forårstilbud
Montra Skaga Hotel

1. marts til 31. maj

Oplev nordens guld nær Hirtshals’ kyst, udforsk det brusende Vesterhav eller besøg Hirtshals by under et 3-dages ophold i Vendsyssel.

Vi sørger for at have et hyggeligt værelse klar, og du kan nyde fantastiske 2-retters middage, en lækker morgenbuffet og kaffe og kage ved ankomst.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

Sommertilbud
Montra Skaga Hotel

1. juni til 31. august

Oplev fiskernes by, Hirtshals, denne sommer, hvor en summen af liv spreder sig. I kan tage på havnerundfart eller shoppe i de små gader.

Vi pakker en picnickurv til jer, så I kan tage på tur og opleve området. Til aften står vi klar med sommerinspirerede 2-retters middage og en lækker morgenbuffet til morgen.

Pris pr. person fra

KR. 1.395,-

Montra Skaga Hotel

Nyd et Nordsøophold i Vendsyssel på Montra Skaga Hotel. Entrébillet til Nordsøen Oceanarium er inkluderet i prisen. Du får også en lækker 2-retters middag og stor morgenbuffet i vores panoramarestaurant.

Pris pr. person fra

KR. 748,-

Montra Skaga Hotel

1. april til 31. november

Invitér vennerne eller familien på golfferie, og skab minder sammen på golfbanen. Du får greenfee til Hirtshals Golfklub, Hjørring Golfklub, Løkken Golfklub eller Sindal Golf Klub. Om aftenen byder vi på en lækker 2-retters middag, og dagen efter venter der dig en stor morgenbuffet.

Pris pr. person fra

KR. 1.045,-

MONTRA HOTELS

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.