Konferencelokaler i Vendsyssel

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Montra Skaga Hotel

Afhold konference i fine konferencelokaler i Vendsyssel

Er du på jagt efter lokaler i Nordjylland til at afholde konferencer for et større antal deltagere? Så tilbyder vi fine, store konferencelokaler hos vores konferencecenter i Hirtshals ved Vendsyssel. Vi har rum til op til maximalt 300 deltagere i vores konferencelokaler. Grundet vores beliggenhed nær E45 samt gratis parkeringsplads er det bekvemt at køre herhen.

Vi har stor erfaring med at afholde konferencer i Vendsyssel i Nordjylland. Når du lejer et konferencelokale hos os, får du AV-udstyr inkluderet. Hvis dine deltagere får brug for at strække benene, har vi hyggelige opholdsarealer, som de kan benytte. Vi hjælper også gerne med en eller to overnatninger i smukke hotelværelser i tilfælde af, at konferencen varer i flere dage.

Få fuld forplejning til konferencen

Få fornyet energi til konferencen med velsmagende forplejning fra vores restaurant i Vendsyssel i Nordjylland. Vores mødepakker inkluderer hver især kaffe, te, isvand og frugt ad libitum. Derudover kan morgenbrød, frokost, eftermiddagssødt, 2-retters middag, aftenkaffe og morgenbuffet i forbindelse med overnatning være en del af mødepakken alt efter hvilken mødepakke, du vælger.

Kontakt os allerede nu og få mere information om konference mulighederne i vores konferencehotel i Vendsyssel i Nordjylland.

3

3

konference5 web

konference5 web

Montra Hotels Hirtshals Lobby

Montra Hotels Hirtshals Lobby

Skaga Hotel business dob 1

Skaga Hotel business dob 1

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 300 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

sarah profilbillede

Sarah Routledge
Hotelchef
Telefon: 9894 5500