Montra Hotel Sabro Kro

God mad i hver en bid

Vores fantastiske restaurant i Sabro ved Aarhus er altid et besøg værd. Vi laver smagfuld mad til både restaurantgæster, til arrangementer og mad ud af huset.

Montra Hotel Sabro Kro

Hold din næste fest hos os

På Montra Hotel Sabro Kro er vi kendt for vores flotte selskabslokaler og serviceminded personale. I kan trygt lægge jeres selskab i vores hænder.

Montra Hotel Sabro Kro

Besøg vores fremragende restaurant

Maden i vores hyggelige restaurant og festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro er et kapitel for sig. Få forrygende smagsoplevelser og lækre måltider, der er en oplevelse værd.

OBS: Ikke muligt i øjeblikket

Montra Hotel Sabro kro

Mad ud af huset

Ønsker I levering af mad ud af huset ved jeres næste selskab, er vi gerne behjælpelige. Service kan lejes hos os til gode priser, og der er også mulighed for leje af kokke samt tjenere.

OBS: Ikke muligt i øjeblikket

Mad ud af huset, til festen eller i restauranten – altid høj kvalitet

På Montra Hotel Sabro Kro er vi stolte af vores restaurant og vores lokaler. Vi kan nemlig tilbyde rammer til alle slags arrangementer og samtidig sørge for fremragende forplejning for dig og dine gæster. Vi strækker os langt for, at din fest bliver uforglemmelig. Uanset om det drejer sig om et bryllup, konfirmation, jubilæum, guldbryllup eller noget helt andet, danner vi rammerne for en mindeværdig fest.

Med vores placering tæt på Aarhus og E45, er vi et godt bud på festlokaler, der er let at komme til fra Aarhus og næsten hele Jylland. Vi kan samtidig tilbyde overnatning til de gæster, der kommer langvejs fra. Læs mere om vores festlokaler.

Ønsker du mad ud af huset til festen derhjemme, kan vi også være behjælpelige. Du får samme høje kvalitet hos dig som hos os, og du kan mærke den gode smag i hver en bid.

Det er selvfølgelig også muligt at nyde en aften ude i godt selskab med fremragende mad hos os i vores restaurant. Vores restaurant er af høj kvalitet, og der er altid lækre retter på menuen.

trustadvisor-winner

Vi er gæsternes foretrukne hotel

Montra Hotel Sabro Kro er igen i 2020 kåret til Travellers' Choice Winner af TripAdvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10 pct. bedste hoteller i sin kategori.