Oplev vores restaurant & lokaler til fest

Montra Hotel Sabro Kro

God mad i hver en bid

Vi har fokus på den gode mad med sæsonaktuelle råvarer og økologi. Vores restaurant serverer smagfuld mad af høj kvalitet til både overnattende gæster, restaurantgæster og arrangementer på hotellet.

Vi råder over flotte selskabslokaler, som kan danne rammen for enhver fejring. Med fantastisk mad, smilende personale og flotte lokaler har du de perfekte rammer for bryllup, barnedåb, konfirmation og meget mere her hos os.

Montra Hotel Sabro Kro

På Montra Hotel Sabro Kro er vi kendt for vores flotte selskabslokaler og serviceminded personale. Vi tilbyder festarrangementer til enhver anledning og rummer små og store fester med op til 300 gæster.

Montra Hotel Sabro Kro

Maden i vores hyggelige restaurant og festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro er et kapitel for sig. Få forrygende smagsoplevelser og lækre måltider, der er en oplevelse værd.

JULETILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

D. 24. og 25. november samt d. 1., 2., 8. og 9. december 2023

Hold din næste julefrokost på Montra Hotel Sabro Kro nær Smilets by. Vi byder på en hyggelig aften med en lækker julebuffet inkl. fri bar, hylende morsom stand-up af Jan Gintberg og underholdende live musik.

Flere datoer er allerede udsolgt eller har få ledige pladser.

Pris pr. person fra

KR. 1.395,-

JULETILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

Fra d. 1. november 2023

Hold årets julefrokost på Montra Hotel Sabro Kro nær Smilets by. Vi byder på en hyggelig aften med lækker julebuffet, så I kan samles om hyggen og julefreden kan sænke sig.

Pris pr. person fra

KR. 395,-

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.