Kursuslokaler nær Aarhus

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Montra Hotel Sabro Kro

Book et kursus nær Aarhus med eller uden overnatning

Planlægger du at holde kursus over en eller flere dage? Så kan du med fordel leje et kursuslokale hos vores konferencecenter i Sabro nær Aarhus. Vores kursustilbud er optimalt til jer, som har brug for skønne lokaler til brug ved fordybelse i pensum, hyggelige opholdsarealer til de nødvendige tænkepauser og overnatningsmuligheder under undervisningsforløbet.

Dit konferencehotel tæt på Aarhus

Beliggenheden lige uden for Aarhus er ideel for mange, da transportmulighederne er fremragende. Vi ligger tæt på E45, og adgangen fra Silkeborgmotorvejen er også ganske ligetil – selv deltagere fra Sjælland kan komme let til hotellet fra færgen til Aarhus. Placeringen giver mulighed for anderledes kurser med afbræk til aktiviteter i Aarhus eller naturen omkring hotellet.

Hos os får du både store kursuslokaler med max. kapacitet på 400 personer og små kursuslokaler til gruppearbejde. Skal kursisterne rigtig have lov til at udfolde sig kreativt, kan vi anbefale at leje vores kreative mødelokale Tænketanken. Vi kan også byde på teambuilding events, som skaber fællesskab og øget motivation for deltagerne. Har I brug for en overnatning i løbet af kurset, kan vi også være behjælpelige med dette.

Få fuld forplejning til kurset

Tank energi i løbet af kurset og de mange undervisningsaktiviteter med forplejning fra vores restaurant tæt på Århus. Du får morgenbrød, frokost med sodavand, eftermiddagssødt, 2-retters middag og morgenbuffet i forbindelse med overnatning, afhængigt af hvor lang tid kurset strækker sig. Kaffe, te, frugt og isvand er også med i købet ad libitum.

Kontakt os i dag og få mere information om kursusmulighederne i vores konferencehotel i Århus.

GALLERY 2

GALLERY 2

3

3

sabro kro konferencelokale 2

sabro kro konferencelokale 2

sabro kro konferencelokale 6

sabro kro konferencelokale 6

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 400 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

rene profilbillede

René Birk Salomonsson
Hotelchef
Telefon: 9272 7974