Hold møde eller konference hos os

Montra Skaga Hotel

Møder og konferencer i Vendsyssel

Formålet indrettet faciliteter til jeres møde eller konference i Hirtshals på Montra Skaga Hotel.

Montra Skaga Hotel

På Montra Skaga Hotel kan vi tilbyde alt fra små møder til store konferencer med plads til 300 personer. Vi sætter en ære i, at alt fungerer effektivt og smidigt for at gøre din konference til en succes.

Montra Skaga Hotel

Montra Skaga Hotel ligger lige over for Nordsøen Oceanarium, som byder på et hav af oplevelser under havets overflade. Vi anbefaler derfor, at du kombinerer dit møde eller konference med en unik oplevelse i fiskens tegn.

Montra Hotels

Montra Hotels har i mange år haft fokus på at tænke og handle grønt – lige fra at spare på vandet til at bruge skånsomme rengøringsmidler samt sortere vores affald – derfor er alle vores 4 hoteller Green Key certificerede.

Montra Hotels

Spar penge med en individuel firmaaftale med Montra Hotels eller benyt dig af statsaftalen, SKI hos vores 4 hoteller, hvis du kommer fra det offentlige.

Montra Hotels

Lad os holde jeres næste personalearrangement. Vi hjælper glædeligt med at fremme et godt socialt samvær med faglige og sociale arrangementer.

Montra Skaga Hotel

Giv dit firma eller team en sjov oplevelse med én af vores sjove udendørs aktiviteter for voksne eller tag på traditionel teambuilding og prøv de mange gode samarbejdsøvelser.

Pris pr. person fra

KR. 495,-

Montra Hotels

Bryd de traditionelle rammer og skab indre motivation blandt medarbejderne med et ekstraordinært kickoff arrangement med sjove aktiviteter og teambuilding øvelser.

Juletilbud
Montra Skaga Hotel

D. 30. november & 7. december 2024

Nyd julen med venner, familie eller kolleger til årets julefrokost med en lækker julebuffet inklusive fri bar og natmad, og bliv spillet varm af det lokale band, No Good.

Pris pr. person fra

KR. 895,-

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!