelser og fællesområder under dit ophold på vores hotel nær Aarhus.

Executive hotelværelserne er indrettet med dobbeltseng 180×200 cm og juniorsuiterne er ekstra store og med luksus dobbeltseng 180×200 cm og mere eksklusivt møblement. Enkeltværelserne har senge 90×200 cm.

Ønsker du et hotel med jacuzzi på værelset, er det en juniorsuite du skal vælge. Her kan du med fordel tilbringe et romantisk weekendophold med spa på værelset. At have hotel med egen privat spa giver en fantastisk intim wellnessoplevelse. Hotelværelserne med boblebad er tilgængelige 24/7. Booker du et hotelophold med spa på værelset, kan det selvfølgelig kombineres med andre tilbud.

Er du den sporty type, så er der på Hotel Sabro Kro fri adgang til vores moderne og veludstyrede motionsrum, når du booker ophold hos os. Her er der både plads til styrke- og konditionstræning. Udover motionsrum tilbyder vi lækre terrasseområder, legeplads og petanquebane til hyggelig afslapning.

Overnatning i Sabro med morgenmad

Når du booker hotelværelse hos os, får du altid restaurantens store lækre morgenbuffet med i prisen. Morgenmad serveres mellem 7.00 – 09.30 i hverdagene og kl. 08.00 – 10.30 i weekender, helligdage og skolernes sommerferie. Vælger du en overnatning i Sabro hos os, sørger vi for, at du kan begynde din dag på fyldt mave.

Vi gør opmærksom på, at opredning er på sovesofa, hvor der kan laves opredning til enten 2 mindreårige børn eller 1 stort barn. Babysengen skal bestilles på forhånd. Gælder for børn til og med 14 år. 1 opredning pr. værelse. Gælder for personer fra 15 år og opefter.

Vi glæder os til at tilbyde dig et billigt hotel tæt på Aarhus’ med masser af spændende events og oplevelser. Læs mere om vores events her eller find et godt tilbud på et ophold her, eksempelvis et lækkert kroophold.

Se vores værelser her

Hotel Sabro Kro. 17 12 183650
Hotel Sabro Kro. 17 12 183640
Hotel Sabro Kro. 17 12 183617
Hotel Sabro Kro. 17 12 183586
trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.