Aktiviteter i Hirtshals

Montra Skaga Hotel

Spændende aktiviteter i Hirtshals og omegn

I Hirtshals og omegn kan du finde et væld af dejlige tilbud og aktiviteter, som er perfekte at bruge tid på, mens du bor på vores hyggelige hotel. Der er noget for store og små, og der er aktiviteter i nærheden, som appellerer til både de aktive, de kulturinteresserede, musikelskerne og mange flere – der er tilbud til alle!

Du kan orientere dig om mulighederne online ved at trykke på knapperne herunder, men du kan selvfølgelig også altid henvende dig i vores reception. Vi hjælper gerne med gode forslag til spændende aktiviteter.

Hirtshals Handel og Erhverv har lavet en kalender over åbningstider og særlige begivenheder i Hirtshals, og på Toppen af Danmark kan du se en oversigt over events i og omkring byen. Se dem ved at benytte knapperne herunder.

Idéer til gode aktiviteter

Vi har udvalgt et par eksempler på det, du kan lave her i og omkring Hirtshals, når du bor hos os, som vi har en god relation til og godt samarbejde med.

 

Prøv kræfter med stand up paddling – SUP

Med byens placering helt ned til Vesterhavet er det oplagt at udforske, hvilke muligheder vandet byder på, og en af dem er den populære sportsgren stand up paddling, som tit bare kaldes SUP. Hos Surf og Natur kan du få en kyndig indføring i sporten, hvor du får testet din balanceevne i nogle skønne timer på vandet.

Læs mere hos Surf og Natur

 

Udfordr dine kunsteriske sider

Få undervisning i forskellige former for kunsteriske udtryksformer som tegning og maling fra en dygtig, lokal kunstner. Laila Pallisgaard har en bred vifte af teknikker, materialer og stilarter at trække på, og hun tilbyder spændende og hyggelige kurser til dig, der gerne vil prøve kræfter med kunsten.

Læs mere hos Laila Pallisgaard

 

Tag på vandretur omkring Hirtshals

Naturen omkring byen er fascinerende og forunderlig, og det er altid fantastisk at være ude i landskabet omkring byen. Du kan tage på guidede vandreture omkring Hirtshals, hvor du bliver introduceret til lokalområdet på en unik måde, mens du ser nogle af de skjulte udkigssteder og glemte oaser, der er så mange af omkring byen.

Læs mere hos The Sky is Blue

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!