Vores 4-stjernede hotel

Montra Hotel Hanstholm

Montra Hotel Hanstholm

Hotel ved Vesterhavet

Montra Hotel Hanstholm er et 4-stjernet hotel i den skønne fiskerby Hanstholm. Hanstholm får du smuk natur og mulighed for at blive blæst igennem på Vesterhavets åbne strande.

Montra Hotel Hanstholm

Sov godt i vores luksuriøse hotelværelser

Montra Hotel Hanstholm har i alt 69 hotelværelser og 7 annex bag hotellet. Montra Hotel Hanstholm er perfekt til dig, der trænger til ro og forkælelse.

Montra Hotel Hanstholm

Vores faciliteter

På Montra Hotel Hanstholm tilbyder flere forskellige faciliteter og aktiviteter til vores gæster. Vi har bl.a. en indendørs swimmingpool og wellness afdeling.

Montra Hotel Hanstholm

Seværdigheder og aktiviteter

Montra Hotel Hanstholm har med sin beliggenhed Vesterhavet som nærmeste nabo. Derudover ligger hotellet nær en lang række spændende seværdigheder.

Montra Hotel Hanstholm

Kontakt og kørselsvejledning

Har du spørgsmål til din booking? Eller mangler du hjælp til at finde vej? Så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon eller mail. Vi står altid klar til at hjælpe vores gæster.

Montra Hotels

Gratis el-opladning

Alle vores gæster kan få gratis strøm på deres el-bil, mens de deltager i konferencer, spiser eller overnatter på hotellet. Vi har fire ladebokse med 11 kW på vores hoteller i Jylland.

Montra Hotels

Giv et gavekort til 4-stjernede oplevelser

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.