Om hotellet

Montra Skaga Hotel

Skaga Hotel - hyggelig og stemningsfyldt atmosfære

Skaga Hotel ligger centralt placeret i hyggelige Hirtshals. Den charmerende by fungerer som portal til Norden med færgerne nordpå, der lægger til i havnen, og havet fylder meget i byen. Hos os sover du på velindrettede værelser i senge af høj kvalitet, og du vil opleve et højt serviceniveau af venligt personale, uanset om du spiser i restauranten, benytter vores møde- og konferencefaciliteter eller overnatter på hotellet.

Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel er et komfortabel 4-stjernet hotel i Nordjylland, der summer af liv. Midt mellem den både barske og gavmilde natur og Hirtshals by ligger hotellet.

Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel har 108 store og komfortable hotelværelser. Vågn op frisk og veludhvilet og nyd morgenbuffet i rolige omgivelser.

Montra Skaga Hotel

På Montra Skaga Hotel tilbyder vi gode faciliteter og aktiviteter til vores gæster. Vi byder bl.a. på indendørs swimmingpool og fitness.

Vi gør opmærksom på, at det først er muligt, at benytte vores swimmingpool fra uge 7 grundet renovering. Vi beklager selvfølgelig meget ulejligheden, men hjælper gerne med forslag til andre aktiviteter.

Montra Skaga Hotel

Har du spørgsmål til din booking? Eller mangler du hjælp til at finde vej? Så tøv ikke med at kontakte os pr. telefon eller mail. Vi står altid klar til at hjælpe vores gæster.

Montra Hotels

Alle vores gæster kan få gratis strøm på deres el-bil, mens de deltager i konferencer, spiser eller overnatter på hotellet. Vi har fire ladebokse med 11 kW på vores hoteller i Jylland.

Montra Hotels

Hvem ønsker du at forkæle? Med et gavekort efter eget valg har du masser af muligheder for at give et lækkert ophold, en middag eller en koncertoplevelse i gave.

Montra Skaga Hotel

Hirtshals er en by, der summer af liv og bugner med spændende aktiviteter. Ud over den storslåede natur ned til havet og ind i landet sker der altid noget i byen eller lokalområdet, der er værd at bruge tid på og som er oplagt at tage til, når du bor på Skaga Hotel.