Overnatning i Hanstholm på skønt hotel

Montra Hotel Hanstholm

Vores værelser på Montra Hotel Hanstholm

Montra Hotel Hanstholm har i alt 69 hotelværelser, som står klar til din næste overnatning i Hanstholm.

Alle hotelværelser er med eget bad og toilet, tv samt telefon og gratis wifi. Størstedelen af vores værelser har egen altan eller terrasse, som vender mod rolige naturomgivelser, og der er mulighed for opredning til 2 på sovesofaer. På alle vores værelser finder du naturligvis også en seng af høj kvalitet der måler 180×200 cm, på enkeltværelser måler de 140×200 cm, som sikrer dig en god nat og energi til den følgende dag.

På flere af værelserne er der mulighed for, at man kan lave sin egen kop kaffe. Når der er arrangementer som koncerter, foredrag og standup, er der ofte mulighed for at booke billige hotelværelser, som en del af et tilbud.

Med alle værelser følger også en lækker morgenmad, så du er klar til at udforske Hanstholm efter en overnatning på hotellet. Vi hjælper også gerne med forslag til spændende aktiviteter og attraktioner – du henvender dig blot i receptionen.

Når du overnatter på Hotel Hanstholm, har du også mulighed for at benytte dig af vores fælles faciliteter. De tæller blandt andet en swimmingpool og minigolf

OBS: Til orientering er hele hotellet røgfrit i henhold til den danske lovgivning. Al rygning foregår udendørs – dette gælder også hotelværelserne.

Omgivelser
Kun 5 minutters gang fra hotellet gennem skoven finder du en skøn udsigtsplads, som giver et flot udsyn over havet og havnen. Her kan du nyde en flot solnedgang eller bare suge til dig af udsigten. Vi gør dog opmærksom på, at der ikke er havudsigt fra hotellet. Vi er nemlig omgivet af en fredet naturskov, som giver læ for vinden og en dejlig fornemmelse af ro på værelserne og resten af hotellet.

Enkeltværelse Vores hyggelige enkeltværelser er indrettet til 1 person og har eget toilet og bad.
Det komfortable værelse er indrettet med tv, skrivebord, lænestol, garderobe, elkedel og har naturligvis gratis wi-fi.

Standard dobbeltværelse Vores komfortable standard dobbeltværelse er indrettet til 2 voksne med en dobbeltseng.
Værelset er desuden hyggeligt indrettet med lænestol, skrivebord med stol, eget bad og toilet, fransk altan, elkedel, tv og har naturligvis gratis wi-fi.

Superior dobbeltværelse Lækkert, nyrenoveret dobbeltværelse! Værelset er indrettet til 2 voksne med en dobbeltseng.
Værelset er desuden hyggeligt indrettet med sofa, sofabord, skrivebord med stol, garderobe, elkedel og tv. Værelset har eget bad og toilet, terrasse med havemøbler og gratis wi-fi.
Superior-værelser kan bestilles med connecting doors, så to værelser kan slås sammen.

Superior familieværelse Lækkert, nyrenoveret dobbeltværelse med mulighed for opredning! Værelset er indrettet til 2 voksne med en dobbeltseng. Det er muligt at bestille ekstra opredning til 2 børn på sovesofa.
Værelset er desuden hyggeligt indrettet med sofa, sofabord, skrivebord med stol, garderobe, elkedel og tv. Værelset har eget bad og toilet, terrasse med havemøbler og gratis wi-fi.
Superior-værelser kan bestilles med connecting doors, så to værelser kan slås sammen.

Juniorsuite Vores dejlige juniorsuiter er ekstra store og har eksklusivt møblement. Værelset er indrettet med dobbeltseng, sofa, sofabord, skrivebord med stol, stor garderobe, elkedel og tv. Værelset har desuden eget badeværelse med brus og terrasse med havemøbler.

Juniorsuite, familie Vores dejlige juniorsuiter er ekstra store og har eksklusivt møblement. Værelset er indrettet med dobbeltseng, sofa, sofabord, 2 lænestole, skrivebord med stol, stor garderobe, elkedel og tv. I dette værelse er det muligt at bestille ekstra opredning til 2 børn på sovesofa.
Værelset har desuden eget badeværelse med brus og terrasse med havemøbler.

Se vores

Hotelværelser

montra hotel hanstholm dobbeltvaerelse 01
montra hotel hanstholm suite 04
montra hotel hanstholm suite 03
montra hotel hanstholm suite 02
montra hotel hanstholm suite 01
montra hotel hanstholm juniorsuite 04
montra hotel hanstholm juniorsuite 03
montra hotel hanstholm suite 05
montra hotel hanstholm juniorsuite 02
montra hotel hanstholm juniorsuite 01
montra hotel hanstholm dobbeltvaerelse 03
montra hotel hanstholm dobbeltvaerelse 02
Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!