Hold møde eller konference

Montra Skaga Hotel

Møder og konferencer i Vendsyssel

Formålet indrettet faciliteter til jeres møde eller konference i Hirtshals på Montra Skaga Hotel.

Montra Skaga Hotel

Hold dit næste møde eller konference hos os

På Montra Skaga Hotel kan vi tilbyde møde- og konferencelokaler med plads til 2- 300 personer. Vi sætter en ære i, at alt fungerer effektivt og smidigt for at gøre din konference til en succes.

Montra Hotels

12 gode grunde til mødebooking hos Montra

Til møder og konferencer er det vigtigt, at deltagerne føler sig velkommen for at få det optimale ud af arrangementet. Derfor har vi skabt de perfekte rammer med vores mødekoncept: Meet Well – Dine Well – Sleep Well.

Montra Hotels

Gratis afbestilling

Når du booker et møde eller konferenceophold hos Montra Hotels, kan du kvit og frit afbestille senest 30 dage før ankomst. Dette sikrer dig fleksibilitet og tryghed.

Montra Hotels

Spar penge med en firmaaftale eller statsaftalen

Spar penge med en individuel firmaaftale med Montra Hotels eller benyt dig af statsaftalen hos vores 4 hoteller, hvis du kommer fra det offentlige.

Montra Hotels

Green Key - Vi passer på miljøet

Montra Hotels har i mange år haft fokus på at tænke og handle grønt – lige fra at spare på vandet til at bruge skånsomme rengøringsmidler samt sortere vores affald – derfor er alle vores 4 hoteller Green Key-certificerede.

Montra Skaga Hotel

Teambuilding og aktiviter

Giv dit firma eller team en sjov oplevelse med én af vores sjove udendørs aktiviteter for voksne eller tag på traditionel teambuilding og prøv de mange gode samarbejdsøvelser.

Pris pr. person fra

KR. 495,-

Montra Hotels

Kickoff og konferencer

Bryd de traditionelle rammer og skab indre motivation blandt medarbejderne med et ekstraordinært kickoff-arrangement med sjove aktiviteter og teambuilding-øvelser.

Montra Hotels

Personalearrangement

Lad os holde jeres næste personalearrangement. Vi hjælper glædeligt med at fremme et godt socialt samvær med faglige og sociale arrangementer.