Højt til loftet og plads til store tanker

Montra Skaga Hotel

Hold mødet eller konferencen hos os

Montra Skaga Hotel er et 4-stjernet hotel og konferencecenter i Vendsyssel. Du finder det et stenkast fra Vesterhavet – midt i den både barske og gavmilde natur og tæt på Hirtshals by, der har gode muligheder for offentlig transport.

Vi kan tilbyde en bred vifte af grupperum og mødelokaler til det intime arrangement og konference- og plenumlokaler med plads til op til 300 personer. Derfor har vi altid et lokale, der passer til dine ønsker. Vi sætter en ære i, at alt fungerer effektivt og smidigt for at gøre din konference, dit møde eller kursus til en succes.

Derudover har vi som konferencehotel selvfølgelig mulighed for at tilbyde overnatninger eller lave et tilbud om kursusophold kun 35 minutters kørsel fra Limfjordstunnellen i Aalborg. Hotellet er placeret med nem adgang fra motorvejen, så det er let for alle deltagere at komme til møde, kursus eller konference hos os.

Det er vigtigt at oplade både de fysiske og mentale batterier for at få det fulde udbytte af et ofte intenst kursusforløb. Vi ved, hvad der skal til! Fra små forfriskninger til køkkenchefens energirigtige og smagfulde måltider, naturligvis ofte med afsæt i alt godt fra havet eller efter dine ønsker under en konference. Vi fokuserer på bæredygtighed, at undgå madspild og økologi, blandt andet som en del af vores Green Key-certificering. Vi kan både servere i jeres mødelokale eller i vores restaurant, hvor I kan få et afbræk fra mødet.

Vi hjælper også gerne med at sammensætte aktiviteter med fokus på succesoplevelser. Uanset om I ønsker at have det sjovt et par timer med teambuilding eller skal have planlagt et stort og motiverende kickoff til noget større.

Husk også, at hvis geografien skal være anderledes, har vi et konferencehotel til dig flere steder i Jylland.

Montra Skaga Hotel

Vores lokaler og faciliteter

Værelser: 108

Mødelokaler: 13 i varierende størrelse med optimal lydisolering

Kapacitet: 4 – 300 personer

AV udstyr: Videoprojekter, moderne lydanlæg med forstærker og højtalere, lærred, 59″ fladskærm, mulighed for opladning af mobiltelefoner og IT-udstyr mm.,  whiteboard, laser-pegepind, værktøjskasse. Herudover tilbyder vi talerpult med lys og mikrofon samt podie i tilpassede højder uden ekstra omkostninger.

Tilkøb: Video-mixer samt professionel lyd og lyspakke. Vi hjælper også gerne med navneskilte til deltagerne.

Møde og konference på Montra Skaga Hotel
Møde og konference på Montra Skaga Hotel
Møde og konference på Montra Skaga Hotel
Møde og konference på Montra Skaga Hotel
 • Gratis parkering
 • Handicapvenligt
 • Bar/lounge
 • Greenkey
 • 108 værelser
 • Gratis Wi-Fi
 • Kæledyr mod tillæg
 • Pool/sauna
 • Restaurant
 • Ladestation
 • Røgfrit
 • Roomserv. mod tillæg
 • Check-in kl. 15.00
 • Check-ud kl. 11.00
Montra Skaga Hotel

Mødepakker på hotellet

Arrangement Døgn-
møde
Halvdags-
møde
Dags-
møde
Aften-
møde
1½ døgns-
møde
Lokale / AV x x x x x
Kaffe & frisk frugt ved lokalet hele dagen x x x x x
Rundstykke med tilbehør x x x x
Frokost inkl. 1 vand x x x x
Hjemmebag x x x x
Middag m. 2 retter x x x x
Aftenskaffe x x x x
Overnatning på enkeltværelse x x
Morgenbuffet (2.dag) x x
I alt 1.395,-
enkelt-
vær.
495,- 750,- 495,- 1745,-

 

Kaffe/te, frugt og isvand ad libitum under hele opholdet, serveres fra buffet ved mødelokalerne. Derudover tilbyder vi restaurant, bar, motionsrum, pool, lyse og smagfuldt indrettede opholdsarealer, vinkælder samt stor gratis parkeringsplads.
Ønsker I at sidde i jeres eget lokale til middagen, er der også god mulighed for dette, hvis vi får det aftalt ved planlægningen af jeres møde.

Lad mødelederen være frisk og klar til dagens udfordringer
Vi tilbyder overnatning på enkeltværelse uden beregning dagen før til facilitator/mødeleder ved ledige værelser, læs mere her.

Hvis deltagerne kommer dagen før har I mulighed for at få speciel Kursist-pris på 20% af dagens pris inkl. vores store lækre morgenbuffet.

Hvis I udnytter alle ugens dage, har I mulighed for at spare 10%, når I mødes henover fredag, lørdag eller søndag.

Ekstra aktiviteter
I samarbejde med Fieldmore kan vi sammensætte teambuilding-aktiviteter med fokus på succesoplevelser, hvor der er plads til alle ambitionsniveauer – uanset om I ønsker at have det sjovt et par timer eller skal have planlagt et stort og motiverende kick off. Læs mere her.

