Mødelokaler nær Aarhus

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Montra Hotel Sabro Kro

Find smukke mødelokaler til dit næste møde nær Aarhus

Vi tilbyder mødelokaler tæt på smilets by Aarhus til dit næste dagsmøde, aftenmøde, heldagsmøde, kursusdøgn eller halvandendagsmøde i vores konferencehotel i Sabro. Vores mødepakker inkluderer smukke mødelokaler, hvor der er rum til 400 deltagere. Du får også adgang til AV-udstyr, forplejning, overnatningsmuligheder, opholdsarealer, parkeringsplads og meget mere.

Dit konferencehotel tæt på Aarhus

Vores placering ikke langt fra Aarhus er optimal for flere med de mange gode transportmuligheder. Vi er tæt beliggende på E45 samt Silkeborgmotorvejen, og via færgen kan selv deltagere fra Sjælland nemt komme herhen. Beliggenheden giver dig chance for at få et afbræk til aktiviteter i forbindelse med kurset i Aarhus, der både er rig på kultur og natur.

Vi er meget erfarne i at arrangere og afholde møder. Lad kreativiteten få frit spil i vores helt særlige mødelokale Tænketanken. Her har du mulighed for at arbejde visuelt, hvor du bl.a. kan skrive på væggene. Vi tilretter altid mødeforløbet til dig og dine ønsker samt behov, så dit møde bliver en succes for alle dine deltagere.

Få fuld forplejning til mødet

Afhold et dagsmøde, aftenmøde, heldagsmøde, kursusdøgn eller halvandendagsmøde inkl. fuld forplejning fra vores restaurant nær Århus. Afhængigt af hvilken mødepakke, du vælger, kan morgenbrød, frokost med sodavand, eftermiddagssødt, 2-retters middag og morgenbuffet i forbindelse med overnatning være en del af mødet. Mødepakkerne indeholder alle kaffe, te, isvand og frugt ad libitum.

Overnat og spis morgenmad fra kl. 6.15

Hvis du har brug for en overnatning i forbindelse med dit møde, kan vi nemt klare det. Og vores morgenbuffet er allerede åben fra kl. 6.15 alle hverdage, så du kan få et godt morgenmåltid, inden du skal videre på farten.

Henvend dig og få mere information om mulighederne for at holde møder og/eller overnatte på vores konferencehotel tæt på Århus.

GALLERY 2

GALLERY 2

3

3

sabro kro konferencelokale 2

sabro kro konferencelokale 2

sabro kro konferencelokale 6

sabro kro konferencelokale 6

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 400 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

rene profilbillede

René Birk Salomonsson
Hotelchef
Telefon: 9272 7974