4-stjernet hotel i nord

Montra Skaga Hotel

Nyd en hyggelig og stemningsfyldt atmosfære

Skaga Hotel ligger centralt placeret i hyggelige Hirtshals. Den charmerende by fungerer som portal til Norden med færgerne nordpå, der lægger til i havnen, og havet fylder meget i byen. Hos os sover du på velindrettede værelser i senge af høj kvalitet, og du vil opleve et højt serviceniveau af venligt personale, uanset om du spiser i restauranten, benytter vores møde- og konferencefaciliteter eller overnatter på hotellet.

Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel er et komfortabel 4-stjernet hotel i Nordjylland, der summer af liv. Midt mellem den både barske og gavmilde natur og Hirtshals by ligger hotellet.

Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel har 108 store og komfortable hotelværelser. Vågn op frisk og veludhvilet og nyd morgenbuffet i rolige omgivelser.

Montra Skaga Hotel

På Montra Skaga Hotel tilbyder vi gode faciliteter og aktiviteter til vores gæster. Vi byder bl.a. på indendørs swimmingpool og fitness.

Montra Skaga Hotel

Har du spørgsmål til din booking? Eller mangler du hjælp til at finde vej? Så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon eller mail. Vi står altid klar til at hjælpe vores gæster.

Montra Hotels

Som gæst på Montra Hotels har du mulighed for at få strøm på din elbil, mens du besøger os. Ladestanderne er opsat af E.ON, og du kan frit benytte dig af dem døgnet rundt mod betaling direkte til E.ON.

Montra Skaga Hotel

På Montra Skaga Hotel har vi stor fokus på de fysiske adgangforhold. Vi tager hensyn til synshandicappede, hørehandicappede, udviklingshæmmede, personer med læsevanskeligheder, astma og allergi, kørestolsbrugere samt gang-, arm- og håndhandicappede.

Montra Hotels

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort til Montra Hotels har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Specielt for Montra Hotel Sabro Kro gælder det også, at du kan indløse et gavekort fra Small Danish Hotels, som Montra Hotel Sabro Kro er blevet en del af.

Montra Skaga Hotel

Hirtshals er en by, der summer af liv og bugner med spændende aktiviteter. Ud over den storslåede natur ned til havet og ind i landet sker der altid noget i byen eller lokalområdet, der er værd at bruge tid på og som er oplagt at tage til, når du bor på Skaga Hotel.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!