Vores hotel

På Montra Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro

Oplev Aarhus og omegn på Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro er et 4-stjernet hotel i udkanten af Sabro by med 15 kilomenter til Aarhus centrum. Vi har har luksuriøse, rolige og naturlige omgivelser.

Montra Hotel Sabro Kro

Luksuriøse værelser

Montra Hotel Sabro Kro, som ligger tæt på Aarhus, har 69 nye flotte dobbeltværelser, 7 executive værelser og 12 juniorsuiter med spa på værelset. Her kan du sove godt i rolige omgivelser.

MONTRA HOTEL SABRO KRO

Aktiviter og seværdigheder

Under et ophold på Montra Hotel Sabro Kro er der fri mulighed for at arrangere hyggelige heldagsture. Der findes et stort udvalg af seværdigheder i Aarhus og omegn.

Montra Hotel Sabro kro

Kontakt og kørselsvejledning

Find vej til Sabro Kro med vores oplysninger her på siden. Vi har skrevet en kørselsvejledning til hvordan, du kommer til vores dejlige Sabro Kro i hjertet af Østjylland.

Montra Hotel Sabro kro

Vi passer på miljøet

Montra Hotel Sabro Kro er belønnet med turismens internationale miljømærke Green Key – også kaldet den Grønne Nøgle – og senest som en af rejsesitet TripAdvisor’s GreenLeaders (GrønneForløbere) med sølv-status.

Montra Hotels

Gratis el-opladning

Alle vores gæster kan få gratis strøm på deres el-bil, mens de deltager i konferencer, spiser eller overnatter på hotellet. Vi har fire ladebokse med 11 kW på vores hoteller i Jylland.

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Montra Hotel Sabro kro

Det siger vores gæster

Montra Hotel Sabro Kro er for femte år i træk kåret som et af landets absolut bedste hoteller af brugerne på den internationale rejse-hjemmeside www.tripadvisor.dk.

Montra Sabro Kro

Vores faciliteter

På Montra Sabro Kro tilbyder vi fantastiske faciliteter og aktiviteter til vores gæster. Vi byder bl.a. på massage og fitness.