Konferencecenter i Vendsyssel

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Montra Skaga Hotel

Hold dit næste møde hos vores konferencehotel i Vendsyssel

Vores konferencehotel holder til i Hirtshals ved Vendsyssel i Nordjylland. Lad os arrangere dit næste møde, kursus eller konference i gode mødelokaler til en fin pris. Du har fine transportmuligheder for at komme hen til hotellet i Vendsyssel med en placering nær motorvej E45, og vi har en stor, gratis parkeringsplads, du kan benytte dig af.

Vores konferencecenter i Vendsyssel indeholder skønne mødelokaler med kapacitet på max. 300 personer inkl. AV-udstyr. Du får også velsmagende forplejning fra vores restaurant, og har I ønske om at sidde i et privat lokale i forbindelse med middagen, kan vi sagtens arrangere dette. Gør mødeoplevelsen speciel for dine deltagere, og book teambuilding aktiviteter hos os, der styrker sammenholdet og motivationen. Hvis I har brug for en overnatning, kan I også overnatte på et af vores rummelige hotelværelser.

Vores mødepakker

Vores mødepakker omhandler halvdagsmøder, dagsmøder, aftenmøder, døgnmøder og halvandendøgnmøder. Når du bruger os som dit konferencecenter i Vendsyssel sørger vi for dejlig forplejning fra vores restaurant. Afhængigt af hvor længe mødet varer, kan mødepakken indeholde morgenbrød, frokost, eftermiddagssødt, 2-retters middag, aftenkaffe, overnatning og morgenbuffet. Under hele mødet får du kaffe, te, frugt og isvand ad libitum.

Vi sørger for det hele til mødet, så du bare skal fokusere på at få en skøn dag med mange succesfulde indsigter. Har du specielle behov og ønsker, skræddersyer vi meget gerne konferenceforløbet, arrangementet eller workshoppen herefter.

Kontakt os nu og få mere at vide om mulighederne i vores konferencehotel i Vendsyssel.

3

3

konference5 web

konference5 web

Montra Hotels Hirtshals Lobby

Montra Hotels Hirtshals Lobby

Skaga Hotel business dob 1

Skaga Hotel business dob 1

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 300 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

sarah profilbillede

Sarah Routledge
Hotelchef
Telefon: 9894 5500