Konferencecenter nær Aarhus

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Montra Hotel Sabro Kro

Læg visit forbi vores konferencehotel tæt på Aarhus

Hold møde, kursus eller konference hos vores konferencehotel placeret i Sabro til en god pris. Med en beliggenhed nær storbyen Aarhus har du rigtig gode transportmuligheder for at komme hen til hotellet. Vi ligger tæt på motorvej E45 og Silkeborgmotorvejen, og via færgen kan deltagere helt fra Sjælland også nemt transportere sig herhen.

Hos vores konferencecenter tæt på Aarhus har du adgang til smukke mødelokaler med en max. kapacitet på 400 deltagere. AV-udstyr, skøn forplejning fra vores dejlige restaurant og gratis parkeringsplads har du også mulighed for at benytte. Vil I gerne sidde i et privat lokale til middagen, kan vi uden problemer sørge for dette. Desuden kan vi byde på planlægning og afholdelse af teambuilding aktiviteter, som styrker fællesskabet og motivationen på arbejdet. Trænger I til en overnatning, kan I også booke et af vores fine hotelværelser.

Vores mødepakker

Brug os som dit konferencecenter næste gang, du skal booke et dagsmøde, aftenmøde, heldagsmøde, kursusdøgn eller halvandendagsmøde nær Århus. Du får smagfuld forplejning fra vores restaurant med i alle vores mødepakker. Afhængigt af mødepakken kan denne indeholde morgenbrød, frokost med sodavand, eftermiddagssødt, 2-retters middag og morgenbuffet i forbindelse med overnatning. Kaffe, te, frugt og isvand får du ad libitum under hele kurset.

Til mødet sørger vi for det hele, så du kan holde fokus på at få en succesfuld dag med masser af gode indsigter. Vores personale hos vores konferencehotel tilretter meget gerne konferenceforløbet, arrangementet eller workshoppen efter dine individuelle behov og ønsker.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om mulighederne i vores konferencehotel i Århus.

GALLERY 2

GALLERY 2

3

3

sabro kro konferencelokale 2

sabro kro konferencelokale 2

sabro kro konferencelokale 6

sabro kro konferencelokale 6

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 400 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

rene profilbillede

René Birk Salomonsson
Hotelchef
Telefon: 9272 7974