Konferencelokaler nær Thy

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Montra Hotel Hanstholm

Lej vores konferencelokaler til din næste konference i Thy

Prøver du på at finde lokaler i Vestjylland til at afholde konferencer? Så bør du bestemt overveje at booke konferencelokaler hos vores konferencecenter i Hanstholm tæt på Nationalpark Thy. Vi har skønne, store konferencelokaler med en max. kapacitet på 400 deltagere, hvormed vores konferencehotel passer perfekt til oplæg for et stort publikum. Med vores gode beliggenhed ikke langt fra E45 og gratis parkeringsplads kan du hurtigt køre hertil.

Vores personale er trænet i at arrangere konferencer i Thy i Vestjylland. Ethvert af vores konferencelokaler rummer alt nødvendig AV-udstyr, og vi kan tilbyde fine opholdsarealer til fri afbenyttelse af dine deltagere under konferencen. Kunne du eller dine deltagere have brug for overnatning, har vi også rummelige hotelværelser, som I med fordel kan booke.

Få fuld forplejning til konferencen

Når du booker os som din konferencearrangør, får du lækker forplejning fra vores restaurant i Thy i Vestjylland med i købet. Vi sørger for kaffe, te, isvand og frugt ad libitum under dit ophold. Afhængigt af hvilken mødepakke, du booker, serverer vi morgenbrød, snacks, frokost, eftermiddagssødt, 3-retters middag, aftenkaffe og morgenbuffet i forbindelse med overnatning for dig.

Henvend dig til os i dag og hør mere om konference mulighederne i vores konferencehotel i Thy i Vestjylland.

Moede konference header

Moede konference header

Hanstholm intro 3 retters

Hanstholm intro 3 retters

Hanstholm vinterophold inspiration 1

Hanstholm vinterophold inspiration 1

vaerelse

vaerelse

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 400 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

tino profilbillede

Tino Johannesen
Hotelchef
Telefon: 9796 1044