Montra Hotel Sabro Kro

God mad i hver en bid

Vi passer godt på hinanden – ved ankomst til hotellet skal du derfor kunne fremvise gyldigt coronapas.

Vi har fokus på den gode mad med sæsonaktuelle råvarer og økologi. Vores restaurant serverer smagfuld mad af høj kvalitet til både overnattende gæster, restaurantgæster og arrangementer på hotellet.

Vi råder over flotte selskabslokaler, som kan danne rammen for enhver fejring. Med fantastisk mad, smilende personale og flotte lokaler har du de perfekte rammer for bryllup, barnedåb, konfirmation og meget mere her hos os.

Montra Hotel Sabro Kro

Hold din næste fest hos os

På Montra Hotel Sabro Kro er vi kendt for vores flotte selskabslokaler og serviceminded personale. I kan trygt lægge jeres selskab i vores hænder.

Montra Hotel Sabro Kro

Besøg vores fremragende restaurant

Maden i vores hyggelige restaurant og festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro er et kapitel for sig. Få forrygende smagsoplevelser og lækre måltider, der er en oplevelse værd.

Mad ud af huset, til festen eller i restauranten – altid høj kvalitet

På Montra Hotel Sabro Kro er vi stolte af vores restaurant og vores lokaler. Vi kan nemlig tilbyde rammer til alle slags arrangementer og samtidig sørge for fremragende forplejning for dig og dine gæster. Vi strækker os langt for, at din fest bliver uforglemmelig. Uanset om det drejer sig om et bryllup, konfirmation, jubilæum, guldbryllup eller noget helt andet, danner vi rammerne for en mindeværdig fest.

Med vores placering tæt på Aarhus og E45, er vi et godt bud på festlokaler, der er let at komme til fra Aarhus og næsten hele Jylland. Vi kan samtidig tilbyde overnatning til de gæster, der kommer langvejs fra. Læs mere om vores festlokaler.

Ønsker du mad ud af huset til festen derhjemme, kan vi også være behjælpelige. Du får samme høje kvalitet hos dig som hos os, og du kan mærke den gode smag i hver en bid.

Det er selvfølgelig også muligt at nyde en aften ude i godt selskab med fremragende mad hos os i vores restaurant. Vores restaurant er af høj kvalitet, og der er altid lækre retter på menuen.

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2021 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.