vintertilbud
Montra Skaga Hotel

1. januar til 29. februar

Oplev det nordlige Danmark denne vinter, hvor du kan tage et kig tilbage i fortiden og opleve Danmarks eneste udgravede, komplette tyske forsvarsanlæg eller opleve både duften og smagen af fiskerbyen Hirtshals.

Vi sørger for udsøgte 2-retters middage, lækker morgenbuffet, og så serverer vi kaffe og kage, når I ankommer til hotellet.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

Efterårstilbud
Montra Skaga Hotel

1. september til 16. december

Oplev kystbyen, Hirtshals under et 3-dages ophold i Vendsyssel. Udforsk den vilde natur ved det brusende Vesterhav, eller besøg Hirtshals by.

Vi sørger for at have et hyggeligt værelse klar, og du kan nyde fantastiske 2-retters middage, en lækker morgenbuffet og kaffe og kage ved ankomst.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

Montra Skaga Hotel

Gælder fra 1. april til og med 31. november

Invitér vennerne eller familien på golfferie, og skab minder sammen på golfbanen. Du får greenfee til Hirtshals Golfklub, Hjørring Golfklub, Løkken Golfklub eller Sindal Golf Klub. Om aftenen byder vi på en lækker 2-retters middag, og dagen efter venter der dig en stor morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 1.045,-

MONTRA HOTELS

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.