Selskabsmenuer ud af huset

Montra Skaga Hotel

Bestil selskabsmenuer ud af huset til din næste fest i Nordjylland

Vores gode restaurant leverer også selskabsmenuer ud af huset. Giv dine gæster lidt ekstra godt til ganen til din næste fest med lækker mad af den højeste kvalitet fra vores køkken.

Du kan både bestille skønne menuer og fremragende buffeter. Mindste bestilling af vores selskabskort er 10 kuverter. Du kan også leje service hos os, hvis behovet skulle opstå – det skal leveres tilbage senest 3 dage efter afhentning.

Har du særlige ønsker til menuen, er du altid velkommen til at henvende dig, så finder vi den gode løsning for maden til dit arrangement.

Kontakt os på telefon 98 94 55 00 eller via mail skaga@skagahotel.dk for at høre mere.

Selskabsmenu ud af huset

Vores selskabsmenuer består af nøje udvalgte retter i form af fantastiske menuer eller dejlige buffeter, så man kan smage lidt af hvert. Vi har sammensat mulighederne, så der er noget for enhver smag, men uanset hvad du vælger, får du lækker mad, der nok skal behage dine gæster.

Hold din næste fest hos os

Du er naturligvis også velkommen til at holde din næste fest hos os. Vi har flotte og lyse selskabslokaler i mange størrelser, som passer til enhver slags fejring, og vi sørger selvfølgelig for lækker mad til hele arrangementet fra vores gode restaurant.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!