Oplev vores restaurant & lokaler til fest

Montra Hotel Hanstholm

Nordjysk kvalitetsmad fra Hotel Hanstholm

Vores restaurant serverer lækker mad i flotte omgivelser med naturen lige uden for døren. Vi tilbereder maden fra bunden og bruger sæsonens råvarer, så du får mest mulig smag i hver en bid.

På hotellet råder vi også over flotte selskabslokaler med plads til både de intime og de helt store fester. Vi sikrer perfekte rammer med mad, pynt og smilende personale.

Montra Hotel Hanstholm

Hold årets fest med venlig betjening i flotte selskabslokaler tæt på naturen. Vi kan huse op til 575 gæster, og vores lokaler kan opdeles og kombineres, så du både kan få den intime fejring og den store fest.

Montra Hotel Hanstholm

Nyd et lækkert måltid med udsigt til Hanstholm Vildtreservat. Vores dygtige kokke tilbereder alt fra traditionelle menuer til en nytænkning af gode danske råvarer.

Montra Hotel Hanstholm

Ønsker du en lækker middag hjemme? Så kan du bestille mad ud af huset fra os både til hverdag og fest. Se vores udvalg her.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!