Travelers Choice Award

Montra Hotel Sabro Kro

Vi er gæsternes foretrukne hotel

Montra Hotel Sabro Kro er igen i 2022 kåret til Travellers’ Choice-prisvinder af Tripadvisor. Det betyder, at vi er blandt de 10 procent bedste bedømte hoteller på verdensplan, når det kommer til glade og tilfredse gæster.

Travellers’ Choice er en fornem pris, som den anerkendte rejsehjemmeside Tripadvisor uddeler på baggrund af bedømmelser fra hotelgæster og konferencedeltagere verden over.

Hvert år gennemgår Tripadvisor millioner af bedømmelser, og igen i år kan Montra Hotel Sabro Kro bryste sig af at tilhøre den absolutte verdenselite.

Det er 8. gang, at Montra Hotel Sabro Kro modtager denne pris, hvilket vi er meget stolte af og taknemmelige over. For det betyder, at vi er gæsternes foretrukne hotel.

Vi er altid glade for at få feedback på vores gæsters oplevelser, og det varmer meget at få så positive tilbagemeldinger.

Du kan se alle vores anmeldelser på Tripadvisor her.

Glade gæster

På Montra Hotel Sabro Kro er “glade gæster” efterhånden en stolt tradition:

“Vi arbejder målrettet for at få glade gæster, for det er det sjoveste: at kunne glæde andre. Alle på hotellet har gennemført et uddannelsesforløb i Service og Vækst, for der er brug for konstant fokus på at forbedre sig og gøre gæsternes rejse gennem hotellet endnu mere personlig. Og når det lykkes, giver det os alle et kick videre”.

Anmeldelser fra Tripadvisor

Påskeophold
“Endnu et fantastisk ophold på Sabro kro. Super dejlig og velsmagende mad, dejligt værelse med god seng og badeværelse, og smilende og venligt personale. Har været der flere gange, og vi glæder os til næste gang.”
– Tina E, april 2022

En overnatning
“Vi havde et fantastisk ophold på Sabro Hotel. Maden var simpelthen fantastisk, og super lækker morgenmad med alt, hvad hjertet begærer. Super lækkert værelse. Mange tak for alt ?  vi kommer gerne igen, når lejligheden byder sig ? “
– Pia G, april 2022

Weekendophold gennem Risskov
Vi har gennem årene haft adskillige enkeltovernatninger og weekendture på danske hoteller og kroer. Dette her er det bedste, vi har oplevet. Der var så nydeligt og ordentligt hele vejen igennem. Det var meget venligt personale, man kunne ikke mærke, at de måske var coronaramt. Maden, som vi fik serveret i restauranten, var perfekt i tilberedning og størrelse. Morgenbuffeten var rigtig, rigtig god. Dette er et sted, vi absolut vil vende tilbage til.
– Søren M, januar 2022

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.