Restaurant med mad i høj kvalitet

Restaurantens åbningstider

Frokost 

Mandag til fredag: Frokostbuffet – Ring for at booke bord på tlf. 86 94 89 22

 

Aften kl. 17.00 – 21.30

Mandag til torsdag:  Ala carte

Fredag til søndag: 2- eller 3-retters menu

I øjeblikket kun muligt for hotellers gæster.

 

Uge 42 – Efterårsferie 

Mandag til søndag: 2- eller 3-retters aftenmenu.

Kun muligt for hotellers gæster.

 

Restauranten holder lukket på udvalgte søndage. Ring og hør mere på tlf. 86 94 89 22

Se kontrol rapport

Besøg vores fantastiske restaurant nær Aarhus

Restaurant på højt niveau
Maden i vores hyggelige restaurant og festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro nær Aarhus, er af høj kvalitet. I vores restaurant går vi op i, at der i køkkenet syltes, røges, bages, koges og steges af de gode kokke, der sætter en ære i at sammensætte de gode råvarer til velsmagende mad af høj kvalitet, og du får masser af smag i hver en bid, når du spiser i vores restaurant.

Ring på telefon 86 94 89 22 eller send en mail til sabrokro@sabrokro.dk for at bestille bord.

Et godt spisested tæt på Aarhus
Vores restaurant er åben for både hotelgæster og restaurantbesøgende, som vil nyde en god frokostmenu eller aftenmenu. Skal du sørge for en romantisk aften med en god middag, er vi et af de bedste spisesteder og restauranter i Aarhus-området med vores lækre retter og omgivelser. Skal der gøres lidt ekstra ud af aftenen, så bestil et ophold. Få også en god oplevelse efter et besøg på vores restaurant ved at tage til én af de mange intimkoncerter og festarrangementer, som bliver afholdt.

Restauranten står for forplejningen til din fest
Vores dygtige kokke står klar til at tilberede lækre anretninger og spændende menuer til din fest. Vi har skønne, lyse og rummelige selskabslokaler, som kan danne rammen om enhver fest. Til en ordentlig fest skal man selvfølgelig også have god mad, og her kan vores restaurant træde til og sørge for at give gæsterne glade maver.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.