Styrk jeres sammenhold

Montra Hotel Hanstholm

Styrk jeres sammenhold med teambuilding

Giv dit firma eller team en sjov oplevelse med én af vores sjove udendørs aktiviteter for voksne eller tag på traditionel teambuilding og prøv de mange gode samarbejdsøvelser. Alle vores events foregår nær Montra Hotel Hanstholm. Ved teambuilding får man afprøvet samarbejdsøvelser og man bliver udfordret både personligt og som gruppe. Find din aktivitet til et firmaevent i vores ideer til aktiviteter og teambuilding nedenfor og få en sjov og anderledes hverdag. De sjove teambuilding-øvelser er ideelle at kombinere med et møde eller en konference.

Læs mere om vores møde- og konferencelokaler her.

DRONE RACING

Drone Racing er en helt ny disciplin, hvor det handler om at komme først i mål på en forhindringsbane, hvor der skal flyves over, under og igennem en masse opsatte forhindringer.

Pris pr. person
495,-

*Teambuildingaktiviten afvikles af vores faste samarbejdspartner FIELDMORE Kurser & Events Pris er inkl. moms og gælder ved booking med minimum 12 deltagere.Udflugter for firmaer og private

COCKTAIL CLASS

Lær at lave velsmagende cocktails sammen og se hvem, der har de bedste gastronomiske færdigheder, når det kommer til, selv at blande den mest velsmagende af slagsen.

Pris pr. person
495,-

*Teambuildingaktiviteten afvikles af vores faste samarbejdspartner FIELDMORE Kurser & Events Pris er inkl. moms og gælder ved booking med minimum 12 deltagere.

PLAY & CONNECT

Byg hurtigt nye relationer mellem mennesker, uanset hvor godt de allerede kender hinanden. Vi skaber en unik fælles oplevelse, baseret på små aktiviteter som alle kan deltage i.

Pris pr. person
595,-

*Teambuildingaktiviteten afvikles af vores faste samarbejdspartner FIELDMORE Kurser & Events Pris er inkl. moms og gælder ved booking med minimum 12 deltagere.

Flere teambuilding-aktiviteter

I løbet af året holder Montra Hotel Hanstholm i Nordjylland mange forskellige hotelarrangementer for private og firmaer. Ønsker du hjælp til arrangering af privatevents eller firmaarrangementer i Nordjylland, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har en masse gode ideer og forslag til firmaaktiviteter. Hotel Hanstholm danner også perfekte rammer for familie- og firmaudflugter med overnatning i det nordjyske.

Eksempler på arrangementer:

  • “Kok for en dag” – hvor man under kyndig vejledning fra vores kokke tilbereder sin egen mad
  • Vinsmagning i vores egen vinkælder
  • Ølsmagning af diverse specialøl fra ind- og udland
  • Guidet tur rundt i Hanstholm og omegn med lokal fortæller eller med naturvejleder i den barske natur i området
  • Rundvisning på Bunkermuseet
  • “Vild med dans” – hvor professionelle danseinstruktører underviser i forskellige danse
  • Fisketur på åbent hav med lokal fiskekutter
  • Minigolfturnering på egen minigolfbane
  • Limfjordssejlads fra Thisted i en gammel træ-skonnert

Ønsker du andre former for underholdning og aktiviteter, så har vi samarbejder med diverse bookingbureauer. Så kontakt os med jeres ønsker, så sammensætter vi jeres næste udflugt eller firmaarrangement i Nordjylland.

FORESPØRG PÅ TEAMBUILDING

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi vil kontakte dig for at høre nærmere om jeres ønsker og behov for den kommende aktivitet. Det er ganske uforpligtende at få et tilbud.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

tino profilbillede

Tino Johannesen
Hotelchef
Telefon: 9796 1044

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!