Det siger vores gæster

Montra Hotel Sabro Kro

BLANDT DE BEDSTE I DANMARK

Montra Hotel Sabro Kro er for 6. år i træk kåret som et af landets absolut bedste hoteller af brugerne på den internationale rejse-hjemmeside www.tripadvisor.dk.

Ifølge verdens største rejsehjemmeside, der har 60 millioner besøgende om måneden, er Sabro et besøg værd. Brugerne af sitet har stemt Montra Hotel Sabro Kro ind blandt de 15 bedste hoteller i Danmark.

Læs mere om Travellers’ Choice Awards.

Uddrag fra gæstebogen

Uddrag af gæstebogen med anmeldelser af hotellet. Vores hotelanmeldelser afspejler Montra Hotel Sabro Kros intentioner om at tjene vores gæster på den absolut bedste måde. Læs anmeldelser af vores smukke hotel nedenfor.

“Tak for en god aften til vores Guldbryllup, god mad, rigtig hyggeligt”

“Sikke en fest i super rammer med god mad”

“God betjening her! Og maden er lækker”

“Tak for dejlig betjening og skøn mad”

“Tak for en dejlig oplevelse her på skønne Sabro Kro. Sød, venlig og perfekt personale hele vejen rundt”

“Tak for et dejligt romantisk weekendophold. Vi har nydt det og har modtaget god service fra personalet. Håber vi ses igen”

“Tak for en dejlig aften med Guldbryllup – rigtig flot sted”

Montra Hotels

OPLEV VORES KONCERT- & EVENTKALENDER

Se, hvilke fantastiske musikoplevelser og berigende foredrag, du kan opleve hos os i den kommende tid! Som en del af en hotelfamilie på fire hoteller, er der rig mulighed for at få fantastiske oplevelser i det jyske.

God fornøjelse!

trustadvisor-winner

Vi er blandt gæsternes foretrukne hoteller

Montra Hotel Sabro Kro har igen i 2022 fået en Travelers' Choice Award af Tripadvisor. Det betyder, at du kan tjekke ind på et af verdens 10% bedst bedømte hoteller hos os.