Møde & konference

På Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro

Møde- og konferencelokaler i skønne omgivelser

Søger du konferencelokaler i Aarhus eller Østjylland? Lad Sabro Kro stå for planlægning af et eller flere konferencedøgn med forplejning af høj kvalitet i pragtfulde omgivelser.

Montra Hotel Sabro kro

Få kreative idéer i TænkeTanken

Prøv vores kreative mødelokale TænkeTanken nær Aarhus, hvor vi opfordrer til at skrive på væggene samt op og ned ad stolper. Her kan du lade kreativiteten få frit spil.

Montra Hotels

12 gode grunde til mødebooking hos Montra

Til møder og konferencer er det vigtigt, at deltagerne føler sig velkommen for at få det optimale ud af arrangementet. Derfor har vi skabt de perfekte rammer med vores mødekoncept.

  • Meet Well
  • Dine Well
  • Sleep Well
Montra Hotels

Gratis afbestilling

Når du booker et møde eller konferenceophold hos Montra Hotels, kan du kvit og frit afbestille senest 30 dage før ankomst. Dette sikrer dig fleksibilitet og tryghed.

Montra Hotels

Green Key - Vi passer på miljøet

Montra Hotels har i mange år haft fokus på at tænke og handle grønt – lige fra at spare på vandet til at bruge skånsomme rengøringsmidler – og i 2021 forventer vi at få papir på den store indsats ved at blive Green Key-certificeret.

Montra Hotels

Kickoff og konferencer

Bryd de traditionelle rammer og skab indre motivation blandt medarbejderne med et ekstraordinært kickoff-arrangement med sjove aktiviteter og teambuilding-øvelser.

  • Play & Connect
  • Conference Warm Up
  • The Black Link
  • Flipchart game
Montra Hotel Sabro kro

Teambuilding og aktiviter

Giv dit firma eller team en sjov oplevelse med én af vores sjove udendørs aktiviteter for voksne eller tag på traditionel teambuilding og prøv de mange gode samarbejdsøvelser.

Montra Hotel Sabro kro

Afhold messer og udstillinger hos os

Vi har store lokaler og er placeret midt i Jylland tæt ved motorvej og Aarhus. Derfor har vi en perfekt lokation til til konferencer, messer og udstillinger.

Montra Hotels

Personalearrangement

Lad os holde jeres næste personalearrangement. Vi hjælper glædeligt med at fremme et godt socialt samvær med faglige og sociale arrangementer.

Montra Hotels

Få en fordelagtig firmaaftale

Har din virksomhed jævnligt behov for overnatninger til medarbejdere, eller afholder I ofte møder og konferencer? Med en firmaaftale hos os får I rabatter tilpasset jeres behov.

Montra Hotels

Statsaftalen hos Montra

Statsansatte samt medarbejdere i kommuner og regioner kan benytte SKI rammeaftalen til møder, konferencer og hotelovernatning på Montra Hotels.