Mødelokaler i Vendsyssel

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

Montra Skaga Hotel

Book et møde i skønne mødelokaler i Vendsyssel

Er du på jagt efter mødelokaler i Nordjylland, så tilbyder vi skønne rammer til dit næste halvdagsmøde, dagsmøde, aftenmøde, døgnmøde eller halvanden døgnmøde i vores konferencehotel i Hirtshals i Vendsyssel. Vi byder på skønne mødelokaler med max. kapacitet på 300 personer. Hos os får du lækker forplejning, det nødvendige AV-udstyr, gratis parkeringsplads, hyggelige opholdsarealer og overnatningsmuligheder.

Med vores kompetencer inden for møde arrangementer i Vendsyssel i Nordjylland er du garanteret et succesfuldt møde for alle dine deltagere. Hos os er der plads til både de små og de store møder i 13 forskellige mødelokaler. Vi sætter en ære i, at alt fungerer effektivt og smidigt, og vi sammensætter altid mødeforløbet efter dig og dine besov samt ønsker.

Få fuld forplejning til mødet

Få fuld forplejning fra vores restaurant, når du booker et halvdagsmøde, dagsmøde, aftenmøde, døgnmøde eller halvanden døgnmøde hos os i Vendsyssel i Nordjylland. Kaffe, te, isvand og frugt ad libitum er inkluderet i alle mødepakker. Afhængigt af den valgte mødepakke kan morgenbrød, frokost, eftermiddagssødt, 2-retters middag, aftenkaffe, overnatning og morgenbuffet samtidig være en del af mødet.

Kontakt os nu og få mere at vide om møde mulighederne i vores konferencehotel i Vendsyssel i Nordjylland.

3

3

konference5 web

konference5 web

Montra Hotels Hirtshals Lobby

Montra Hotels Hirtshals Lobby

Skaga Hotel business dob 1

Skaga Hotel business dob 1

smiley

Gratis afbestilling

Du kan kvit og frit afbestille dit ophold 30 dage før ankomst.

person

4 – 300 gæster

Vi har både lokaler til det intime møde og store konferencesale.

fly

Nem transport

Vores hoteller ligger tæt på motorvej E45, lufthavne og togstationer.

Send en uforpligtende forespørgsel

sarah profilbillede

Sarah Routledge
Hotelchef
Telefon: 9894 5500