Vores 4-stjernede hotel

Montra Hotel Hanstholm

Besøg os mellem Vesterhav og nationalpark

Hotellet ligger i charmerende Hanstholm, der byder på mange forskellige muligheder. Besøg det flotte fyrtårn i byen eller det fascinerende bunkermuseum, eller gå en tur omkring Vesterhavet og den store fiskerihavn.

På hotellet har vi gode faciliteter til vores gæster, der sover i kvalitetssenge på store, velindrettede værelser. Vores restaurant serverer lækker mad, og du kan bruge nogle gode timer i vores indendørs, opvarmede pool eller vores 18-hullers minigolfbane.

Montra Hotel Hanstholm

Montra Hotel Hanstholm er et 4-stjernet hotel i den skønne fiske by Hanstholm. I Hanstholm får du smuk natur og mulighed for at blive blæst igennem på Vesterhavets åbne strande.

Montra Hotel Hanstholm

Montra Hotel Hanstholm har i alt 69 hotelværelser. Montra Hotel Hanstholm er perfekt til dig, der trænger til ro og forkælelse.

Montra Hotel Hanstholm

På Montra Hotel Hanstholm tilbyder flere forskellige faciliteter og aktiviteter til vores gæster. Vi har bl.a. en indendørs swimmingpool og 18 hullers minigolfbane.

Montra Hotel Hanstholm

Montra Hotel Hanstholm har med sin beliggenhed Vesterhavet som nærmeste nabo. Derudover ligger hotellet nær en lang række spændende seværdigheder.

Montra Hotels

Montra Hotels har i mange år haft fokus på at tænke og handle grønt – lige fra at spare på vandet til at bruge skånsomme rengøringsmidler samt sortere vores affald – derfor er alle vores 4 hoteller Green Key certificerede.

Montra Hotels

Som gæst på Montra Hotels har du mulighed for at få strøm på din elbil, mens du besøger os. Ladestanderne er opsat af E.ON, og du kan frit benytte dig af dem døgnet rundt mod betaling direkte til E.ON.

Montra Hotel Hanstholm

På Montra Hotel Hanstholm har vi stor fokus på de fysiske adgangforhold. Vi tager hensyn til synshandicappede, hørehandicappede, udviklingshæmmede, personer med læsevanskeligheder, astma og allergi, kørestolsbrugere samt gang-, arm- og håndhandicappede.

Montra Hotels

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort til Montra Hotels har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Specielt for Montra Hotel Sabro Kro gælder det også, at du kan indløse et gavekort fra Small Danish Hotels, som Montra Hotel Sabro Kro er blevet en del af.

Montra Hotel Hanstholm

Har du spørgsmål til din booking? Eller mangler du hjælp til at finde vej? Så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon eller mail. Vi står altid klar til at hjælpe vores gæster.

Montra Hotel Hanstholm

Et besøg i Hanstholm kan byde på masser af spændende ting at tage sig til både i byen og i området omkring. Thy er en fascinerende afkrog af landet, som bugner med foretagsomhed, naturoplevelser og fordybelse, og på Hotel Hanstholm hjælper vi altid gerne med gode forslag til aktiviteter. Find inspiration til din tur her.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!