Restaurant i Hirtshals

Montra Skaga Hotel

Fokus på økologi og den gode smag

Vi passer godt på hinanden – ved ankomst til hotellet skal du derfor kunne fremvise gyldigt coronapas.

På vores hotel finder du en god restaurant, som er klar til at servere lækre måltider med god smag til enhver lejlighed. Vi sætter en stor ære i at levere smagfuld og delikat mad til det nordjyske folk fra vores placering i hyggelige Hirtshals med kig til den imponerende fiskerihavn. Med sådan en placering kan vi ikke andet end at skæve til de friske fisk, når vi sammensætter menuen, men du finder en række klassiske danske retter blandt udvalget af fisk.

Vi bruger sæsonens råvarer til at sammensætte menuerne, både a la carte og når du holder fest hos os i vores selskabslokaler. Det giver mest mulig smag i hver en bid, og det passer til årstiden. Derudover har vi stor fokus på økologi og at mindske madspild i vores restaurant, så du kan være sikker på at få mad, du kan nyde med god samvittighed.

Hele hotellet har stor fokus på bæredygtighed – det gælder også restauranten. Det er en del af årsagen til, at vi har fået en flot Green Key-certificering, som vi er meget stolte af.

Et hyggeligt spisested i Hirtshals

Vores restaurant har vi kaldt Panoramarestauranten, fordi du fra din plads får et imponerende vue ud over det imponerende havneanlæg i Hirtshals. Det bliver aldrig kedeligt at se de store skibe lægge til og mærke den særlige industrielle stemning og æstetik, som er så moderne.

Selve restauranten er hyggelig og imødekommende indrettet, og vores personale er altid smilende og serviceminded. Både som gæst på hotellet eller blot forbipasserende er du velkommen til at nyde et skønt måltid tilberedt med passion af vores dygtige kokke.

Menuen sammensættes løbende, så vi kan tilpasse udvalget ud fra de råvarer, der er i sæson, og som passer til årstiden. Du er altid velkommen til at ringe til os på 98 94 55 00 for at høre mere om den aktuelle menu eller læse menuen ved at benytte knappen herunder.

Der kan pga. travlhed, private fester m.m.  forekomme  dage hvor vi kan ikke garantere plads i vores restaurant til de gæster som ikke har middag inkl. i deres ophold. I er velkomme til at kontakte os på 98 94 55 00 for at spørge om muligheden for at reservere bord.

Restaurantens åbningstider

 

1 september – 18. december 2021 og 4. januar – 1. april 2022

Mandag – lørdag åben fra kl. 18.00

Søndag lukket

1. april 2022 åben hver dag fra kl. 18.00

 

Køkkenet har ikke en fast lukketid, men forsøger at tilpasse sig efter gæsternes behov

Kontakt venligst receptionen for yderligere spørgsmål på +45 98 94 55 00 eller skaga@skagahotel.dk

 

Bestil bord på skaga@skagahotel.dk eller 9894 5500.

Vi arrangerer også gerne dit næste selskab og konference eller leverer mad ud af huset.