Hold møder, kursus og konferencer

Montra Hotel Hanstholm

Hold møder, kursus og konferencer i Thy

Hold møder, kursus og konferencer i smukke Thy. Montra Hotel Hanstholm er et stort, moderne fire-stjernet hotel og konferencecenter. Vi ligger omgivet af frisk luft, blæst, sand og vand med Vesterhavet som nærmeste nabo – på kanten af Nationalpark Thy med over 4000 ha klithedelandskab og et rigt dyreliv, heriblandt ulven. Vi anser os selv som et af de bedste konferencehoteller i Jylland – og kan derfor opfylde jeres behov, så I blot skal koncentrere jer om jeres konference.

Hotellet råder over 6 konference og mødelokaler, med plads op til 400 personer. Der kan ligeledes disponeres over op til 5 grupperum. Vi rådgiver altid hvilket mødelokale(r), der vil være mest optimale for jer og dermed give det bedste resultat for de deltagerne.

Indretning af lokalerne aftaler vi med dig, så du får præcis det kursus og konferencested du ønsker. Med variationen af konferencefaciliteter kan vi huse alle til både enkelte konferencer og konferenceophold over flere dage.

Så kom og find den indre ro – væk fra stress og jag, så I kan fordybe jer og koncentrere jer i hyggelige omgivelser. Det er ved verdens ende at alt får en ny begyndelse.

Husk også, at hvis geografien skal være anderledes, har vi et konferencehotel til dig flere steder i Jylland.

Montra Hotel Hanstholm

Vores lokaler og faciliteter

Værelser: 76

Mødelokaler: 4 store og 2 mindre, alle med optimal lydisolering.

Kapacitet: 4 – 400 personer

AV udstyr: Projektorer, trådløs og kablet bredbåndsforbindelse, moderne lydanlæg med forstærker og højtalere, elektronisk OH-projektor, mulighed for opladning af mobiltelefoner og IT-udstyr, mikrofoner, printer, whiteboardtavle, kursuskuffert.
Herudover tilbyder vi talerpult med lys og mikrofon samt podie i tilpassede højder uden ekstra omkostninger.

Tilkøb: Video-mixer samt professionel lyd og lyspakke. Vi hjælper også gerne med navneskilte til deltagerne.

Konferencelokaler på Montra Hotel Hanstholm
Konferencelokaler på Montra Hotel Hanstholm
Konferencelokaler på Montra Hotel Hanstholm
Mødelokaler på Montra Hotel Hanstholm
 • Gratis parkering
 • Handicapvenligt
 • Bar/lounge
 • Pool/sauna
 • Greenkey
 • 69 værelser + 7 anneksværelser
 • Fitness
 • Gratis Wi-Fi
 • Kæledyr mod tillæg
 • Restaurant
 • Røgfrit
 • Roomserv. mod tillæg
 • Check-in kl. 14.30
 • Check-ud kl. 11.00
Montra Hotel Hanstholm

Mødepakker på hotellet

Indhold Døgn-
møde
Dags-
møde
Aften-
møde
Lokale / AV x x x
Frugt og snacks x x x
Kaffe m. rundstykke x x
Frokost x x
Kaffe m. kage x x
Middag m. 3 retter x x
Aftenkaffe x x
Enkeltværelse x
I alt: 1.335,- 415,- 425,-
1.750,-
for 1½ døgn
kl. 09-16

 

Kaffe/te, frugt og isvand ad libitum under hele opholdet, serveres fra buffet ved mødelokalerne.
Derudover tilbyder vi restaurant, bar, pool, lyse og smagfuldt indrettede opholdsarealer, vinkælder samt stor gratis parkeringsplads.
Ønsker I at sidde i jeres eget lokale til middagen, er der også god mulighed for dette, hvis vi får det aftalt ved planlægningen af jeres møde. Det kunne f.eks. være i vinkælderen.

Lad mødelederen være frisk og klar til dagens udfordringer
Vi tilbyder et værelse uden beregning dagen før til facilitator/mødeleder ved ledige værelser, læs mere her. 

Hvis deltagerne kommer dagen før har I mulighed for at få speciel Kursist-pris på 20% af dagens pris inkl. vores store lækre morgenbuffet.

Hvis I udnytter alle ugens dage, har I mulighed for at spare 10%, når I mødes henover fredag, lørdag eller søndag.

Ekstra aktiviteter
I samarbejde med Fieldmore kan vi sammensætte teambuilding-aktiviteter med fokus på succesoplevelser, hvor der er plads til alle ambitionsniveauer – uanset om I ønsker at have det sjovt et par timer, eller skal have planlagt et stort og motiverende kick off. Læs mere her.

Montra Hotel Hanstholm

Vores værelser

Montra Hotel Hanstholm har 69 komfortable hotelværelser og 7 anneksværelser. Alle værelser har eget bad og toilet, tv og gratis wi-fi. Størstedelen af værelserne har egen altan eller terrasse, der vender mod rolige naturomgivelser. Alle værelser er desuden indrettet med kvalitetssenge. På enkeltværelserne måler sengene 140 x 200 cm og på dobbeltværelserne måler de 180 x 200 cm. Derudover er der mulighed for at bestille ekstra opredning til 2 personer på sovesofaer.

Når du overnatter hos os, er dejlig morgenmad i vores restaurant altid med i prisen.

