4-stjernet hotel i Østjylland

Montra Hotel Sabro Kro

Hvem er vi på Sabro Kro?

Hos Montra Hotel Sabro Kro får du luksuriøse værelser, flotte mødefaciliteter, forplejning af høj kvalitet og meget mere.

Montra Hotel Sabro Kro

Oplev Aarhus og omegn på Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro er et 4-stjernet hotel i udkanten af Sabro by med 14 kilomenter til Aarhus centrum. Vi har har luksuriøse, rolige og naturlige omgivelser.

Montra Hotel Sabro Kro

Luksuriøse værelser

Montra Hotel Sabro Kro, som ligger tæt på Aarhus, har 69 rumlige, flotte dobbeltværelser, 7 executive værelser og 12 juniorsuiter med spa på værelset. Her kan du sove godt i rolige omgivelser.

Montra Hotel Sabro Kro

Aktiviter og seværdigheder

Under et ophold på Montra Hotel Sabro Kro er der rig mulighed for at arrangere hyggelige heldagsture. Der findes et stort udvalg af seværdigheder i Aarhus og omegn.

Montra Hotel Sabro Kro

Vores faciliteter

På Montra Hotel Sabro Kro tilbyder vi fantastiske faciliteter og aktiviteter til vores gæster. Vi byder bl.a. på fitness, billardbord, bordtennis, udendørsaktiviteter og skov i nærheden.

Montra Hotels

Green Key - Vi passer på miljøet

Montra Hotels har i mange år haft fokus på at tænke og handle grønt – lige fra at spare på vandet til at bruge skånsomme rengøringsmidler samt sortere vores affald – og alle vores 4 hoteller er Green Key-certificerede.

Montra Hotels

Gratis el-opladning

Alle vores gæster kan få gratis strøm på deres el-bil, mens de deltager i konferencer, spiser eller overnatter på hotellet. Vi har fire ladebokse med 11 kW på vores hoteller i Jylland.

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Montra Hotel Sabro kro

Kontakt og kørselsvejledning

Find vej til Sabro Kro med vores oplysninger her på siden. Vi har skrevet en kørselsvejledning til hvordan, du kommer til vores dejlige Sabro Kro i hjertet af Østjylland.

trustadvisor-winner

Vi er gæsternes foretrukne hotel

Montra Hotel Sabro Kro er igen i 2020 kåret til Travellers' Choice Winner af TripAdvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10 pct. bedste hoteller i sin kategori.