Perlen i midten

Montra Hotel Hanstholm

Velkommen til Montra Hotel Hanstholm

Højt beliggende omgivet af frisk luft, blæst, sand og vand samt et enestående og varieret naturrige uden sin lige, finder man Montra Hotel Hanstholm som perlen i midten.

På Montra Hotel Hanstholm har man det vidunderlige Vesterhav som nærmeste nabo, kun 10 km fra Cold Hawaii og er man til de roligere vande, er Limfjorden samt Vandet Sø og Nors Sø lige i nærheden. Søerne er omgivet af skov og klitplantager, hvor der er mulighed for en rask travetur ad de afmærkede stier. Montra Hotel Hanstholm ligger også på kanten af Nationalpark Thy, Danmarks første Nationalpark, Nationalparken som strækker sig over 4000 ha klithedelandskab med et rigt dyreliv.

Hanstholm byder også på historiske oplevelser fra 2. Verdenskrig, da området er spækket med bunkere som var en del af Nordeuropas største fæstningsanlæg. I dag er der museum med udstilling om “Atlantvolden”. Få mere information om Hanstholm og omegn via Hanstholmguiden eller Hanstholm-folderen.

Tag en overnatning i Hanstholm hos os og giv dig hen til den unikke ro, du kan finde på hotellet og i området.

Hotellets faciliteter såsom indendørs opvarmet swimmingpool og sauna kan benyttes, eller hvis vejret tillader det, et slag minigolf på egne baner. Montra Hotel Hanstholm råder også over møde- og konferencelokaler, der kan bookes efter behov eller i forbindelse med et kursusophold.

Vi byder velkommen.

Med venlig hilsen
Montra Hotel Hanstholm

Få en 4-stjernet overnatning i Hanstholm

Bliv blæst igennem ved Vesterhavet og tag en overnatning på Hotel Hanstholm
Montra Hotel Hanstholm er et 4-stjernet hotel i den skønne fiskerby Hanstholm. I Hanstholm får du smuk natur, og mulighed for at blive blæst igennem på Vesterhavets åbne strande. Vores hotel er placeret centralt og er derfor det perfekt sted til overnatning i Hanstholm – tæt på Klitmøller, Thisted og Nationalpark Thy.

Udover naturen omkring hotellet, er Hotel Hanstholm placeret i centrum af byen med kun 12 km. til Klitmøller, hvor det er muligt at surfe samt nyde endnu mere af den skønne natur i Nordjylland og Thy.

Booker du overnatning på Hotel Hanstholm, leverer vi en 4-stjernet service, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores gæster nyder opholdet og omgivelserne. Derfor bliver maden under jeres overnatning i Hanstholm tilberedt med de bedste råvarer, og vi tilbyder mange spændende arrangementer og events, så hold øje med vores eventkalender. Det er også muligt at nyde et romantisk weekendophold eller spaophold på vores hotel, hvor du kan benytte vores swimmingpool, sauna og solarium.

Leder du derfor efter et godt hotel i Nordjylland, giver vi dig med garanti den absolut bedste oplevelse her på Montra Hotel Hanstholm.

Stor indsats for miljøet

Hos Hotel Hanstholm gør vi en stor indsats for miljøet og klimaet. Vi er bevidste om og lægger mange kræfter i at mindske vores spild af både mad og energi, og på mange andre områder har vi sat ind med mange kræfter for at blive så miljørigtige og bæredygtige som muligt. Det har givet os en Green Key-certificering, som er en mærkningsordning i hotelbranchen med strenge krav på mange områder. Vi er stolte over at have fået certificeringen, og at vi nu har bevis for, at vi er et bæredygtigt valg af hotel.

Læs mere om Green Key her og klik på knappen for at se vores certifikat.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!