Faciliteter og aktiviteter

Montra Hotel Hanstholm

Faciliteter og aktiviteter på Montra Hotel Hanstholm

Montra Hotel Hanstholm tilbyder vi flere forskellige faciliteter og aktiviteter til vores gæster. Vi har bl.a. en indendørs swimmingpool, udendørs minigolfbane, fitness og meget mere. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores 4-stjernede hotel tæt på flot natur ved Nationalpark Thy. Vi hjælper gerne med forslag til diverse aktiviteter både her på hotellet og i nærheden, når du overnatter hos os i Hanstholm.

Det er muligt at have hund med på hotellet – kontakt os på telefon 97 96 10 44 eller på hotel@hotelhanstholm.dk for at høre nærmere.

Trænger du til at blive forkælet med wellness, kan du besøge Hanstholm Madbar, der ligger under 1 km fra os og har et lækkert wellness område.

Læs også om aktiviteter og seværdigheder nær hotellet.

 

Indendørs

Swimmingpool
Med en vand temperatur på 27 grader. Den er 2 meter dyb på det dybeste sted og 70 cm på det laveste. Swimmingpoolen er til fri afbenyttelse for vores gæster og er på eget ansvar.

Sauna
I forbindelse med vores swimmingpool har vi også en sauna. Denne er til fri afbenyttelse for vores gæster. Man skal dog være forberedt på at den skal varmes op noget tid inden brug.

Fitness
Hotellet samarbejder med Fitness Hanstholm ca. 10 minutters gang fra hotellet. Spørg efter nøgle til deres lokaler i receptionen – alle maskiner kan frit benyttes uden beregning.

Restaurant
Restauranten på Montra Hotel Hanstholm er et anerkendt og velrenommeret spisested i hjertet af Hanstholm – midt i Nordjyllands smukke landskab.  Læs mere om vores restaurant.

Vinkælder & vinstue
Vi har den skønneste vinkælder, fyldt med lækre vine. Vinstuen åbnes efter behov. Spørg i receptionen.

Bar
Prøv vores hyggelige bar.

Billard
Ved vores bar bag receptionen står et billardbord.

Udendørs

Minigolf 
18-hullers minigolf på egen bane – både for hotellets egne gæster samt forbikommende. Betaling og udlevering af køller sker i hotellets reception.

 

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!