Besøg vores Panorama restaurant

Montra Skaga Hotel

Skøn restaurant med lækker mad

Restauranten på hotellet tilbyder velsmagende danske klassikere og lækre menuer til både hverdag og fest. Vi har fokus på bæredygtighed og sæsonaktuelle råvarer, som sikrer den gode smag.

I vores selskabslokaler kan du holde dit drømmebryllup, den store konfirmation og mange andre fester. Vi sørger for flot op pyntede lokaler, venligt personale og skøn mad, så du får den bedste fest.

Fars dags tilbud
Montra Skaga Hotel

Onsdag d. 5. juni

Inviter din far på tarteletter til den helt store guldmedalje, når vi i anledningen af fars dag laver folkekøkkenets kronjuvel, tarteletter – selvfølgelig på gammeldaws manér.

I anledningen serverer vi en gratis stor fadøl til far!

Pris pr. person

KR. 199,-

Montra Skaga Hotel

Vores restaurant er helt sikkert altid et besøg værd. Vores kok tilbereder de lækreste retter med årstidens friske råvarer og med fokus på madspild og bæredygtighed.

Montra Skaga Hotel

Hold din fest i flotte selskabslokaler nær Vesterhavet. Vi kan tilbyde fester til enhver anledning med plads til 200 gæster i 6 forskellige lokaler. Vi lægger os altid i selen for at give dig en fantastisk dag eller aften.

Montra Skaga Hotel

Ønsker I levering af selskabsmenuer ud af huset ved jeres næste selskab, er vi gerne behjælpelige. Service kan lejes hos os til gode priser, og der er også mulighed for leje af kokke samt tjenere.

Se, hvad vores selskabsmenu ud af huset byder på.

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!