4-stjernet hotel i Østjylland

Montra Hotel Sabro Kro

Hvem er vi på Sabro Kro?

Vi har en ideel placering i rolige omgivelser i Sabro kun 15 km fra Aarhus C. Hotellet har en hyggelig atmosfære og stemning, og det er let både at gå ud i naturen eller tage ind til byens mange muligheder.

Hotellet er indrettet med gode faciliteter med alt fra flotte værelser med gode senge til billard, bordtennis og legeplads. Vi har en god restaurant på hotellet, og vi har gode faciliteter for mennesker med forskellige handicap.

Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro er et 4-stjernet hotel i udkanten af Sabro by med 14 kilomenter til Aarhus centrum. Vi har har luksuriøse, rolige og naturlige omgivelser.

Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro, som ligger tæt på Aarhus, har 69 rumlige, flotte dobbeltværelser, 7 executive værelser og 12 juniorsuiter med spa på værelset. Her kan du sove godt i rolige omgivelser.

Montra Hotel Sabro Kro

Under et ophold på Montra Hotel Sabro Kro er der rig mulighed for at arrangere hyggelige heldagsture. Der findes et stort udvalg af seværdigheder i Aarhus og omegn.

Montra Hotel Sabro Kro

På Montra Hotel Sabro Kro tilbyder vi fantastiske faciliteter og aktiviteter til vores gæster. Vi byder bl.a. på fitness, billardbord, bordtennis, udendørsaktiviteter og skov i nærheden.

Montra Hotels

Montra Hotels har i mange år haft fokus på at tænke og handle grønt – lige fra at spare på vandet til at bruge skånsomme rengøringsmidler samt sortere vores affald – derfor er alle vores 4 hoteller Green Key-certificerede.

Montra Hotels

Alle vores gæster kan få gratis strøm på deres el-bil, mens de deltager i konferencer, spiser eller overnatter på hotellet. Vi har fire ladebokse med 11 kW på vores hoteller i Jylland.

Montra Hotels

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Montra Hotel Sabro kro

Find vej til Sabro Kro med vores oplysninger her på siden. Vi har skrevet en kørselsvejledning til hvordan, du kommer til vores dejlige Sabro Kro i hjertet af Østjylland.

Montra Hotels

Aarhus er kendt som Smilets By, og der er masser af charmerende, fascinerende og underholdende oplevelser i vente, når du besøger byen. Her kan du finde inspiration til din tur til Aarhus – et oplagt sted at besøge, når du overnatter på vores hoteller i Odder eller Sabro.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.