Hold mindehøjtidelighed i smukke omgivelser

Mindesammenkomst i hotellets smukke omgivelser

Hos Montra Hotel Sabro Kro får I de smukkeste omgivelser til at give det sidste farvel og samles efter begravelsen.

Vi ved, at der er mange detaljer, der skal på plads på sådan en dag. Lad os tage os af de praktiske ting, så I kan mindes jeres kære i rolige og smukke omgivelser. Vores erfarne personale sørger for, at højtidligheden forløber som planlagt.

Vi tilbyder to forskellige begravelsesarrangementer og hjælper jer selvfølgelig med at træffe de valg, der passer til jer. Ved begge arrangementer er det inklusive begravelsekaffe med kaffe/te og småkager.

I har også mulighed for at sammensætte jeres eget arrangement. Vi kan både tilbyde at mødes inden og snakke mindehøjtidligheden igennem eller blot tage den over telefonen.

Det er helt op til jer, hvordan det passer jer bedst.

Bestil på telefon 86 94 89 22 eller sabrokro@sabrokro.dk

Send os en forespørgsel

rene profilbillede

René Birk Salomonsson
Hotelchef
Telefon: 9272 7974

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.