Montra Skaga Hotel

Hold Julefrokosten derhjemme

Hvis julefrokosten skal holdes derhjemme, kan vi stå for den lækre julemiddag – du kan endda låne service og slippe for opvasken!

Montra Skaga Hotel

Dagens ret

Hver mandag til lørdag tilbyder vi dagens ret fra vores fantastiske restaurant – Tag med hjem for 95,- eller spis hos os og få et glas vin eller øl med for 150,-.

Klik ind og se ugens menu.

Montra Hotels

Black Friday - halv pris på gavekort

Gavekort til Montra Hotels til halv pris – køb gavekort på 1.000 kroner for kun 500 kroner.

Brug gavekortet på selvforkælelse, eller giv et gavekort i julegave til en, du holder af.

Montra Skaga Hotel

JULEOPHOLD MED JULEFROKOST

Kom i julestemning på Montra Skaga Hotel. Hver fredag og lørdag fra d. 6. november til d. 18. december slår vi dørerne op og inviter på juleophold med julefrokost.

Pr. person fra

KR. 825,-

Montra Skaga Hotel

3-dages vinterophold med velvære

Nyd vintermånederne med et 3-dages ophold på Montra Skaga Hotel. Vi byder på velvære og afslapning på vores 4-stjernede hotel i smukke omgivelser ved Vesterhavet.

Pris pr. person fra

KR. 845,-

Sommertilbud

3-dages sommerophold

Tilbuddet gælder i perioden 1/6 – 31/8

Montra Skaga Hotel: Kom på et lækkert ophold til en exceptionelt god pris. Få 2 overnatninger, en udsøgt 2-retters middag hver aften, morgenmad og en picnickurv fyldt med lækkerier.

Pris pr. person fra

KR. 1.195,-

Montra Skaga Hotel

Klumpfisk

Nyd et 2-dages ophold inkl. entrébillet til Nordsøen Oceanarium og en lækker 2-retters middag i vores panoramarestaurant.

Pris pr. person fra

KR. 525,-

Montra Skaga Hotel

Golfophold i Hirtshals

Book en golfweekend med forplejning i særklasse. Hirtshals Golfklub, Hjørring Golfklub og Sindal Golfklub er alle i køreafstand fra hotellet.

Pris pr. person

KR. Fra 995,-

Montra Skaga Hotel

Et hav af oplevelser

Montra Skaga Hotel ligger lige overfor Nordsøen Oceanarium, som byder på et hav af oplevelser under havets overflade. Vi anbefaler derfor, at du kombinerer dit møde eller konference med en unik oplevelse i fiskens tegn.