Kursuslokaler i Vendsyssel

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Montra Skaga Hotel

Book dit næste kursus med fuld forplejning i Vendsyssel

Vi tilbyder kurser i skønne kursuslokaler over en eller flere dage hos vores konferencecenter i Hirtshals ved Vendsyssel i Nordjylland. Planlægger du et undervisningsforløb, hvor fokus skal være på gode kursuslokaler til fordybelse i pensum, dejlige opholdsarealer til tænkepauser og overnatningsmuligheder, er dette kursustilbud ideelt til jer.

Vi kan både tilbyde små kursuslokaler, som er perfekte til gruppearbejde, og store kursuslokaler med plads til max. 300 deltagere. For at styrke sammenholdet og motivationen blandt kursusdeltagerne kan vi også anbefale afholdning af teambuilding arrangementer, hvilket der er rig mulighed for hos os. Kunne I have brug for en eller to overnatninger, står vi også klar med rummelige hotelværelser i Vendsyssel i Nordjylland.

Få fuld forplejning til kurset

Når du holder dit kursus hos os, medfølger der lækker forplejning fra vores restaurant i Vendsyssel i Nordjylland. Alt efter hvilken mødepakke, du vælger, får du morgenbrød, frokost, eftermiddagssødt, 2-retters middag, aftenkaffe og morgenbuffet i forbindelse med overnatning under kurset. Desuden giver vi altid kaffe, te, frugt og isvand ad libitum.

Henvend dig til os allerede nu og få mere at vide om kursus mulighederne i vores konferencehotel i Vendsyssel i Nordjylland.

3

3

konference5 web

konference5 web

Montra Hotels Hirtshals Lobby

Montra Hotels Hirtshals Lobby

Skaga Hotel business dob 1

Skaga Hotel business dob 1

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 300 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

sarah profilbillede

Sarah Routledge
Hotelchef
Telefon: 9894 5500