Konferencelokaler nær Aarhus

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Montra Hotel Sabro Kro

Find flotte konferencelokaler til dit næste møde nær Aarhus

Er du på udkig efter konferencelokaler i Østjylland? Så byder vi på flotte, store konferencelokaler hos vores konferencecenter i Sabro nær Jyllands storby Aarhus. I vores konferencelokaler er der plads til op til 400 personer, hvilket gør os til en optimal lokation til oplæg for et større antal deltagere tæt på Aarhus.

Dit konferencehotel tæt på Aarhus

Det er nemt og hurtigt at køre til hotellet grundet vores placering ikke langt fra E45. Samtidig er adgangen fra Silkeborgmotorvejen også ligetil, og personer fra Sjælland kan via færgen til Aarhus også let komme herhen. På grund af den gode beliggenhed har du mulighed for unikke kurser med aktiviteter i Aarhus, som byder på et væld af seværdigheder.

Vores konferencehotel har stor erfaring med at arrangere konferencer. Konferencelokalerne indeholder alt det AV-udstyr, du har brug for. Trænger dine deltagere til en pause fra konferencen, kan de benytte vores skønne opholdsarealer. Vi tilbyder også overnatning i dejlige hotelværelser, hvis dine deltagere har brug for overnatning i forbindelse med konferencen.

Få fuld forplejning til konferencen

Efter en lang konference dag er det nødvendigt med god forplejning. Vi sørger for morgenbrød, frokost med sodavand, eftermiddagssødt, 2-retters middag og morgenbuffet i forbindelse med overnatning fra vores restaurant nær Århus, afhængigt af hvor længe konferencen varer. Uanset varigheden får du kaffe, te, isvand og frugt ad libitum.

Henvend dig allerede nu og få mere at vide om konference mulighederne i vores konferencehotel tæt på Århus.

GALLERY 2

GALLERY 2

3

3

sabro kro konferencelokale 2

sabro kro konferencelokale 2

sabro kro konferencelokale 6

sabro kro konferencelokale 6

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 400 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

rene profilbillede

René Birk Salomonsson
Hotelchef
Telefon: 9272 7974