Montra Skaga Hotel

Lækre måltider på Skaga Hotel

Vores restaurant tilbyder veltillavede menuer både i restauranten eller til din fest.

Montra Skaga Hotel

Hold din næste fest hos os

På Montra Skaga Hotel er vi kendt for vores flotte selskabslokaler og serviceminded personale. I kan trygt lægge jeres selskab i vores hænder.

Montra Skaga Hotel

Besøg vores panoramarestaurant

Vores restaurant er helt sikkert altid et besøg værd. Vores kok tilbereder de lækreste retter med årstidens friske råvarer og med fokus på madspild og bæredygtighed

OBS ikke muligt i øjeblikket

Montra Skaga Hotel

Dagens ret

OBS: IKKE MULIGT I ØJEBLIKKET

Hver mandag til lørdag tilbyder vi dagens ret fra vores fantastiske restaurant – Tag med hjem for 95,- eller spis hos os og få et glas vin eller øl med for 150,-.

Klik ind og se ugens menu.

Pris pr. person fra

KR. 95,-

Skøn mad fra dygtige kokke

På Skaga Hotel er vi stolte af vores restaurant og de mennesker, der driver den. Derfor kan du roligt beslutte, at maden skal komme fra vores køkken, så sørger vores kokke for, at du får en behagelig smagsoplevelse.

Vores restaurant i Hirtshals er åben for alle, om man er gæst på hotellet eller ej. Vi tager imod dig med et smil og serverer solid dansk mad med inspiration fra vores lokale område. Med en stor fiskerihavn i byen har vi selvfølgelig fisk på menuen, men du kan også få andre klassiske og inspirerende retter.

Køkkenet leverer også mad til de fester, vi kan afholde på Skaga Hotel. Vi har nogle af de bedste selskabslokaler i Hirtshals, og festen bliver altid bedre, når maden gør gæsterne glade. Det sørger vores skønne restaurant for, når du holder, bryllup, konfirmation eller noget tredje hos os.