Montra Hotels konferencecenter

Hold møde hos vores konferencehotel med eller uden overnatning

Vi er et konferencehotel med 4 hoteller beliggende i Østjylland i Sabro og Odder samt i Nordjylland i Hirtshals og Hanstholm. Hold møde, kursus eller konference hos os til en god pris. Alle hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer, så du nemt kan komme hertil.

I vores fire konferencecentre får du optimale forhold med store, lyse mødelokaler med plads til op til 400 personer og alt nødvendig AV-udstyr, god forplejning fra vores fantastiske restaurant og gratis parkeringsplads. Du kan også booke overnatning på et af vores skønne hotelværelser og får mulighed for planlægning af teambuilding aktiviteter. Hvis I ønsker at sidde i jeres eget lokale til middagen, kan dette selvfølgelig arrangeres.

Vores mødepakker

Book et dagsmøde, aftenmøde, heldagsmøde eller kursusdøgn ved et af vores konferencehoteller. Alle mødepakker inkluderer kaffe, te, isvand og frugt ad libitum. Derudover kan morgenbrød, frokost, eftermiddagssødt, 2- eller 3-retters middag, overnatning og morgenmad tilberedt fra vores restauranter være en del af mødet.

Vi kreerer en helhedsoplevelse til mødet, så du blot skal fokusere på indholdet samt på at opnå maksimal effektivitet på dagen. Vi sammensætter gerne et skræddersyet konferenceforløb, workshop eller event på det konferencecenter, du foretrækker, der opfylder dine behov og ønsker.

Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne i vores konferencehoteller.

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 400 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

KONTAKT OS FOR EN KONFERENCE I NORDJYLLAND OG ØSTJYLLAND

Hvis du skal planlægge jeres næste møde eller konference så tøv ikke med at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vores fire hoteller deler mange ligheder, men hvert hotel har også sit helt unikke præg. Bliv klogere på, hvor du finder den møde- eller konferenceoplevelse, som passer til dig ved at udforske vores hoteller herunder.

Rene Portraet

Montra Hotel
Sabro Kro

René Birk Salomonsson,
Hotelchef

+45 92727974

Læs mere om vores konferencecenter
Hotelchef Lene Jensen Odder Parkhotel 1

Montra Odder
Parkhotel

Lene Jensen,
Hotelchef

+45 8654 4744

Læs mere om vores konferencecenter
Sarah Skaga 300px

Montra Skaga
Hotel

Sarah Routledge
Hotelchef

+45 9894 5500

Læs mere om vores konferencecenter
Tino Hanstholm 300px

Montra Hotel
Hanstholm

Tino Johannesen
Hotelchef

+45 9796 1044

Læs mere om vores konferencecenter