Restaurant med mad i høj kvalitet

Restauranten hen over sommeren

Hen over sommeren får vi mange glade gæster i restauranten, og derfor opfordrer vi til, at du ringer på forhånd og bestiller bord, så du ikke kører forgæves, hvis vi har fuldt booket. A la carte er ikke muligt fra 1. juli til 15. august, til gengæld har vi hver dag en lækker 2-retters menu, som vi kan tilbyde vores gæster. Ud over menuen kan der tilkøbes en dejlig sommerdessert, som kan runde det gode måltid af.

  • 1 ret – 168 kr.
  • 2 retter – 258 kr.

Du er altid velkommen til at ringe til os og høre om dagens menu, inden du bestiller bord, på 86 94 89 22, eller du kan sende os en mail på sabro@sabrokro.dk.

Besøg vores fantastiske restaurant nær Aarhus

Restaurant på højt niveau
Maden i vores hyggelige restaurant og festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro nær Aarhus, er af høj kvalitet. I vores restaurant går vi op i, at der i køkkenet syltes, røges, bages, koges og steges af de gode kokke, der sætter en ære i at sammensætte de gode råvarer til velsmagende mad af høj kvalitet, og du får masser af smag i hver en bid, når du spiser i vores restaurant.

Ring på telefon 86 94 89 22 eller send en mail til sabrokro@sabrokro.dk for at bestille bord.

Vi passer godt på hinanden – ved ankomst til hotellet skal du derfor kunne fremvise gyldigt coronapas.

Et godt spisested tæt på Aarhus
Vores restaurant er åben for både hotelgæster og restaurantbesøgende, som vil nyde en god frokostmenu eller aftenmenu. Skal du sørge for en romantisk aften med en god middag, er vi et af de bedste spisesteder og restauranter i Aarhus-området med vores lækre retter og omgivelser. Skal der gøres lidt ekstra ud af aftenen, så bestil et ophold. Få også en god oplevelse efter et besøg på vores restaurant ved at tage til én af de mange intimkoncerter og festarrangementer, som bliver afholdt.

Restauranten står for forplejningen til din fest
Vores dygtige kokke står klar til at tilberede lækre anretninger og spændende menuer til din fest. Vi har skønne, lyse og rummelige selskabslokaler, som kan danne rammen om enhver fest. Til en ordentlig fest skal man selvfølgelig også have god mad, og her kan vores restaurant træde til og sørge for at give gæsterne glade maver.

Restaurantens åbningstider

Mandag til lørdag:
Frokostkort kl. 11.30 – 16.00
Aftenkort kl. 17.00 – 21.30

I uge 26-31 er der lukket i restauranten til frokost.

Søndag:
Søndagsbuffet kl. 12.00 – 15.00 – ikke muligt i øjeblikket, men hold øje med vores hjemmeside, hvor du kan se, når vi åbner for søndagsfrokost igen.
Lukket søndag aften.
I perioden 20. juni til og med 29. august 2021 er der åben søndag aften.

Bestil bord på 8694 8922 eller sabrokro@sabrokro.dk

Se kontrol rapport

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.