Montra Skaga Hotel

Vores værelser

Montra Skaga Hotel har 108 store og velindrettede værelser. Det er muligt at booke værelse med eller uden terrasse. Alle værelser har eget bad og toilet, tv, gratis wi-fi og kaffe-/te-faciliteter.

Du kan booke opredning til op til 2 børn på mange af vores værelser. Giv os gerne besked før din ankomst, så vi kan reservere et egnet værelse til dig. Børn under 12 år indlogeres til halv pris. Børn fra 0-6 år er dog gratis ved overnatning i forældrenes seng.

Endelig er en lækker morgenmad altid inkluderet i prisen, når du overnatter hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Businessværelse Vores flotte business-værelser ligger på 1. sal og er indrettet med kontinental dobbeltseng og moderne indretning. Det store, lyse værelse har behagelig sofa og lænestol, skrivebord med stol, eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, opladning med usb-stik ved natbord, tv og gratis wi-fi.
2 personer Kontinental dobbeltseng Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Businessværelse m. 2 senge Vores flotte business-værelser med 2 enkeltsenge ligger på 1. sal og har moderne indretning. Det store lyse værelse er indrettet med skrivebord med stol, eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, opladning med usb-stik ved natbord, tv og gratis wi-fi.
2 personer Enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Dobbeltværelse med terrasse Stort, dejligt værelse i stueplan med egen terrasse og havemøbler.
Værelset er bl.a. indrettet med behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol.
Værelset har desuden eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
2 personer 2 enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Familieværelse med terrasse Stort, dejligt værelse i stueplan med egen terrasse og havemøbler.
Værelset er bl.a. indrettet med behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol.
Der er mulighed for at bestille ekstra opredning til 1 voksen eller 2 børn på sovesofa. Værelset har desuden eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
4 personer Ekstraopredning mulig Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Dobbeltværelse Stort dobbeltværelse i stueplan med 2 enkeltsenge samt mulighed for ekstra opredning til 1 voksen eller 2 børn på sovesofa.
Værelset er bl.a. indrettet med lænestole, sofabord og skrivebord med stol. Værelset har desuden eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
4 personer 2 enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Handicapvenligt værelse Vores store, handicapvenlige værelser ligger i stueplan og er indrettet med 2 enkeltsenge. Værelset har forhøjet toiletsæde, håndgreb i bruseren samt nem adgang til værelset.
Værelset er bl.a. indrettet med behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol. Værelset har desuden kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
2 personer 2 enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter
Hundevenligt værelse Stort værelse i stueplan, hvor din hund er velkommen mod et tillæg (skal oplyses på forhånd). Værelset har 2 enkeltsenge og adgang til terrasse med havemøbler.
Der er desuden mulighed for at bestille op til 2 opredninger til børn på rullesenge.
Værelset er bl.a. indrettet med laminat/trægulve, behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol. Værelset har eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.
4 personer 2 enkeltsenge Eget toilet og bad Kaffe/te-faciliteter

Send
forespørgsel

Venligst tillad alle cookies
for at benytte vores formular.
Vi overnatter

 • Gratis parkering
 • Handicapvenligt
 • Bar/lounge
 • Greenkey
 • 108 værelser
 • Gratis Wi-Fi
 • Kæledyr mod tillæg
 • Pool/sauna
 • Restaurant
 • Ladestation
 • Røgfrit
 • Roomserv. mod tillæg
 • Check-in kl. 15.00
 • Check-ud kl. 11.00
Montra Hotels

FÅ EN FIRMA- ELLER STATSAFTALE MED MONTRA HOTELS

Har din virksomhed jævnligt behov for overnatninger til medarbejdere, eller afholder I ofte møder, konferencer og udstillinger eksternt? Så kan det måske være en stor fordel at tage en snak med vores administrerende direktør, Thomas Weifenbach Jensen. Sammen vil I tage en snak om jeres ønsker og behov, hvorefter Thomas vil sikre jer en lukrativ firmaaftale, hvad end det drejer sig om overnatninger, mødelokaler, konferencer eller arrangementer. Derved kan I sikre jer en fordelagtig pris, samt sikre jeres medarbejdere fordele ved at være hyppig gæst på et Montra Hotels. I vil selvfølgelig altid være sikret vores professionelle service og lækre hotelfaciliteter. Er du interesset i at læse mere om vores hoteller og konferencefaciliteter?

God mødeplanlægning øger udbyttet

Det unikke danske mødekoncept Meetovation giver genlyd i den internationale mødebranche. Som møde- eller kursusplanlægger får du glæde og gavn af konceptet på Montra Odder Parkhotel ved Aarhus. Vores Meetovator stiller spørgsmål om indhold og forventninger til dig og kommer derpå med input og forslag, der har til formål at generere et bedre udbytte og sikre en rød tråd i hele dit arrangement.

Ved at designe konferencen på grundlag af fem særlige principper opnås et langt bedre udbytte på – og efter – selve mødet, kurset eller konferencen – ganske enkelt fordi deltagerne får mere viden med hjem, end hvis mødet blot var tilrettelagt som et klassisk møde baseret på envejskommunikation fra podiet til deltagerne.

Principperne handler om at maksimere udbyttet i form af ny læring og viden, betydningen af de fysiske rammer, aktiv deltagelse, inspirerende omgivelser og bæredygtige løsninger.

Så tag en snak med vores Meetovator – og få mere med hjem.

Holler Box