Montra Skaga Hotel

Mortensaften i hyggelige og trygge rammer

Tirsdag d. 10. november 2020

Den traditionsrige mortensaften menu kan nydes i vores Panoramarestaurant eller i hjemmelige omgivelser. 

Vi byder på andesteg med det hele og mormors æblekage.

Pr. person fra

KR. 198,-

Montra Skaga Hotel

JULEFROKOST MED ET TWIST

Kom til årets julefrokost med et twist på Montra Skaga Hotel. Hver fredag og lørdag fra d. 6 november til d. 12 december slår vi dørerne op og inviter til julefrokost. Julemaden bliver serveret ved jeres eget bord, så sikkerheden er i top.

Pr. person fra

KR. 325,-

Montra Skaga Hotel

3-dages ophold med velvære

Nyd vintermånederne med et 3-dages ophold på Montra Skaga Hotel. Vi byder på velvære og afslapning på vores 4-stjernede hotel, i smukke omgivelser med Vesterhavet indenfor få minutter.

Pris pr. person fra

KR. 995,-

Sommertilbud

3-dages sommerophold

Tilbuddet gælder i perioden 1/6 – 31/8

Montra Skaga Hotel: Kom på et lækkert ophold til en exceptionelt god pris. Få 2 overnatninger, en udsøgt 2-retters middag hver aften, morgenmad og en picnickurv fyldt med lækkerier.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

Montra Skaga Hotel

Klumpfisk eller kunst

Montra Skaga Hotel: Nyd et 2 dages ophold med kultur inkl. entrébillet til Nordsøen Oceanarium eller Skagens Kunstmuseum samt en lækker 2-retters middag i vores panoramarestaurant.

Pris pr. person fra

KR. 625,-

Montra Skaga Hotel

Golfophold i Hirtshals

Book en golfweekend med forplejning i særklasse. Hirtshals Golfklub, Hjørring Golfklub og Sindal Golfklub er alle i køreafstand fra hotellet.

Pris pr. person

KR. Fra 895,-

Montra Skaga Hotel

Et hav af oplevelser

Montra Skaga Hotel ligger lige overfor Nordsøen Oceanarium, som byder på et hav af oplevelser under havets overflade. Vi anbefaler derfor, at du kombinerer dit møde eller konference med en unik oplevelse i fiskens tegn.