Montra Skaga Hotel

Skøn restaurant med lækker mad

Restauranten på hotellet tilbyder velsmagende danske klassikere og lækre menuer til både hverdag og fest. Vi har fokus på bæredygtighed og sæsonaktuelle råvarer, som sikrer den gode smag.

I vores selskabslokaler kan du holde dit drømmebryllup, den store konfirmation og mange andre fester. Vi sørger for flot oppyntede lokaler, venligt personale og skøn mad, så du får den bedste fest.

Montra Skaga Hotel

Vores restaurant er helt sikkert altid et besøg værd. Vores kok tilbereder de lækreste retter med årstidens friske råvarer og med fokus på madspild og bæredygtighed

Montra Skaga Hotel

På Montra Skaga Hotel er vi kendt for vores flotte selskabslokaler og serviceminded personale. I kan trygt lægge jeres selskab i vores hænder.

Montra Skaga Hotel

Ønsker I levering af mad ud af huset ved jeres næste selskab, er vi gerne behjælpelige. Servcie kan lejes hos os til gode priser, og der er også mulighed for leje af kokke samt tjenere.

Montra Skaga Hotel

Vi tilbyder hver dag dagens ret på vores gode restaurant, og du kan få en velsmagende omgang dagens ret med hjem som takeaway til kun kr. 95,- pr. person.

Pris pr. person

KR. 95,-