Afvikl møder & konferencer hos os

Montra Hotel Sabro Kro

Møde og konference i Sabro

Vi er eksperter i møder og konferencer – få tilpasset dit møde præcis efter dine ønsker.

Montra Hotel Sabro Kro

Søger du møde- eller konferencelokaler ved Aarhus? Lad Montra Hotel Sabro Kro stå for planlægning af dagsmøde, heldagsmøde, aftenmøde eller kursusdøgn med forplejning af høj kvalitet i pragtfulde omgivelser.

Montra Hotels

Til møder og konferencer er det vigtigt, at deltagerne føler sig velkommen for at få det optimale ud af arrangementet. Derfor har vi skabt de perfekte rammer med vores mødekoncept: Meet Well – Dine Well – Sleep Well.

Montra Hotels

Når du booker et møde eller konferenceophold hos Montra Hotels, kan du kvit og frit afbestille senest 30 dage før ankomst. Dette sikrer dig fleksibilitet og tryghed.

Montra Hotels

Montra Hotels har i mange år haft fokus på at tænke og handle grønt – lige fra at spare på vandet til at bruge skånsomme rengøringsmidler samt sortere vores affald – derfor er alle vores 4 hoteller Green Key certificerede.

Montra Hotels

Bryd de traditionelle rammer og skab indre motivation blandt medarbejderne med et ekstraordinært kickoff arrangement med sjove aktiviteter og teambuilding øvelser.

Montra Hotel Sabro kro

Giv dit firma eller team en sjov oplevelse med én af vores sjove udendørs aktiviteter for voksne eller tag på traditionel teambuilding og prøv de mange gode samarbejdsøvelser.

Pris pr. person fra

KR. 495,-

Montra Hotel Sabro kro

Vi har store lokaler, gratis parkering og er placeret midt i Jylland tæt ved motorvej E45 og Aarhus. Vi har derfor en perfekt lokation til konferencer, messer og udstillinger.

Montra Hotels

Lad os holde jeres næste personalearrangement. Vi hjælper glædeligt med at fremme et godt socialt samvær med faglige og sociale arrangementer.

Montra Hotels

Spar penge med en individuel firmaaftale med Montra Hotels eller benyt dig af statsaftalen, SKI hos vores 4 hoteller, hvis du kommer fra det offentlige.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Masser af muligheder for virksomheder på Montra Hotel Sabro Kro

Hos Montra Hotel Sabro Kro har du og din virksomhed en masse muligheder for at udnytte vores faciliteter til alt fra en sjov dag til produktive timer – og det kan selvfølgelig også kombineres!

Vi har fremragende lokaler til virksomheder, der vil holde kurser, møder og konferencer hos os. Med mødelokaler til en håndfuld deltagere og konferencelokaler, der kan huse op til 400 gæster, kan vi agere værter for din virksomhed, uanset hvor stort eller småt det måtte ønskes.

Derudover kan vi tilbyde teambuildingoplevelser til de virksomheder, der gerne vil gøre noget for sammenholdet blandt medarbejderne. Vi har en fast samarbejdspartner, som hjælper med at arrangere teambuilding hos os, og i Montra Hotel Sabro Kros behagelige rammer er der grundlag for en fremragende dag for medarbejderne.

Det er naturligvis også muligt at få forplejning fra vores restaurant til både møder, kurser, konferencer, og hvad I ellers har lyst til på Montra Hotel Sabro Kro. Vores restaurant kan levere alt fra små snacks, til at holde blodsukkeret på det rette niveau, til fantastiske middage, der sætter trumf på en begivenhedsrig dag.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.