Konferencecenter nær Thy

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Montra Hotel Hanstholm

Vælg os som dit konferencehotel tæt på Nationalpark Thy

Lad os danne rammerne om dit næste møde, kursus eller konference hos os til en god pris. Vores konferencehotel er beliggende i Hanstholm i Vestjylland nær Nationalpark Thy. Med en placering tæt på motorvej E45 og en stor, gratis parkeringsplads har du gode transportmuligheder for at køre hertil.

I vores konferencecenter i Thy i Vestjylland kan du leje skønne mødelokaler med en max. kapacitet på 400 deltagere inkl. alt nødvendig AV-udstyr. Vi sørger også for smagfuld forplejning fra vores restaurant, hvor vi sagtens kan arrangere, at I sidder i et privat lokale til middagen. Hos os kan du også booke overnatning på et af vores fine hotelværelser, hvis mødet forløber over flere dage. Desuden kan du også bruge os som din arrangør til teambuilding aktiviteter, der øger motivationen og styrker fællesskabet.

Vores mødepakker

Book en af vores mødepakker angående dagsmøde, aftenmøde, døgnmøde eller halvanden døgnmøde ved vores konferencecenter i Thy i Vestjylland. Når du bruger os som konferencehotel, får du fuld forplejning fra vores restaurant med i købet, hvor der indgår morgenbrød, snacks, frokost, eftermiddagssødt, 3-retters middag, aftenkaffe og morgenbuffet i forbindelse med overnatning afhængigt af den valgte mødepakke. Samtidig får du også kaffe, te, frugt og isvand ad libitum.

Som gæst hos os får du altid en helhedsoplevelse til mødet, så du kan læne dig tilbage og blot skal sørge for, at dig og dine deltagere får det maksimale ud af mødet. Vi vil hellere end gerne tilrette konferenceforløbet, workshoppen eller arrangementet efter netop dine skrædderdyede ønsker.

Kontakt os i dag og hør nærmere om mulighederne i vores konferencehotel i Thy i Vestjylland.

Moede konference header

Moede konference header

Hanstholm intro 3 retters

Hanstholm intro 3 retters

Hanstholm vinterophold inspiration 1

Hanstholm vinterophold inspiration 1

vaerelse

vaerelse

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 400 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

tino profilbillede

Tino Johannesen
Hotelchef
Telefon: 9796 1044