Vendsyssels 4-stjernede hotel

Montra Skaga Hotel

Velkommen til Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel er et 4-stjernet hotel beliggende i udkanten af Hirtshals i det skønne Vendsyssel. Med naturen i baghaven og komfortable omgivelser, tilbyder Skaga Hotel spændende overnatninger i højeste kvalitet. Som en del af Montra Hotels kæden er du på vores dejlige hotel i Hirtshals sikret, at standarderne under din overnatning i Hirtshals er i top. Ud over Montra Skaga Hotel består kæden af tre andre formidable hoteller i Jylland.

Skøn overnatning på hotel i Hirtshals

På Montra Skaga Hotel i Hirtshals finder du en hyggelig og stemningsfyldt atmosfære, hvor der hver dag bliver kræset for vores gæster. Det gælder dem, der overnatter hos os, deltager i vores arrangementer eller vælger et besøg i vores restaurant – der er nemlig uanede muligheder, når du besøger Skaga Hotel.

Hotellet er beliggende nær havnen midt mellem Hirtshals by og den dejlige natur der omkranser byen, og breder sig til Vendsyssel og resten af Nordjylland. Derfor kan du i forbindelse med overnatningen nemt nyde roen og de landlige omgivelser kombineret med et besøg i Hirtshals by.

Hvis du er mere til afslapning på hotellet, har vi et dejligt område med indendørs pool i opvarmede lokaler, så det næsten føles som en tur til varmere himmelstrøg.

Som en dejlig bonus har du på Montra Skaga Hotel også mulighed for at afholde både store og små konferencer, familiefest, bryllup, konfirmation og mange andre arrangementer skræddersyet efter personlige ønsker. Arrangementerne på Skaga Hotel kan kombineres med overnatning, og du kan dermed sikre, at ingen skal tænke på transport hjem efter en lang fest. Hotellets professionelle personale vil sørge for, at dine gæster får et behageligt ophold i komfortable omgivelser.

Hvis du kommer med Color Line, Smyrill Line eller Fjord Line fra Norge eller Island, er vores hotel et dejligt sted at gøre stop, da det ligger tæt på færgelejet. Det er selvfølgelig også ideelt med en overnatning hos os, inden turen går ud af Danmark.

Af de mange kroer og hoteller i Nordjylland er Skaga Hotel helt sikkert et besøg værd, hvis du ønsker et lækkert hotel. Vi kan tilpasse dit ophold efter dine behov, og leder du efter overnatning i Hirtshals med hund, så er vi også et oplagt valg. Hunde er velkomne hos os mod betaling af ekstra gebyr.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores hotel til nogle uforglemmelige overnatninger i Hirtshals.

Vi gør en indsats for miljøet

Med naturen i baghaven er vi klar over, at vi skal passe på den. Derfor gør vi en stor indsats for at drive hotellet på en så bæredygtig og klimavenlig måde som muligt. Vi har fået det velrenomerede Green Key-mærke, som er en mærkningsordning, der gives til de virksomheder i branchen, der gør noget særligt for at mindske aftrykket på klimaet og miljøet. Vores miljøindsats er certificeret af den internationale Green Key-ordning, som findes i over 60 lande, og som tæller en række krav på mange forskellige parametre.

Læs mere om Green Key her, og klik på knappen for at se vores certifikat.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!