Gratis overnatning til kursuslederen – selvfølgelig!

Når man afholder et kursus, er der mange elementer, som skal gå op i en højere enhed, men den vigtigste komponent i ethvert kursus er kursuslederen, mødelederen, eller hvilken term man nu foretrækker. Det at skulle være til stede og fortælle fængende samt være den drivende kraft i dagsprogrammet stiller krav til vedkommende – og netop derfor sover kursuslederen gratis hos os, når kurset afholdes på et af vores fire hoteller.

På den måde gør vi vores for, at kurset får de optimale betingelser, og deltagerne kan tage fra kurset med mest muligt i rygsækken.

Sammen med muligheden for at overnatte gratis sørger vi for, at kursuslederen har alt det, der skal bruges til kurset. Alle vores hoteller har nemlig alt det AV-udstyr, der er nødvendigt for et godt kursus, og har du særlige ønsker, strækker vi os langt for at imødekomme dem – giv os blot besked.

Gode betingelser for alle på kurset

Som kursusleder skal man som nævnt kunne præstere, når man står foran kursisterne, og kursisterne skal også være på toppen for at få mest muligt ud af dagen. Vi sørger derfor for de optimale rammer, så alle er på toppen, når kurset sparkes i gang.

Den gratis overnatning til kursuslederen er naturligvis en del af denne indsats, men vi sørger også for forsyninger til et fornuftigt energiniveau under hele seancen. Vores behagelige lokaler sætter en god stemning, og der er sunde og nærende snacks til kursisterne og kursuslederen undervejs.

Vi planlægger også meget gerne sammen med dig som kursusleder, hvornår det bedst passer med de mere regulære måltider, så forplejningen bliver en naturlig og gnidningsfri del af kurset. Det er vores egne restauranter, der står for maden, og derfor er du sikret høj kvalitet, ligegyldigt om du ønsker en hurtig sandwich eller en stor buffet.

Derudover tager vi selvfølgelig højde for dine ønsker til maden – om du ønsker vegetariske muligheder, varm eller kold mad og dets lige. Sammen finder vi den løsning, som giver dig og dine kursister de optimale rammer for at præstere optimalt.

Vi giver dig ro i maven

Der kan være mange gode grunde til at ryste posen og gøre noget anderledes på et kursus, og vi er derfor fleksible i forhold til dine ønsker. Hvad end du har af idéer for at gøre dit kursus til noget særligt, lytter vi gerne.

Uanset om det er mindre tilpasninger som et lidt skævt tidspunkt at spise på, eller måske at deltagerne ankommer drypvis hen over dagen, eller om du har større ønsker som at koble teambuilding på kurset, så hjælper vi dig med at komme i mål.

Vores tilgang til møder, kurser og konferencer kalder vi Montra Meeting. Det er vores tilgangsvinkel for arrangementer for business-segmentet, som har brug for noget andet end feriegæster og lignende. Konceptet tager udgangspunkt i elementerne ’Meet Well’, ’Dine Well’ og ’Sleep Well’, som sikrer optimale rammer for en god oplevelse på vores hoteller.

Kursus på konferencehoteller i Jylland

Du finder vores 4 hoteller spredt ud over Jylland i naturskønne omgivelser. Alle hoteller er konferencehoteller med mødelokaler i forskellige størrelser og naturligvis med mulighed for, at også deltagerne kan overnatte på de flotte og komfortable værelser.

Vi har stor erfaring med at afholde kurser, møder og konferencer på vores hoteller, og derfor kan du trygt vælge Montra Hotels som værter for dit næste kursus. Send en forespørgsel på dit næste møde eller konference.