Montra Hotel Sabro Kro

Mad til enhver lejlighed fra gourmetrestaurant

Vores gourmetrestaurant i Sabro ved Aarhus er et besøg værd. Vi leverer også mad til din fest – enten hos os eller derhjemme.

Montra Hotel Sabro Kro

Besøg vores gourmetrestaurant i topklasse

Maden i vores hyggelige restaurant og festlokaler på Montra Hotel Sabro Kro er et kapitel for sig. Vi bruger udelukkende årstidens bedste råvarer fra lokale leverandører i Østjylland.

Montra Hotel Sabro Kro

Hold din næste fest hos os

På Montra Hotel Sabro Kro er vi kendt for vores flotte selskabslokaler og serviceminded personale. I kan trygt lægge jeres selskab i vores hænder.

Montra Hotel Sabro kro

Mad ud af huset

Ønsker I levering af mad ud af huset ved jeres næste selskab, er vi gerne behjælpelige. Service kan lejes hos os til gode priser, og der er også mulighed for leje af kokke samt tjenere.

Montra Hotel Sabro Kro

Hverdagsmad fra Sabro Kro

Få nem og lækker mad med hjem fra vores fantastiske køkken. Du kan få lækre retter, der bare skal i ovnen, hver uge fra mandag til torsdag. Der er en ny ret hver dag, og vi garanterer den gode smag!

 

Montra Hotel Sabro Kro

Æbleskiver hver søndag i advent

Hver søndag i advent kan du komme på Sabro Kro og få lækre hjemmelavede æbleskiver ad libitum. Nyd en hyggelig dag med æbleskiver, gløgg eller kakao og godt selskab.

Mad ud af huset, til festen eller i restauranten – altid høj kvalitet

På Montra Hotel Sabro Kro er vi stolte af vores restaurant og vores lokaler. Vi kan nemlig tilbyde rammer til alle slags arrangementer og samtidig sørge for fremragende forplejning for dig og dine gæster. Vi strækker os langt for, at din fest bliver uforglemmelig, uanset om det drejer sig om et bryllup, konfirmation, jubilæum, guldbryllup eller noget helt andet.

Med vores placering tæt på Aarhus, er vi et godt bud på festlokaler, der er inden for rækkevidde for byen, og vi kan samtidig tilbyde overnatning til de gæster, der komme komme langvejs fra. Læs mere om at holde fest hos os.

Ønsker du mad ud af huset til festen hjemme hos dig, kan vi også være behjælpelige. Du får samme høje gastronomiske kvalitet derhjemme som hos os, og du kan mærke gourmetfornemmelsen i hver en bid.

Det er selvfølgelig også muligt at nyde en aften ude i godt selskab med fremragende mad hos os i vores restaurant. Vores restaurant er i gourmetklassen, og der er altid lækre retter på menuen.

trustadvisor-winner

Vi er gæsternes foretrukne hotel

Montra Hotel Sabro Kro er igen i 2020 kåret til Travellers' Choice Winner af TripAdvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10 pct. bedste hoteller i sin kategori.

Black Friday-tilbud

På fredag kan du spare 50% på gavekort til Montra Hotels!

Køb et gavekort til 1.000 kroner - betal kun 500 kroner.

Læs mere her!
Holler Box