Spis med udsigt til Nationalpark Thy

Spis med udsigt til Hanstholm vildtreservat

Restauranten

Restauranten på Montra Hotel Hanstholm velrenommeret spisested i hjertet af Hanstholm – midt i Nordjyllands smukke landskab. Køkkenet byder på lækre retter i hotellets egen restaurant med udsigt til Hanstholm vildtreservat.

Montra Hotel Hanstholms restaurant varierer med brug af sæsonens råvarer, og har ofte retter med lækre fisk på kortet. Der lægges meget vægt på god mad på vores spisested – både traditionelle menuer, men også med nytænkning af gode danske råvarer hjemmelavet fra bunden. Vi serverer ofte nogle spændende sammensætninger, men er samtidig et hjemligt spisested i Hanstholm.

Uge 27 – 33 serverer restauranten dagens ret eller dagens menu op til 3 retter. Her kan der ikke bestilles a la carte.

Mad til selskaber på Hotel Hanstholm

Vores restaurant står også for at lave maden, når du holder selskaber på hotellet. Vores selskabslokaler i Hanstholm er placeret centralt i byen på vores skønne hotel, og de kan danne en fantastisk ramme om en lang række forskellige arrangementer.

Du kan holde bryllup på hotellet, eller måske skal konfirmationen foregå hos os, eller der er en helt tredje anledning til at samle de mennesker, der står dig nær. Uanset årsagen kan du roligt invitere til fest og være sikker på, at vores dygtige restaurant sørger for mad af høj kvalitet.

Restaurantens åbningstider

Aften:
Mandag til lørdag kl. 17.00 til 21.00.

Restauranten har søndagsåbent efter aftale.

Bestil bord på telefon 97 96 10 44.