Overnatning i Hirtshals på Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel

Værelserne på Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel har 108 store og komfortable hotelværelser til din overnatning i Hirtshals. Når du overnatter på Skaga Hotel, får du altid en skøn morgenmad med i prisen, så du kan starte dagen på en god måde. Alle vores værelser er udstyret med en seng af høj kvalitet der måler 180×200 cm, så din overnatning i Hirtshals bliver så komfortabel som muligt, og så du kan vågne og være udhvilet om morgenen.

Du kan booke et hotelværelse med eller uden terrasse på vores hotel. Alle værelser er ikke-ryger med bad/toilet, tv, gratis trådløs internet adgang, kaffe-/te-faciliteter m.m. Når I booker et hotelværelse hos os, er der rig mulighed for at besøge omkringliggende seværdigheder i Nordjylland og Vendsyssel.

Vi har mulighed for opredninger til 2 børn på mange af vores hotelværelser. Kontakt os gerne, inden du overnatter hos os, så vi kan have opredningen klar, når I kommer, og så I får et passende værelse. Børn fra 0-6 år er gratis i forældrenes seng.

Hunden er velkommen på hotellet, dog skal det oplyses på forhånd. Pris pr. værelse pr. dag kr. 200,-.

Nu med prisgaranti på hotel værelse når du booker online.
Booker du din overnatning eller miniferie direkte på vores egen hjemmeside, garanterer vi, at du får dit ophold til den bedste online-pris.

Vil du indløse et Montra gavekort, skal dette ske på telefon 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk

Businessværelse Vores flotte business-værelser ligger på 1. sal og er indrettet med kontinental dobbeltseng og moderne indretning. Det store, lyse værelse har behagelig sofa og lænestol, skrivebord med stol, eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, opladning med usb-stik ved natbord, tv og gratis wi-fi.

Businessværelse m. 2 senge Vores flotte business-værelser med 2 enkeltsenge ligger på 1. sal og har moderne indretning. Det store lyse værelse er indrettet med skrivebord med stol, eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, opladning med usb-stik ved natbord, tv og gratis wi-fi.

Dobbeltværelse med terrasse Stort, dejligt værelse i stueplan med egen terrasse og havemøbler.
Værelset er bl.a. indrettet med behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol.
Værelset har desuden eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.

Familieværelse med terrasse Stort, dejligt værelse i stueplan med egen terrasse og havemøbler.
Værelset er bl.a. indrettet med behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol.
Der er mulighed for at bestille ekstra opredning til 1 voksen eller 2 børn på sovesofa. Værelset har desuden eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.

Dobbeltværelse Stort dobbeltværelse i stueplan med 2 enkeltsenge samt mulighed for ekstra opredning til 1 voksen eller 2 børn på sovesofa.
Værelset er bl.a. indrettet med lænestole, sofabord og skrivebord med stol. Værelset har desuden eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.

Handicapvenligt værelse Vores store, handicapvenlige værelser ligger i stueplan og er indrettet med 2 enkeltsenge. Værelset har forhøjet toiletsæde, håndgreb i bruseren samt nem adgang til værelset.
Værelset er bl.a. indrettet med behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol. Værelset har desuden kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.

Hundevenligt værelse Stort værelse i stueplan, hvor din hund er velkommen mod et tillæg (skal oplyses på forhånd). Værelset har 2 enkeltsenge og adgang til terrasse med havemøbler.
Der er desuden mulighed for at bestille op til 2 opredninger til børn på rullesenge.
Værelset er bl.a. indrettet med laminat/trægulve, behagelige lænestole, sofabord og skrivebord med stol. Værelset har eget bad og toilet, kaffe/te-faciliteter, hårtørrer, tv og gratis wi-fi.

Priser fra

Enkeltværelser fra
kr. 695,-

Dobbeltværelser fra
kr. 895,-

Familieværelser fra
kr. 1.045,-

Terrasseværelser fra
kr. 845,-

Se vores

Hotelværelser

skaga vaerelse 7
skaga vaerelse 6
skaga vaerelse 5
skaga vaerelse 4
skaga vaerelse 3
skaga vaerelse 2
skaga vaerelse 1
Superior Familievær1
Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!