Restaurant & fest

Montra Hotel Sabro Kro

God mad i hver en bid

Vi har fokus på den gode mad med sæsonaktuelle råvarer og økologi. Vores restaurant serverer smagfuld mad af høj kvalitet til både overnattende gæster, restaurantgæster og arrangementer på hotellet.

Vi råder over flotte selskabslokaler, som kan danne rammen for enhver fejring. Med fantastisk mad, smilende personale og flotte lokaler har du de perfekte rammer for bryllup, barnedåb, konfirmation og meget mere her hos os.

Montra Hotel Sabro Kro

På Montra Hotel Sabro Kro er vi kendt for vores flotte selskabslokaler og serviceminded personale. I kan trygt lægge jeres selskab i vores hænder.

Montra Hotel Sabro Kro

Maden i vores hyggelige restaurant og festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro er et kapitel for sig. Få forrygende smagsoplevelser og lækre måltider, der er en oplevelse værd.

Montra Hotel Sabro Kro

Alle søndage kl. 12.00-15.00

Nyd en god klassisk søndagsfrokost for hele familien. Vores kokke tryller hver søndag med kreative og hjemmelavede frokostretter, og der vil med sikkerhed være mange favoritter for hele familien.

Pris pr. person

KR. 195,-

JULETILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

Gælder fra uge 46

Nyd en lækker julefrokost med ægte krostemning i Sabro tæt på Aarhus. Vælg mellem 5 julefrokost pakker. Hos os kan du både invitere til privat julefrokost i eget selskabslokale eller tage til julefrokost med stand-up af Mick Øgendahl og live musik.

Pris pr. person fra

KR. 950,-

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.