Se aktiviteter og seværdigheder

Montra Hotel Sabro Kro

Se aktiviteter og seværdigheder i Aarhus og resten af Østjylland

Under et ophold på Montra Hotel Sabro Kro er der fri mulighed for at arrangere hyggelige heldagsture. Der findes et stort udvalg af seværdigheder i Aarhus og omegn, og man må ikke snyde sig selv for en tur rundt til Østjyllands aktiviteter.

Transporten rundt i til seværdigheder nær Aarhus er nemmest med bil, men Aarhus’ aktiviteter kan klares med bus. I receptionen kan Aarhus Passet købes, passet giver fri bustransport i Aarhus Midtby, mange gratis entreer til det der sker i Aarhus, samt gratis parkering i Aarhus. Kortet findes i en- eller flerdages udgaver, og kan hurtigt betale sig.

Udover cafeer, restauranter og andet sjov i Aarhus er der rig mulighed for at være kulturel både ved seværdigheder i og nær Aarhus bymidte. Til dette skal der også lyde en kæmpe anbefaling til hele Østjyllands udbud af seværdigheder og aktiviteter.

Med udgangspunkt hos os kan man foretage dagture til seværdigheder i Mols ved Ebeltoft, Skandinavisk Dyrepark, Djurs Sommerland og meget mere. Nogle bruger også en dag i Legoland, eller endda en tur til Skagen. En overnatning i Sabro eller flere kan altså være et ideelt udgangspunkt for skønne ture rundt i og omkring Aarhus.

Nedenfor håber vi at kunne give inspiration, der kan skabe spændende dage med Østjyllands oplevelser.

God fornøjelse med vores seværdigheder nær Aarhus!

Attraktioner i Østjylland

Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark er den helt rigtige aktivitet hvis dig og familien gerne vil opleve dyr som isbjørne, ulve og elge tæt på. Her kan du bl.a. være med til at fodre dyrene, følge en dyreguide eller komme om bag “kulissen” hos bjørnene.

Parken har ca. 300 dyr fordelt ud over 21 arter.

ARoS – Aarhus Kunstmuseum

ARoS blev åbnet den 8. april 2004. Den meget markante og gennemførte bygning danner rammen om flotte samlinger af dansk kunst gennem 300 år, samt moderne international kunst.

Tænker du hvad sker der i Aarhus? Så får du en kulturel opdatering på ARos, og siden maj 2011 har det været mulig at kigge ud over byen fra museets nye vartegn Your Rainbow Panorama af Olafur Eliason. Et fantastisk og iøjefaldende kunstværk på toppen af bygningen.

Den Gamle By

Den Gamle By i Aarhus er Danmarks eneste trestjernede museum uden for hovedstaden og under protektion af Hendes Majestæt Dronningen.

Den Gamle By er et levende billede af livet og de aktiviteter, som det var i de gamle danske byer. Der findes kun én Den Gamle By, og museet er en af de mest besøgte Aarhus seværdigheder, og har budt velkommen til over 3 millioner gæster i løbet af de sidste 10 år.

Tivoli Friheden

I Tivoli Friheden er der forlystelser for legebørn i enhver alder fra 0 til 80. Fra det vildeste og mest spændende til det stille og hyggelige. Tivoli Friheden giver dig ting at lave i Aarhus i en hel dag – ikke et øjeblik bliver uden hvin og grin fra rutsjebaner og legepladser.

Livet er en leg i Tivoli Friheden – kom selv og prøv og få en fyldt kontoen op med sjov i Aarhus.

Randers Regnskov

I Regnskoven går man på opdagelse ad junglestier, gennem klippepartier og over vandfald. Undervejs kan man opleve ca. 500 forskellige plantearter og over 200 dyrearter hvoraf mange lever frit i domerne. Det er derfor vigtigt, at man som gæst holder øjne og ører åbne på turen gennem Regnskoven.

Memphis Mansion (Graceland) i Randers

Besøg Memphis Mansion i Randers og oplev den ægte elvis stemning. Elvis er kommet til byen i form af en næsten 100% tro kopi af hans hjem Graceland. Huset er bl.a. indrettet med et museum, der er det eneste stationære Elvis-museum udenfor USA og er baseret på en stor samling af Elvis-effekter indsamlet igennem mange år af museets ophavsmand Henrik Knudsen. I 2016 skiftede Graceland navn til Memphis Mansion, men seværdighederne inde i huset er stadig de samme.

Jysk Automobilmuseum

Blot 20 km fra Hotel Sabro Kro ligger Jysk Automobilmuseum. Her finder man 140 biler og motorcykler, lastvogne og brandbiler som repræsenterer over 60 forskellige bilmærker fra perioden 1900-1950. Lige en aktivitet i Østjylland for de bilinteresserede i familien.

Besøg hjemmesiden her

Book en skræddersyet cykeltur i naturen

Krydr dit møde eller familiearrangement med en sjov cykelsightseeing i naturen. I samarbejde med Fun on Wheels planlægger vi guidede cykelture i naturskønne omgivelser i nærheden af Aarhus. Vi tilpasser cykelturen, så alle kan deltage, uanset alder, niveau og ambitioner.

På vores cykelsightseeing kan du vælge mellem fatbikes, racercykler og mountainbikes. Mærk eksempelvis de store dæk suse afsted over stok og sten på fatbikes, få sved på panden og mærk farten på racercykler eller få adrenalin og action på mountainbikes. Find din favorit aktivitet og få en sjov og anderledes dag.

I bestemmer selv omfanget – om det blot skal være en kort pause i et koncentreret kursusforløb, eller om det skal fylde en større del af programmet og virkelig “trække tænder ud,” så I sover godt til den lyse morgen.

Dagen kan indeholde en lækker frokost under den guidede cykeltur i naturen eller rundes af med en lækker middag og afslappende overnatning på hotellet. Mulighederne er mange.

Ønsker du at høre nærmere om muligheden for cykelsightseeing nær Aarhus? Så ring eller skriv til os. Vi finder det helt rigtige koncept til dit ophold eller arrangement!

Ring for yderligere information

Tlf. 86 94 89 22

Aktiviteten afvikles af vores faste samarbejdspartner Fun on Wheels

Bestil nu på 8694 8922 eller sabrokro@sabrokro.dk

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.