Enkeltværelse Vores hyggelige enkeltværelser er indrettet til 1 person og har eget toilet og bad.
Det komfortable værelse er indrettet med tv, skrivebord, lænestol, garderobe, elkedel og har naturligvis gratis wi-fi.
1 personer 3/4 seng Eget toilet og bad
Standard dobbeltværelse Vores komfortable standard dobbeltværelse er indrettet til 2 voksne med en dobbeltseng.
Værelset er desuden hyggeligt indrettet med lænestol, skrivebord med stol, eget bad og toilet, fransk altan, elkedel, tv og har naturligvis gratis wi-fi.
2 personer Dobbeltseng Eget bad og toilet
Superior dobbeltværelse Lækkert, nyrenoveret dobbeltværelse! Værelset er indrettet til 2 voksne med en dobbeltseng.
Værelset er desuden hyggeligt indrettet med sofa, sofabord, skrivebord med stol, garderobe, elkedel og tv. Værelset har eget bad og toilet, terrasse med havemøbler og gratis wi-fi.
Superior-værelser kan bestilles med connecting doors, så to værelser kan slås sammen.
2 personer Dobbeltseng Eget toilet og bad
Superior familieværelse Lækkert, nyrenoveret dobbeltværelse med mulighed for opredning! Værelset er indrettet til 2 voksne med en dobbeltseng. Det er muligt at bestille ekstra opredning til 2 børn på sovesofa.
Værelset er desuden hyggeligt indrettet med sofa, sofabord, skrivebord med stol, garderobe, elkedel og tv. Værelset har eget bad og toilet, terrasse med havemøbler og gratis wi-fi.
Superior-værelser kan bestilles med connecting doors, så to værelser kan slås sammen.
4 personer Dobbeltseng Eget bad og toilet
Juniorsuite Vores dejlige juniorsuiter er ekstra store og har eksklusivt møblement. Værelset er indrettet med dobbeltseng, sofa, sofabord, skrivebord med stol, stor garderobe, elkedel og tv. Værelset har desuden eget badeværelse med brus og terrasse med havemøbler.
2 personer Dobbeltseng Eget toilet og bad
Juniorsuite, familie Vores dejlige juniorsuiter er ekstra store og har eksklusivt møblement. Værelset er indrettet med dobbeltseng, sofa, sofabord, 2 lænestole, skrivebord med stol, stor garderobe, elkedel og tv. I dette værelse er det muligt at bestille ekstra opredning til 2 børn på sovesofa.
Værelset har desuden eget badeværelse med brus og terrasse med havemøbler.
4 personer Dobbeltseng Eget toilet og bad

Send
forespørgsel

Venligst tillad alle cookies
for at benytte vores formular.
Vi overnatter

 • Gratis parkering
 • Handicapvenligt
 • Bar/lounge
 • Pool/sauna
 • Greenkey
 • 69 værelser + 7 anneksværelser
 • Fitness
 • Gratis Wi-Fi
 • Kæledyr mod tillæg
 • Restaurant
 • Røgfrit
 • Roomserv. mod tillæg
 • Check-in kl. 14.30
 • Check-ud kl. 11.00
Montra Hotels

FÅ EN FIRMA- ELLER STATSAFTALE MED MONTRA HOTELS

Har din virksomhed jævnligt behov for overnatninger til medarbejdere, eller afholder I ofte møder, konferencer og udstillinger eksternt? Så kan det måske være en stor fordel at tage en snak med vores administrerende direktør, Thomas Weifenbach Jensen. Sammen vil I tage en snak om jeres ønsker og behov, hvorefter Thomas vil sikre jer en lukrativ firmaaftale, hvad end det drejer sig om overnatninger, mødelokaler, konferencer eller arrangementer. Derved kan I sikre jer en fordelagtig pris, samt sikre jeres medarbejdere fordele ved at være hyppig gæst på et Montra Hotels. I vil selvfølgelig altid være sikret vores professionelle service og lækre hotelfaciliteter. Er du interesset i at læse mere om vores hoteller og konferencefaciliteter?

Kursusdøgn på Montra Hotel Hanstholm Konferencecenter

Book et Basis Kursusdøgn på Montra Hotel Hanstholm konferencecenter, så får du 4-stjernet forplejning, jysk gæstfrihed og gode mødefaciliteter.

Montra Basis Kursusdøgn indeholder:

 • Formiddagskaffe/te og frugt
 • Let frokost
 • Eftermiddagskaffe/te og kage
 • Middag
 • Overnatning i enkeltværelse
 • Morgenmad
 • Mødelokale og kursusfaciliteter

Fra kr. 900,-
pr. person

Vil du høre mere om vores Basis Kursusdøgn?
Ring på tlf. +45 9796 1044 eller udfyld kontaktformularen herunder.

God mødeplanlægning øger udbyttet

Det unikke danske mødekoncept Meetovation giver genlyd i den internationale mødebranche. Som møde- eller kursusplanlægger får du glæde og gavn af konceptet på Montra Odder Parkhotel ved Aarhus. Vores Meetovator stiller spørgsmål om indhold og forventninger til dig, og kommer derpå med input og forslag, der har til mål at generere et bedre udbytte og sikre en rød tråd i hele dit kursus eller konference.

Ved at designe konferencen på grundlag af fem særlige principper opnås et langt bedre udbytte på – og efter – selve mødet, kurset eller konferencen – ganske enkelt fordi deltagerne får mere viden med hjem, end hvis mødet blot var tilrettelagt som et klassisk møde, ofte baseret på envejskommunikation fra podiet til deltagerne.

Principperne handler om at maksimere udbyttet i form af ny læring og viden, betydningen af de fysiske rammer, aktiv deltagelse, inspirerende omgivelser og bæredygtige løsninger.

Så tag en snak med vores Meetovator – og få mere med hjem.

Holler Box