Overnatning i Sabro på luksuriøse værelser

Montra Hotels Sabro Kro

Hotelværelser til dine behov

Montra Hotel Sabro Kro, som ligger tæt på Aarhus, har 69 nye flotte dobbeltværelser, 7 executive værelser og 12 juniorsuiter med spa på værelset. Alle hotelværelser er ikke-ryger værelser og byder på en skøn overnatning i Sabro.

Alle værelser på vores lækre hotel er indrettede med sofa eller lænestol, skrivebord, og elkedel hvor der kan laves kaffe/te, telefon, tv med satellit- og filmkanaler, twin beds, fransk altan og badeværelse med badekar og stor separat bruseniche. Der er mulighed for at benytte vores gratis trådløse internetforbindelse fra alle hotelværelser og fællesområder under dit ophold på vores hotel nær Aarhus.

Executive hotelværelserne er indrettet med dobbeltseng 180×200 cm og juniorsuiterne er ekstra store og med luksus dobbeltseng 180×200 cm og mere eksklusivt møblement. Enkeltværelserne har senge 90×200 cm.

Fitness eller jacuzzi?
Ønsker du et hotel med jacuzzi på værelset, er det en juniorsuite du skal vælge. Her kan du med fordel tilbringe et romantisk weekendophold med spa på værelset. At have hotel med egen privat spa giver en fantastisk intim wellnessoplevelse. Hotelværelserne med boblebad er tilgængelige 24/7. Booker du et hotelophold med spa på værelset, kan det selvfølgelig kombineres med andre tilbud.

Er du den sporty type, så er der på Hotel Sabro Kro fri adgang til vores moderne og veludstyrede motionsrum, når du booker ophold hos os. Her er der både plads til styrke- og konditionstræning. Udover motionsrum tilbyder vi lækre terrasseområder, legeplads og petanquebane til hyggelig afslapning.

Har du brug for et familieværelse?
Hos os er der plads til hele familien, og netop derfor kan du også booke et familieværelse, hvor der er plads til 2 voksne og 2 børn. Hvis I er 2 voksne og 3 mindre børn, så kontakt os endelig på 86 94 89 22 eller sabrokro@sabrokro.dk, så vi kan finde en god løsning med plads til hele familien.

Standardværelse Vores fine standardværelse er indrettet til 2 personer med 2 enkeltsenge.
Værelset har hyggelig indretning med sofa, lænestol, skrivebord, elkedel, telefon, tv, gratis wi-fi, fransk altan og badeværelse med badekar samt stor, separat bruseniche.

Standardværelse/Familieværelse Vores standardværelse til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Værelset er indrettet med 2 enkeltsenge og en sovesofa på 120 cm.
Værelset er desuden hyggeligt indrettet med sofa, lænestol, skrivebord, elkedel, telefon, tv, gratis wi-fi, fransk altan og badeværelse med badekar samt stor, separat bruseniche.

Executive-værelse/Familieværelse Vores dejlige executive-værelse/familieværelse er indrettet med dobbeltseng (180×200 cm) og mulighed for ekstra opredning på sovesofa (120 cm), så der kan være plads til 2 voksne og 2 børn.
Værelset er desuden indrettet med sofa, lænestol, skrivebord, elkedel, telefon, tv, gratis wi-fi, fransk altan og badeværelse med badekar samt stor, separat bruseniche.

Juniorsuite Vores lækre juniorsuiter er udstyret med en luksuriøs dobbeltseng (180×200 cm). Juniorsuiterne er desuden indrettet med eksklusivt møblement og har sofa, lænestol, skrivebord, elkedel, telefon, tv, gratis wi-fi, fransk altan og badeværelse med stor jacuzzi til 2 personer samt stor, separat bruseniche.
NB! Der er ikke mulighed for ekstra opredning på juniorsuiterne.

Overnatning i Sabro med morgenmad

Når du booker hotelværelse hos os, får du altid restaurantens store lækre morgenbuffet med i prisen. Morgenmad serveres mellem 7.00 – 09.30 i hverdagene og kl. 08.00 – 10.30 i weekender, helligdage og skolernes sommerferie. Vælger du en overnatning i Sabro hos os, sørger vi for, at du kan begynde din dag på fyldt mave.

Vi gør opmærksom på, at opredning er på sovesofa, hvor der kan laves opredning til enten 2 mindreårige børn eller 1 stort barn. Babysengen skal bestilles på forhånd. Gælder for børn til og med 14 år. 1 opredning pr. værelse. Gælder for personer fra 15 år og opefter.

Vi glæder os til at tilbyde dig et billigt hotel tæt på Aarhus’ med masser af spændende events og oplevelser. Læs mere om vores events her eller find et godt tilbud på et ophold her, eksempelvis et lækkert kroophold.

Oplev vores værelser

Hotel Sabro Kro. 17 12 183650
Familieværelse på Montra Hotel Sabro Kro
Hotel Sabro Kro. 17 12 183617
Hotel Sabro Kro. 17 12 183586
Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.