Fantastisk bryllupsarrangement

Montra Hotel Hanstholm

Et fantastisk bryllupsarrangement i skønne omgivelser

Leder du efter steder at holde bryllup på hotel i naturskønne omgivelser, så har vi på Montra Hotel Hanstholm de perfekte selskabslokaler til bryllup med mulighed for overnatning i luksuriøs stil. Hos Hotel Hanstholm mener vi, at et bryllup skal være en fornøjelse at planlægge, deltage i og tænke tilbage på.

Vi skræddersyr aftenen så den passer perfekt til jeres ønsker og skaber de perfekte rammer med lækker mad, vin og bryllupslokale. Vores dygtige personale har stor erfaring med afholdelse af bryllupsarrangementer, så I kan nyde jeres livs kærlighedsfest uden at løfte en finger.

I har også mulighed for at leje værelser til jeres gæster – eller de har mulighed for selv at booke sig ind, så der ikke skal arrangeres hjemtransport om natten.

Bryllup uden tidsbegrænsning

Vores bryllupsarrangement indeholder velkomstanretning, selvvalgt 3-retters menu, øl, sodavand og vin ad libitum og kaffebord. Modsat mange andre bryllupssteder, så er vores arrangement ikke tidsbegrænset, så I kan feste, så længe I har lyst.

Velkomst
Le Moulin velkomstdrink hertil 3 slags snacks.

Menu
3 valgfrie retter fra selskabsmenukort 1 eller 2

Se selskabskortet her

Vine
Husets vine ad libitum under middagen.

Kaffe/te og kage
Vælg hertil mellem kransekage, småkager eller chokolade.

Fri bar
Under og efter middagen med øl, sodavand & husets vine.

Natmad
Valgfrit – Se mulighederne i vores  selskabskort

Priser
Selskabskort 1

kr. 995,-

Pris pr. kuvert

 

Selskabskort 2

kr. 1.095,-

Pris pr. kuvert

* Prisen er inkl. service til egen medbragt bryllupskage.
* Romantisk bryllupsfest på Montra Hotel Hanstholm er ikke tidsbegrænset.

Bryllup med og uden overnatning

Med et bryllup på et hotel får du naturligvis også muligheden for, at dine gæster kan overnatte hos os. Vores hyggelige festlokaler i Hanstholm kan danne rammen om en fantastisk fejring af kærligheden, og når gæsterne ikke kan holde sig vågne længere, kan de lade batterierne op på vores skønne hotelværelser.

Hver overnatning kommer naturligvis med morgenmad, så gæsterne og du kan tage fra bryllupsarrangementet med fulde maver. Et bryllup med overnatning kan være med til at løfte bryllupsfesten fra en dag til en weekend.

Forspørgsel til Bryllupsarrangementet

Udfyld formularen herunder, hvorefter vi vil kontakte dig for at høre nærmere om jeres ønsker og behov for det kommende bryllupsarrangement. Det er ganske uforpligtende at få et tilbud.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

tino profilbillede

Tino Johannesen
Hotelchef
Telefon: 9796 1044

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!