Perlen i midten

Montra Hotel Hanstholm

Montra Hotel Hanstholm

Velkommen til Montra Hotel Hanstholm

Højt beliggende omgivet af frisk luft, blæst, sand og vand samt et enestående og varieret naturrige uden sin lige, finder man Montra Hotel Hanstholm som perlen i midten.

På Montra Hotel Hanstholm har man det foranderlige Vesterhav som nærmeste nabo, og er man til de roligere vande, er Limfjorden samt Vandet Sø og Nors Sø lige i nærheden. Søerne er omgivet af skov og klitplantager, hvor der er mulighed for en rask travetur ad de afmærkede stier. Montra Hotel Hanstholm ligger også på kanten af Nationalpark Thy, Danmarks første Nationalpark, Nationalparken som strækker sig over 4000 ha klithedelandskab med et rigt dyreliv.

Hanstholm byder også på historiske oplevelser fra 2. Verdenskrig, da området er spækket med bunkere som var en del af Nordeuropas største fæstningsanlæg. I dag er der museum med udstilling om “Atlantvolden” Få mere information om Hanstholm og omegn via Hanstholmguiden eller Hanstholm folderen.

På Montra Hotel Hanstholm bliver man på et øjeblik ét med omgivelserne, og måske er det netop ved verdens ende, at alting får en ny begyndelse…

Hotellets faciliteter såsom indendørs opvarmet swimmingpool, sauna eller solarium kan benyttes, eller hvis vejret tillader det, et slag minigolf på egne baner. Montra Hotel Hanstholm råder også over møde- og konferencelokaler, der kan bookes efter behov eller i forbindelse med et kursusophold.

Vi byder velkommen.

Med venlig hilsen
Montra Hotel Hanstholm

Bo billigt på 4-stjernet hotel i Hanstholm

Bliv blæst igennem ved Vesterhavet og tag en overnatning på Hotel Hanstholm
Montra Hotel Hanstholm er et 4-stjernet hotel i den skønne fiskerby Hanstholm. I Hanstholm får du smuk natur, og mulighed for at blive blæst igennem på Vesterhavets åbne strande. Vores hotel er placeret centralt og er derfor det perfekt sted til overnatning i Hanstholm – tæt på Klitmøller, Thisted og Nationalpark Thy.

Udover naturen omkring hotellet, er Hotel Hanstholm placeret i centrum af byen med kun 12 km. til Klitmøller, hvor det er muligt at surfe samt nyde endnu mere af den skønne natur i Nordjylland og Thy.

Booker du overnatning på Hotel Hanstholm, leverer vi en 4-stjernet service, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores gæster nyder opholdet og omgivelserne. Derfor bliver maden under jeres overnatning i Hanstholm tilberedt med de bedste råvarer, og vi tilbyder mange spændende arrangementer og events, så hold øje med vores eventkalender. Det er også muligt at nyde et romantisk weekendophold eller spaophold på vores hotel, hvor du kan benytte vores swimmingpool, sauna og solarium.

Leder du derfor efter et billigt hotel i Nordjylland, giver vi dig med garanti den absolut bedste oplevelse her på Montra Hotel Hanstholm.