Overnatning i Hirtshals på Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel

Værelserne på Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel har 108 store og komfortable hotelværelser til din overnatning i Hirtshals. Når du overnatter på Skaga Hotel, får du altid en skøn morgenmad med i prisen, så du kan starte dagen på en god måde. Alle vores værelser er udstyret med en seng af høj kvalitet der måler 180×200 cm, så din overnatning i Hirtshals bliver så komfortabel som muligt, og så du kan vågne og være udhvilet om morgenen.

Du kan booke et hotelværelse med eller uden terrasse på vores hotel. Alle værelser er ikke-ryger med bad/toilet, tv, gratis trådløs internet adgang, kaffe-/te-faciliteter m.m. Når I booker et hotelværelse hos os, er der rig mulighed for at besøge omkringliggende seværdigheder i Nordjylland og Vendsyssel.

Vi har mulighed for opredninger til 2 børn på mange af vores hotelværelser. Kontakt os gerne, inden du overnatter hos os, så vi kan have opredningen klar, når I kommer, og så I får et passende værelse. Børn fra 0-6 år er gratis i forældrenes seng.

Hunden er velkommen på hotellet, dog skal det oplyses på forhånd. Pris pr. værelse pr. dag kr. 200,-.

Nu med prisgaranti på hotel værelse når du booker online.
Booker du din overnatning eller miniferie direkte på vores egen hjemmeside, garanterer vi, at du får dit ophold til den bedste online-pris.

Vil du indløse et Montra gavekort, skal dette ske på telefon 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk

Priser fra

Enkeltværelser fra
kr. 695,-

Dobbeltværelser fra
kr. 895,-

Familieværelser fra
kr. 1.045,-

Terrasseværelser fra
kr. 845,-

Se vores

Hotelværelser

skaga vaerelse 7
skaga vaerelse 6
skaga vaerelse 5
skaga vaerelse 4
skaga vaerelse 3
skaga vaerelse 2
skaga vaerelse 1
Superior Familievær1