Hold møde & konference nær naturen

Montra Hotel Hanstholm

Møde og konference i Hanstholm

Lad Montra Hotel Hanstholm være dit konferencehotel i Nordvestjylland med flotte rammer, god forplejning, tidssvarende udstyr.

Montra Hotel Hanstholm

På Montra Hotel Hanstholm er vi kendt for vores professionelle møde- og konferencelokaler i naturskønne omgivelser. Book dit næste heldagsmøde, aftenmøde eller døgnmøde hos os med fuld forplejning.

Montra Hotels

Til møder og konferencer er det vigtigt, at deltagerne føler sig velkommen for at få det optimale ud af arrangementet. Derfor har vi skabt de perfekte rammer med vores mødekoncept: Meet Well – Dine Well – Sleep Well.

Montra Hotels

Når du booker et møde eller konferenceophold hos Montra Hotels, kan du kvit og frit afbestille senest 30 dage før ankomst. Dette sikrer dig fleksibilitet og tryghed.

Montra Hotels

Spar penge med en individuel firmaaftale med Montra Hotels eller benyt dig af statsaftalen, SKI hos vores 4 hoteller, hvis du kommer fra det offentlige.

Montra Hotels

Montra Hotels har i mange år haft fokus på at tænke og handle grønt – lige fra at spare på vandet til at bruge skånsomme rengøringsmidler samt sortere vores affald – derfor er alle vores 4 hoteller Green Key certificerede.

Montra Hotels

Bryd de traditionelle rammer og skab indre motivation blandt medarbejderne med et ekstraordinært kickoff arrangement med sjove aktiviteter og teambuilding øvelser.

Montra Hotel Hanstholm

Giv dit firma eller team en sjov oplevelse med én af vores sjove udendørs aktiviteter for voksne eller tag på traditionel teambuilding og prøv de mange gode samarbejdsøvelser.

Pris pr. person fra

KR. 495,-

Montra Hotels

Lad os holde jeres næste personalearrangement. Vi hjælper glædeligt med at fremme et godt socialt samvær med faglige og sociale arrangementer.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!