Kursuslokaler nær Thy

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Montra Hotel Hanstholm

Find dejlige kursuslokaler tæt på Nationalpark Thy

Hos os kan du afholde kurser over en eller mange dage i dejlige kursuslokaler ved vores konferencecenter i Hanstholm tæt på Nationalpark Thy i Vestjylland. Vores kursustilbud indeholder blandt andet ideelle kursuslokaler, som tillader fuld fordybelse i pensum, fine opholdsarealer til tænkepauser under undervisningsforløbet og ikke mindst overnatningsmuligheder.

Vores hotel råder både over små kursuslokaler, der er ideelle til gruppearbejde, samt store kursuslokaler med plads til op til 400 deltagere. Vi kan også tilbyde mange forskellige teambuilding events, som er gode til at skabe fællesskab og øget motivationen for kursusdeltagerne. Hvis kurset forløber over to eller flere dage, har du også mulighed for at booke overnatning i hyggelige hotelværelser i Thy i Vestjylland.

Få fuld forplejning til kurset

Vi byder på lækker forplejning under hele kurset og de mange undervisningsaktiviteter i vores restaurant i Thy i Vestjylland. Vi har flere mødepakker, hvori du finder forskellige tilbud på mulighederne for forplejning. I mødepakkerne indgår morgenbrød, snacks, frokost, eftermiddagssødt, 3-retters middag, aftenkaffe og morgenbuffet i forbindelse med overnatning. Du får også kaffe, te, frugt og isvand ad libitum.

Kontakt os allerede nu og få mere at vide om kursus mulighederne i vores konferencehotel i Thy i Vestjylland.

Moede konference header

Moede konference header

Hanstholm intro 3 retters

Hanstholm intro 3 retters

Hanstholm vinterophold inspiration 1

Hanstholm vinterophold inspiration 1

vaerelse

vaerelse

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 400 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

tino profilbillede

Tino Johannesen
Hotelchef
Telefon: 9796 1044