Montra Hotel Sabro Kro

Mortensaften i hyggelige rammer eller ud af huset

Tirsdag d. 10. november 2020 serverer vi den smagfulde Mortensaften menu kan nydes i vores hyggelige restaurant med god betjening.

Vil I hellere holde Mortensaften derhjemme? Så har I mulighed for at afhente denne menu, som blot skal varmes og anrettes.

Pr. person fra

KR. 225,-

Montra Sabro Kro

Efterårsophold ved smilets by

Nyd et 3-dages efterårsophold på Montra Hotel Sabro Kro. Vi byder på et roligt naturrigt område, hvor der er plads til fordybelse og afslapning. Med kun 15 kilometer til Aarhus centrum, kan I hurtigt bytte de harmoniske omgivelser ud, for en tur til storbyen og shopping.

Pris pr. person

KR. 1.095,-

Montra Hotel Sabro Kro

Årets julefrokost - Helt sikkert!

Kom til en uforglemmelig julefrokost på Montra Hotel Sabro Kro i eget lokale. Vi sørger for et veldækket julebord i hyggelige omgivelser, hvor du får serveret en lækker julemiddag. Medbring din egen playliste, så sørger vi for at det hele spiller.

Pr. person fra

KR. 399,-

Montra Hotel Sabro Kro

Hold årets julefrokost hjemme!

Ønsker du at holde julefrokosten hjemme? Så kan du afhente alt til opdækning dagen før festen (service, servietter, pynt m.m). På julefrokost dagen skal du kun afhente menuen og varme enkelte retter. I prisen er der inkluderet 1 flaske vin pr. deltager. Du slipper for opvasken og skal blot afleverer kasserne med alt service.

Montra Hotel Sabro Kro

4-stjernet nytårsmenu ud af huset

Mangler du maden til din nytårsfest?

Vi tilbyder 4-stjernet nytårsmiddag ud af huset bestående af 3-retters middag med blandt andet hummer bisque, kalvemørbrad og chokolade brownie.

Bestil inden d. 21. december, så giver vi kransekagen.

Pr. person

KR. 335,-

Montra Hotel Sabro Kro

Weekendbrunch

OBS: Ikke muligt i øjeblikket.

Hos Montra Hotel Sabro Kro får du den bedste brunch i Aarhus og omegn. Vores brunch buffet startede i 2015 som en del af vores 160 års jubilæum, og siden da har vi hver lørdag og søndag inviteret indenfor til Aarhus’ bedste brunch.

Pris pr. person

KR. 160,-

Montra Hotel Sabro Kro

Søndagsfrokost for hele familien

Alle søndage fra 12.00 – 15.00

Nyd en god søndagsfrokost, når vores kokke hver søndag serverer hjemmelavede frokostretter og specialiteter baseret på årstidens råvarer.

Pris pr. person

KR. 180,-

Montra Hotel Sabro Kro

Kokkeskole

OBS: Ikke muligt i øjeblikket

Gastronomisk madlavning er en hyggelig form for teambuilding, hvor i kan lave mad sammen og efterfølgende nyde resultatet. Kom på kokkeskole på Montra Hotel Sabro Kro.

Pris pr. person fra

KR. 698,-

Montra Hotel Sabro Kro

Golfophold i Østjylland

Vi tilbyder billige golfture med golfpakker alle ugens dage, og du bestemmer selv om det er et weekendophold med golf, eller det er en hel uges golfferie du booker hos os.

Pris pr. person

KR. Fra 935,-

Montra Hotel Sabro Kro

Romantisk ophold eller kæresteweekend

Kunne det ikke være dejligt i en forlænget weekendtur med kæresten? Invitér din kæreste på et romantisk weekendophold for 2 i Jylland på Montra Hotel Sabro Kro.

Pris pr. person fra

KR. 1.275,-

Montra Hotel Sabro Kro

Nyd et kroophold

Nyd et luksus kroophold med middag, morgenbuffet og overnatning i hyggelige omgivelser i Østjylland nær Aarhus.

Pris pr. person

KR. Fra 865,-

Montra Hotel Sabro Kro

Velvære og massage

Vi samarbejder med massør Marianne Kjærlund, og derfor vil der være mulighed for at nyde en dejlig stund med massage under jeres ophold på Montra Hotel Sabro Kro.

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.