Oplev vores restaurant & lokaler til fest

Montra Hotel Sabro Kro

God mad i hver en bid

Vi har fokus på den gode mad med sæsonaktuelle råvarer og økologi. Vores restaurant serverer smagfuld mad af høj kvalitet til både overnattende gæster, restaurantgæster og arrangementer på hotellet.

Vi råder over flotte selskabslokaler, som kan danne rammen for enhver fejring. Med fantastisk mad, smilende personale og flotte lokaler har du de perfekte rammer for bryllup, barnedåb, konfirmation og meget mere her hos os.

JULETILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

D. 22., 23., 29., 30. november og 6. og 7. december

Skal årets julefrokost være en aften, der bliver husket? Oplev en af de landskendte komikere, Frank Hvam eller Christian Fuhlendorff, der, med årevis af erfaring, altid formår at sende bølger af grin igennem publikum.

Vi sørger for alle de klassiske juleretter, fri bar og musik af DJ Claus Green.

Pris pr. person fra

KR. 1.395,-

Montra Hotel Sabro Kro

Gælder alle søndage i 2024

Har du en mærkedag, der skal fejres? Inviter dine gæster til et hyggeligt søndagsselskab med ægte krostemning en valgfri søndag kl. 12-16.

Vi sørger for, at I får serveret en dejlig 3-retters buffet specielt sammensat af vores kreative køkkenchef, og dertil kan I nyde vin, øl og sodavand ad libitum.

Pris pr. person

KR. 675,-

Montra Hotel Sabro Kro

På Montra Hotel Sabro Kro er vi kendt for vores flotte selskabslokaler og serviceminded personale. Vi tilbyder festarrangementer til enhver anledning og rummer små og store fester med op til 300 gæster.

  • Barnedåb
  • Konfirmation
  • Fødselsdag, jubilæum mm.
  • Bryllup
  • Brunch
  • Mindehøjtidlighed
Montra Hotel Sabro Kro

Maden i vores hyggelige restaurant og festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro er et kapitel for sig. Få forrygende smagsoplevelser og lækre måltider, der er en oplevelse værd.

FARS DAGS TILBUD
Montra Hotel Sabro Kro

Torsdag d. 5. juni 2025

Forkæl din far med en omgang bøf bearnaise med fritter, når vi – helt specielt – på fars dag laver den franske klassiker.

Vi steger bøffen, som du og din far vil have den, og bearnaisesaucen er selvfølgelig lavet på gammeldaws manér.

Pris pr. person

KR. 258,-

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.